Šiuo žibalu tik šaknis trinti, nereikia per visą ilgį jo paskirstyti? Ir kiek laiko daug maž laikyti? Po to su šampūnų išplauti, taip?
QUOTE(ambriu @ 2009 08 01, 12:27)
Tai aisku kad geriau itrinti - juk plaukai tai nuo saknu auga, o itrindami zibala mes kaip tik ta vieta ir masazuojam.
Su perpilimais tai cia irgi idomiai - ir man ir daug kam sausina plaukus, todel as ir pati nebeperpilineju jo. Ir idomiai cia kirpeja pataria perpilt plaukus, kad greiciau augtu, nors kai perpilineji tai saknu juk neliecia, o jei palies tai bukit tikros - turesit perplauti galva.
Papildyta:
As mazdaug tiek pat laseliu zibalo i 1L vandens pilu.
Cia is tikro viskas nuo plauko priklauso, nera universalios formules kad tiktu visom. Vienom per daug, kitom nieko nesimato isvis. Reikia atsitaikyt. 
Su perpilimais tai cia irgi idomiai - ir man ir daug kam sausina plaukus, todel as ir pati nebeperpilineju jo. Ir idomiai cia kirpeja pataria perpilt plaukus, kad greiciau augtu, nors kai perpilineji tai saknu juk neliecia, o jei palies tai bukit tikros - turesit perplauti galva.
Papildyta:
As mazdaug tiek pat laseliu zibalo i 1L vandens pilu.
As dar daugiau laseliu lasinu, mazdaug i stikline apie 10-15 ir neriebaluoja
Papildyta:
QUOTE(caprice @ 2009 08 02, 23:26)
Sveikos
Šiuo žibalu tik šaknis trinti, nereikia per visą ilgį jo paskirstyti? Ir kiek laiko daug maž laikyti? Po to su šampūnų išplauti, taip?
Apibėriau klausimais. 
Per visa ilgi manau nereikia, bent kaip suprantu niekas taip nedaro
sampunu butina issiplauti, nes vaiksciosi riebaluota
as jei turiu laiko, laikau nors ir valanda, o jei ne, tada bent 10-15 minuciu
QUOTE(caprice @ 2009 08 02, 23:49)
Nera uz ka
Man nei riebina nei sausina, tik jie greitai riebaluojasi, o po plovimo tokie paklusnus
QUOTE(gabrizzze @ 2009 08 03, 13:55)
Man nei riebina nei sausina, tik jie greitai riebaluojasi, o po plovimo tokie paklusnus 
Turetu po kiek laiko naudojimo dar ir pradet spindet naturaliai.
QUOTE(gabrizzze @ 2009 08 03, 13:55)
Man ir be zibalo, ir su zibalu plaukai susiriebaluoja per diena, kas ryta atsikelusi plaunu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 03, 16:58)
Man ir be zibalo, ir su zibalu plaukai susiriebaluoja per diena, kas ryta atsikelusi plaunu

as taip pat
Kol kas tik perpilinejau su zibalu plaukiukus apie dvi savaites, rezultato nematau. Na ka imsimes trinti vadinasi, suveiks juk kazkada ir baigsis tas slinkimas
QUOTE(Simona00 @ 2009 08 04, 11:32)
Kol kas tik perpilinejau su zibalu plaukiukus apie dvi savaites, rezultato nematau. Na ka imsimes trinti vadinasi, suveiks juk kazkada ir baigsis tas slinkimas 
Jeigu norisi sustabdyti plauku slikima, tuomet taip, reiketu zibala trinti i saknis. Perpilimas labiau yra, norint, kad plaukai blizgetu
QUOTE(klik @ 2009 08 04, 11:51)
Jeigu norisi sustabdyti plauku slikima, tuomet taip, reiketu zibala trinti i saknis. Perpilimas labiau yra, norint, kad plaukai blizgetu 
as tai atsimenu kai paaugle buvau na 16 m,tai kaime atostogaudavau ,zodziu nueini i pruda issilpauni galva tam molinam vandeni su bozgalviais
,su kazkokiu muilu malyg ukiniu,ar kazkokiu sampunu,nusausini susukuoji iskart su sukom bet kokios ,ir viskas,o plaukai tai iki juosmens buvo......o dabar vargdti vargsti ir sss,va kai anglijoj buvau tai ziauriai buvo atsigave,o kai gryzau pries pusmeti i lt vel t
pats sss