Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(pupiniukas @ 2009 08 04, 14:43)
as tai atsimenu kai paaugle buvau na 16 m,tai kaime atostogaudavau ,zodziu nueini i pruda issilpauni galva tam molinam vandeni su bozgalviais  biggrin.gif  biggrin.gif ,su kazkokiu muilu malyg ukiniu,ar kazkokiu sampunu,nusausini susukuoji iskart su sukom bet kokios ,ir viskas,o plaukai tai iki juosmens buvo......o dabar vargdti vargsti ir sss,va kai anglijoj buvau tai ziauriai buvo atsigave,o kai gryzau pries pusmeti i lt vel t biggrin.gif  pats sss

O kaip tai susije su kosmetiniu zibalu? smile.gif))) biggrin.gif
Atsakyti
Is kosmetinio zibalo laukiu tik stebuklo , kad plaukai neslinks ir greiciau augs, o blizget tai ir taip blizga ax.gif nors zinoma skirtumas yra kai pradejau naudoti smile.gif
mergaites noriu paklaust, naudojau pries ji dar linu semenu alieju, o kaip db su juo ta zibala tept? ar geriau nereikia? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 08 04, 14:59)
Is kosmetinio zibalo laukiu tik stebuklo , kad plaukai neslinks ir greiciau augs, o blizget tai ir taip blizga  ax.gif  nors zinoma skirtumas yra kai pradejau naudoti  smile.gif
mergaites noriu paklaust, naudojau pries ji dar linu semenu alieju, o kaip db su juo ta zibala tept? ar geriau nereikia?  g.gif  doh.gif

Tai trink saknis zibalu, o likusius plaukus aliejumi smile.gif bent as itrinu saknis zibalu, tada ant likusiu dedu ricinu arba alyvuogiu alieju smile.gif
Atsakyti
Nu jo , tiesa sakai, taip ir darysiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 04, 14:49)
O kaip tai susije su kosmetiniu zibalu? smile.gif))) biggrin.gif

nu jopi nesusije blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Viena karta panaudojus antra syki nebesusikundziau, kadangi isplovus galva, vis tiek atrode susiriebalave plaukai. Tad gal kam reikia kosmetinio zibalo su dilgeliu sultimis? Dovanoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meleja1 @ 2009 08 05, 14:05)
Viena karta panaudojus antra syki nebesusikundziau, kadangi isplovus galva, vis tiek atrode susiriebalave plaukai. Tad gal kam reikia kosmetinio zibalo su dilgeliu sultimis? Dovanoju  smile.gif

Nu taip lengvai pasiduodi. smile.gif)) Vadinasi blogai ispolvei is viskas. As visada dukart su sampunu perplaunu ir tada gerai isskalauju. smile.gif)) Ir nebuna jokio riebumo. smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes. Registruojuos ir as sioje temoje 4u.gif Neseniai visai netycia aptikau sia temele ir perskaiciusi visas zinutes labai susidomejau tuo visu isgirtu zibalu smile.gif Na tai nuo vakar pradejau jo paieskas. Vakar nuejusi i "Svaros prekes" suzinojau, kad jau kosmetinio zibalo nebera, neseniai paskutines penkias bonkutes pries pat nosi nusvilpe kazkokia moteriske doh.gif po to nuejau i "Euro vaistine", tenais nustebusi pardaveja pasake, kad jau seniai juom neprekiauja. Na tada paieskas teko atideti siandienai... Taigi "Norfos" vaistineje nebuvo, "Eurokoj" irgi neradau, "Gintarinej vaistinej" taipogi nera... doh.gif ir kazkaip bevaziuojant namo uzkliuvo akys uz "100metes vaistines" ir tenais valio, gavau paskutine bonkute zibalo su ajeru ekstraktu bigsmile.gif thumbup.gif tai va, jau esu po plovimo, ziuresim rytoj kokie bus plaukai, tikiuosi nebus susiriebalave... O mazdaug ant kiek laiko jums uztenka tos bonkutes su zibalu? ax.gif As tai irgi dar galiukus su ricinu aliejumi pasitepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2009 08 05, 22:37)
O mazdaug ant kiek laiko jums uztenka tos bonkutes su zibalu?  ax.gif As tai irgi dar galiukus su ricinu aliejumi pasitepiau  blush2.gif

As turiu jau gal apie menesi koki, bet visai mazai palyginus sunaudota, letai labai jis naudojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2009 08 05, 23:37)
O mazdaug ant kiek laiko jums uztenka tos bonkutes su zibalu?  ax.gif As tai irgi dar galiukus su ricinu aliejumi pasitepiau  blush2.gif

Na, man užtenka kokiems keturiems kartams, bet aš žibalą sumaišiusi su citrinos sultimis tepu beveik per visą ilgį savo poilgių plaukų, tik šaknų neliečiu.
Atsakyti
keturiems kartams? blink.gif gal keturiems menesiams... norejai parasyti.. neisivaizduoju kaip per keturis kartus galima sunaudoti ta bonkute zibalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 08 06, 09:49)
keturiems kartams?  blink.gif  gal keturiems menesiams... norejai parasyti.. neisivaizduoju kaip per keturis kartus galima sunaudoti ta bonkute zibalo  smile.gif

Labai paprastai biggrin.gif Aš žibalu ne perskalauju ar tik šaknis liečiu, o tepu beveik per visą plaukų ilgį ir laikau tiek, kiek naminę plaukų kaukę.
Atsakyti