Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

aš tai paprasčiausiai pritaikiau siūlams tokius užspaudžiamus maišelius ,kurių ir čia Lietuvoj pilna kiekvienoj parduotuvėj ,kur pardavinėja pakavimo maišiukus ir vienkartinius indus (kaune bazėj tai ant kiekvieno kampo),jų visokiu dydžių būna ir jie tikrai labai pigūs,paieškokit savo miestuose ,ir nereiks nieko siųstis ,koks skirtumas koks tas maišelis ,jei reikia tik siūlus sudėt pagal spalvas ..beje dar tų maišiukų būna ir su vieta užrašymui ,kur rašoma su tušinuku ,iš vis labai patogu ...
vakare nufotkinsiu ir foto įdėsiu ir jei kam reiks ,galėsiu nupirkt ir atsiųst,bet manau ,kad ir pas save rasit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 02 liepos 2009 - 12:56
Florestina,atrodo aš tokios ieškau dėžutės. Tik,kai susiruošiau užsisakyti siuvmagijoj,tai neturėjo.Parašiau emeilą,sakė po mėn.turės.Bet kiek bandau į krepšelį įdėt,neleidžia,vadinas neturi.Gal taip užtaikau.Kur tu pirkai,kiek mokėjai?
Papildyta:
VILMADO Delivered reiškia pažodžiui pristatyta,pristatoma. Šiuo atveju greičiausiai,kaip pas mus rašo,"užsakymas vykdomas". Jei aš klystu,pataisykit.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 02, 13:54)
aš tai paprasčiausiai pritaikiau siūlams tokius užspaudžiamus maišelius ,kurių ir čia Lietuvoj pilna kiekvienoj parduotuvėj ,kur pardavinėja pakavimo maišiukus ir vienkartinius indus (kaune bazėj tai ant kiekvieno kampo),jų visokiu dydžių būna ir jie tikrai labai pigūs,paieškokit savo miestuose ,ir nereiks nieko siųstis ,koks skirtumas koks tas maišelis ,jei reikia tik siūlus sudėt pagal spalvas ..beje dar tų maišiukų būna ir su vieta užrašymui ,kur rašoma su tušinuku ,iš vis labai patogu ...
vakare nufotkinsiu ir foto įdėsiu ir jei kam reiks ,galėsiu nupirkt ir atsiųst,bet manau ,kad ir pas save rasit...

doh.gif Nu tu čia zundyte ir naujieną parašei - aš kai su lelium tai jau beveik metai kaip iš savo kaimo niekur nepajudu... nors Kaunas tai beveik vietoj, o kur ten tose bazėse ieškoti, nes ten terotorija tai didžiulė, atrodo, kad ant kiekvieno kampo, o kai reik rasti tai eini ratais...

QUOTE(tute28 @ 2009 07 02, 13:57)
Florestina,atrodo aš tokios ieškau dėžutės. Tik,kai susiruošiau užsisakyti siuvmagijoj,tai neturėjo.Parašiau emeilą,sakė po mėn.turės.Bet kiek bandau į krepšelį įdėt,neleidžia,vadinas neturi.Gal taip užtaikau.Kur tu pirkai,kiek mokėjai?

Tokių dėžučių tai būna Senukuose ir didesnėse Maximose prie žūklės reikmenų, kiek žiūrėjau tai niekuom nesiskiria - tik reik pasimatuoti, kad ritė tilptų, ir visokių dydžių ir kainos tai tikrai mažesnės, mano vyras žvejys tai aš iš jo vieną jau "konfiskavau", nu nemaža ir berods apie 13 Lt kainavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 02, 13:06)
Papildyta:
VILMADO Delivered reiškia pažodžiui pristatyta,pristatoma. Šiuo atveju greičiausiai,kaip pas mus rašo,"užsakymas vykdomas". Jei aš klystu,pataisykit.

Jų būna "Gerose akyse", aš pirkau kasiulai.lt.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 02, 12:46)
Tų maišiukų ir man reikėtų, senokai ieškau, bet neteko rasti...

Kėdainiuose ju yra sočiai, nuo visai mažiuku (karoliukam dėt) iki A4 formato mirksiukas.gif pasakyk kokiu reik, nupirksiu mirksiukas.gif

o aš visus siulus laikau tokiuose maišeliuose, labai patogu jei liko siulo galiukas, idėjai, ir jis niekur nepasimeta ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 01, 21:52)
Mačiau klausėt apie Kretingos kainas smile.gif, DMC 14 aidos 1m kainuoja 33 Lt - plotis 1,5 m. Spalvotos nėra brangesnės.

Jonavoj kainuoja 45 lt/m, o plotis tik 110 cm unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 02, 14:19)
o aš visus siulus laikau tokiuose maišeliuose, labai patogu jei liko siulo galiukas, idėjai, ir jis niekur nepasimeta ax.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif o kainuoja jie centus, už 100 vnt gal 1-2 lt mokėjau, nebepamenu
Atsakyti
VILMADO, Tiksliai gera įdėja iš žvejų pardės dėžutė. Mačiau pas švogerį tokią neblogą su daug skyrelių. FLORESTINA, aš tikrai žiopla,tokia dėžutę dabar radau ir kasiulai.lt. Kažkaip gal užsimerkus anksčiau žiurėjau. Reiks dabar visokius varijantus apgalvoti ir tada pirkti. Ačiū už pagelbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 02, 09:27)
labas rytas  4u.gif
zinot turiu klausimeli, gal kuri zinot kur yra pirkt Vilniuj tokiu uzspaudamu maisiuku... turiu daug siuliuku be numeriuku is seniai likusiu, tai juos bent taip noreciau susdet...  ax.gif

Aš pirkau P.Lukšio g. (priešais Čili Bistro) yvairia pakuote prekiaujančioje parduotuvėje rolleyes.gif

QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 02, 10:54)
Sveikos,

Pasirpdysiu ką tik iš rėminimo pasiimtus darbus smile.gif

Gražūs darbeliai thumbup.gif Raganaitės ir metrikiukas wub.gif
Atsakyti
na o va as Skuode visas parduotuves apejua (ju cia ne tiek ir daug) ir isklausinejau, niekur ner... sad.gif turi ten kokios parduotuves kur papuosalus pardavineja bet tik sau, o ne pardavimui... o gal zinot kur Vilniui tokiu gaut, nes mano sesuo kaip tik si sestaidnei grista tai tuo paciu man uzpirktu ju....? vat butent tokiu ir ieskau, paprastuciu maisiuku... bigsmile.gif doh.gif

uoj tuo pat metu ir atsake, reik paklaust seses ar jinai nuvaziuotu... o tai jeigu jai ne po nosim tai jinai vis nepaslenka vaziuot kur... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romanciuke: 02 liepos 2009 - 13:33
Ramziuke labai grazus tavo darbeliai,ypac man tos raganeles patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 02, 13:24)
Aš irgi drinks_cheers.gif o kainuoja jie centus, už 100 vnt gal 1-2 lt mokėjau, nebepamenu

drinks_cheers.gif nebrangūs jie, nuo dydžio ir kaina, maniškiai (100 maišeliu) 3,49 kainavo, o gal 2,49... nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
turiu dar viena klausima, tik dabar apie jau pati siuvinejima... kadangi bandau perprast siuvinejimo taisykles, atejau iki tokio tasko, kad niekur nerandu kaip reikia pradeti ir baigti siuvinejant konturus, juk jeigu juoda siuliuka pakisi po baltu jis matysis... tai kaip cia reikia daryt, kad nebutu gale mazgo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romanciuke: 02 liepos 2009 - 14:03