Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(romanciuke @ 2009 07 01, 22:26)
na aciu jums mergaites uz palaikyma...  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
o kur jus juos pirkote? brangus jie?  blush2.gif

Aš pirkau parduotuvėje "Geros akys" Vilniuje buvusioj centrinėj universalinėj parguotuvėj. ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
zinot turiu klausimeli, gal kuri zinot kur yra pirkt Vilniuj tokiu uzspaudamu maisiuku... turiu daug siuliuku be numeriuku is seniai likusiu, tai juos bent taip noreciau susdet... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasirpdysiu ką tik iš rėminimo pasiimtus darbus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Rėmas iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 02, 11:54)
Sveikos,

ir darbeliai, ir rėmeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 02, 10:54)
Sveikos,

Kokie grožiai. wub.gif

Aš irgi judu į priekį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(tip tip @ 2009 07 02, 10:18)
Labai paprasta užsisakyt, pati iš ten tokį pat pirkau. Tik reik turėti galimybę mokėti internetu - aš kai SEB sąskaitą turiu, išsiėmiau Virtuon kortelę ir ja dariau apmokėjimą. Arba galima mokėti bet kokia kreditine kortele (mastercard ir pan.). Sąskaitą jie greit atsiunčia, siuntimas daug nekainavo, o ir prekes gavau kažkur per savaitę.

ojei... man tai daug čia p[roblemų... kortelę pasiimt ir t.t..... Gal reiks draugės paprašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 02, 12:00)
ojei... man tai daug čia p[roblemų... kortelę pasiimt ir t.t..... Gal reiks draugės paprašyt  g.gif

Nebūtinai ta Virtuon, aš turiu VISA Electron ir moku pavedimu iš savo sąskaitos.
Atsakyti

Labai viskas grazu thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 07 02, 12:00)

Bus labai grazus darbas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 02, 10:54)

Ir darbai, ir rėmai labai gražūs. Metrikas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
na,visos sparčiai juda į priekį ,tai atsilikt negalima ax.gif ...liko tik BS blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 02, 12:25)
na,visos sparčiai juda į priekį ,tai atsilikt negalima ax.gif  ...liko tik BS  blush2.gif

Labai gražus darbelis. wub.gif Ir vaikiuko vardas toks retas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 02, 10:27)
labas rytas  4u.gif
zinot turiu klausimeli, gal kuri zinot kur yra pirkt Vilniuj tokiu uzspaudamu maisiuku... turiu daug siuliuku be numeriuku is seniai likusiu, tai juos bent taip noreciau susdet...  ax.gif

Tų maišiukų ir man reikėtų, senokai ieškau, bet neteko rasti...

Tai dabar noriu pasiguosti ir paprašyti pagalbos, visa esmė yra tame, kad be gimtosios kalbos - laisvai kalbu dar trimis, bet nei viena iš jų anglų (taip jau susiklostė gyvenimo aplinkybės). Ir tikrai žinau, kad sewandso.co.uk yra tų maišelių - TOKIE , mergaitės , kuri užsisakinėsit iš ten kokių prekių - pagelbėkit - gal galėtumėt man juo paiimti - apmokėsiu ir siuntimo išlaidas - tiesiog vien maišelius sakytis kažkaip tai schmoll.gif
o dar ta kalbos tema, nu tai esu baisiai pikta - užsisakiau prekių iš darbštuolė.lt, tai siunčia man laiškus anglų kalba . nu negaliu kaip nervina, gal man jiems parašyt laišką vokiečių kalba, o kas man darbo jei jie nesupras g.gif
Gavau tokį laišką: "Your order has been updated to the following status.New status: Delivered", nu nesu vissiškai tūpa, suprantu, kad čia apie užsakymo statuso pasikeitimą kalba ma, bet kadangi nežinau visų tos kalbos vingrybių, pabandžiau pasinaudojti google vertėju ir man išvertė Delivered - paskelbta blink.gif doh.gif Kas , kur paskelbta, nu vnž. pasijutau visiška tundra bash.gif bash.gif
atsiprašau už poster_offtopic.gif

Sveikos,

Oho, Ramziuke, kiek daug gražių darbelių parodei thumbup.gif Šaunuolė.
Atsakyti