Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 16, 20:05)
As siandien pabandziau ne tik saknis itrinti, bet ir visus plaukus per visa ilgi patepti, tai kazkaip jokio poveikio nepastebejau  biggrin.gif

jis veikia ne kaip kauke, kai viena kart panaudojus juntamas kazkoks poveikis (lengvai sukuojasi. nesivelia), bet per laika ir nuolat naudojant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 08 17, 15:37)
jis veikia ne kaip kauke, kai viena kart panaudojus juntamas kazkoks poveikis (lengvai sukuojasi. nesivelia), bet per laika ir nuolat naudojant.  4u.gif

Man tai ir po vieno karto jaučiasi efektas. Bet ir laikau ne 10min kaip parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 17, 17:41)
Man tai ir po vieno karto jaučiasi efektas. Bet ir laikau ne 10min kaip parašyta  rolleyes.gif

O kiek laikai? smile.gif as irgi ilgiau, bet vistiek maximum gal 30 min, ilgiau bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 19:55)
O kiek laikai? smile.gif as irgi ilgiau, bet vistiek maximum gal 30 min, ilgiau bijau biggrin.gif

as nemanau kad reikia bijoti smile.gif kaip ir minejau per nakti laikiau ir ne viena karta,atsikeliau su plaukais thumbup.gif juk tai kosmetinis zibalas,skirtas plaukams,o ne tas tikrasis zibalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 17, 19:43)
as nemanau kad reikia bijoti smile.gif  kaip ir minejau per nakti laikiau ir ne viena karta,atsikeliau su plaukais thumbup.gif  juk tai kosmetinis zibalas,skirtas plaukams,o ne tas tikrasis zibalas blush2.gif

Gal reikes kada pabandyti, as per nakti laikau tik galus aliejumi isteptus, viso kito nesu bandziusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 19:55)

Laikau kokias pora valandų, bet būtinai sumaišiusi su citrinos sultimis, kad lengviau išsiplautų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 17, 20:38)
Laikau kokias pora valandų, bet būtinai sumaišiusi su citrinos sultimis, kad lengviau išsiplautų  smile.gif

As nenoriu su citrinos sultimis maisyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 22:37)
As nenoriu su citrinos sultimis maisyti  schmoll.gif

citrina sausina plaukus g.gif cia stengiesi juos kuo daugiau padrekinti,o citrina viska sugadina blush2.gif doh.gif
Atsakyti
O idomu kiek kartu per savaite galima zibalu itrinti saknis? Kaip jus darot? itrinat prieš kiekvieną plovimą?
Atsakyti
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 18, 10:32)
citrina sausina plaukus g.gif cia stengiesi juos kuo daugiau padrekinti,o citrina viska sugadina blush2.gif  doh.gif

Tai va, as del to ir nenoriu su citrina smile.gif o ir siaip man be problemu issiplaunau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 18, 13:24)
Tai va, as del to ir nenoriu su citrina smile.gif o ir siaip man be problemu issiplaunau smile.gif

Sutinku, kad apskritai citrina turi sausinančių savybių, bet sulčių naudoju nedaug ir sausinimo ypatingo nepastebėjau g.gif Jeigu ilgiau palaikyčiau žibalą, nesumaišiusi su citrinos sultimis, spėju, kad plaukus žymiai labiau išsausinčiau plaudama n kartų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 rugpjūčio 2009 - 12:49
QUOTE(Amie @ 2009 08 18, 11:53)
O idomu kiek kartu per savaite galima zibalu itrinti saknis? Kaip jus darot? itrinat prieš kiekvieną plovimą?

pradzioje as kasnakt itrindawau i saknis smile.gif bet cia pasiskaiciau kad kitos 2-3kartus per savaite,pamaniau gal per daznai tai darau blush2.gif tai dbr kas antra diena trinu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 18, 13:24)

man lygiai taip pat lengvai,viena karta sampunu perplaut uztenka 4u.gif rytoi bandysiu per visa ilgi tepti ir pora valandu palaikyt blush2.gif
Atsakyti