Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

kad as dar savamoksle... ismoke mane siuvinet mociute, be jokiu taisykliu, o seniau tik taip ir tesiuvinejau... taigi tik dabar pradejau dometis apie siuvinejimo taisykles, taciau dabar dar ne nesuprantu visokiu sutrumpinimu ir kai kuriu jusu aiskinimosi... g.gif man tai kaip aukstasis mokslas jau atrodo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 01, 23:19)
kad as dar savamoksle... ismoke mane siuvinet mociute, be jokiu taisykliu, o seniau tik taip ir tesiuvinejau... taigi tik dabar pradejau dometis apie siuvinejimo taisykles, taciau dabar dar ne nesuprantu visokiu sutrumpinimu ir kai kuriu jusu aiskinimosi...  g.gif  man tai kaip aukstasis mokslas jau atrodo...  blink.gif

tai nieko tokio, gi visos kažkada buvom tik pradedančiosios mirksiukas.gif taigi, jei tik kils kokių klausimų, garsiai šauk biggrin.gif padėsim kuo galėsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 01, 22:16)
na, dėžutėj, kurią aš pirkau, nėra jokių ričių pridėta, tai perku jas atskirai  mirksiukas.gif

Pas mane yra, bet jau tokio prasto popieriaus, kad linksta pusiau vyniojant siūlus. O ant tų GA parduodamų ričių yra užrašas DMC ir vieta numeriukui pažymėta, tikrai man jos patiko.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 01 liepos 2009 - 22:25
na aciu jums mergaites uz palaikyma... blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 01, 21:24)
Pas mane yra, bet jau tokio prasto popieriaus, kad linksta pusiau vyniojant siūlus. O ant tų GA parduodamų ričių yra užrašas DMC ir vieta numeriukui pažymėta, tikrai man jos patiko.

user posted image

o kur jus juos pirkote? brangus jie? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 01, 23:24)
O ant tų GA parduodamų ričių yra užrašas DMC ir vieta numeriukui pažymėta, tikrai man jos patiko.

tokių dabar ir kasiuluose yra mirksiukas.gif kaip tik jos šiandien pas mane atkeliavo smile.gif

romanciuke, kasiuluose pakuotė, kurioj 56 ritės, kainuoja 4,59 LT smile.gif
Atsakyti
kaip gaila, kad dar uz siuntima moket reikia, tai neapsimoka ir uzsisakyt, kai siuntimas brangiau iseina, nei pacios rites...
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 01, 23:41)
kaip gaila, kad dar uz siuntima moket reikia, tai neapsimoka ir uzsisakyt, kai siuntimas brangiau iseina, nei pacios rites...

bet tai kad kasiuluose siuntimas visą vasarą tik 3 LT mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, aciu labai uz info, kazkaip nebuvau pastebejusi... ax.gif na reikia pirma sulaukt to siuntinuko, tikiuos jau sia savaite gaut, nes sekmadieni uzsisakiau, tai matysiu riekes man ar uzteks tokiu kokios yra... blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man rodos kasiūluose ,ar siuvinėjimo magijoj pirkau lipdukus su DMC siūlų spalvų kodais ,ten keli litai kainavo ,bet labai patogu,suvynioju siulus ant ritės(beje man labiau patiko plastikinės ,kurios nelinksta vyniojant) ir lipduką užklijuoju,ten net vieta yra ..vienu žodžiu visas komfortas...

po balionėlį naujokėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ps ,aš prie metrikiuko knisuos,pačiam paveiksliukui liko tik BS,šiandien blaškiaus dėl raidžių ir skaičių doh.gif ,ačiū Paukščiukui už patarimus ir geras nuorodas,greit pasirodysiu ką prikryžiavojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 07 01, 11:37)
Sveikos, gal kuri nors esate siuvinejusiu ta didele grazia orchideja (kur Reska siuvinejo) ant baltos medziagos? Noreciau suzinoti, ar graziai ant baltos ziurisi ji  bigsmile.gif

gal galetumete kuri atsiusti (rima_dijokaite@yahoo.com) arba imesti nuoroda i tas orchidejas. Kai jau prireike, apsiziurejau, kad prastos kokybes schemutes turiu verysad.gif
Buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 07 02, 09:38)
gal galetumete kuri atsiusti (rima_dijokaite@yahoo.com) arba imesti nuoroda i tas orchidejas. Kai jau prireike, apsiziurejau, kad prastos kokybes schemutes turiu  verysad.gif
Buciau laaaabai dekinga  4u.gif

http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bL98
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 liepos 2009 - 09:19
QUOTE(libaja @ 2009 07 01, 18:16)
Vakar domėjausi rėmais. GA -  schmoll.gif kainos be ryšio, rėmai irgi. Mačiau fainą pas draugę... Ji turi tokį. Nu tikrai labai sužavėjo. Tik kaip iš ten užsisakyt  g.gif gal kuri galit paprotint?  blush2.gif

Labai paprasta užsisakyt, pati iš ten tokį pat pirkau. Tik reik turėti galimybę mokėti internetu - aš kai SEB sąskaitą turiu, išsiėmiau Virtuon kortelę ir ja dariau apmokėjimą. Arba galima mokėti bet kokia kreditine kortele (mastercard ir pan.). Sąskaitą jie greit atsiunčia, siuntimas daug nekainavo, o ir prekes gavau kažkur per savaitę.
Atsakyti