Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

Droge nesu maciusi, o svaros prekiu parduotuves nera smile.gif bent jau pries metus nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret Smile @ 2009 08 19, 13:34)
sveikutes,prisiskaičiau pas jus, kad žibalas gera priemonė, tačiau Klaipedoje niekur jo nerandu pirkti  doh.gif

Esu maciusi Big'o Camelijos vaistineje, o pati buvau nusipirkusi is Vingio gatveje esančioje Camelijos vaistinės 4u.gif O Droge niekuomet žiabalo neteko matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret Smile @ 2009 08 19, 13:34)
sveikutes,prisiskaičiau pas jus, kad žibalas gera priemonė, tačiau Klaipedoje niekur jo nerandu pirkti  doh.gif

as irgi visada perku BIG'o camelijos vaistinej smile.gif
Atsakyti
Labas rytas...
vakar šiaip ne taip radau tą žibala... lekiu namo, kad greičiau išbandyti blush2.gif ant šlapių plauku išsitepiau šaknis ir po to visus plaukus, laikiau kažkur 10min (kaip ir parašyta instrukcijoje,ir šiaip sakau kaip pirmam kartui užteks)... praėjus 10 min bandau plauti, iš pradžiu su šampunu (jokio putojimo), po to balzamo užsidėjau (nes plaukai labai mano sausi tai būtinai jį visada naudoju)...em po to bandau iššiplauti galva...atrodo viskas normaliai,tačiau lipant iš vonios perbraukiu plaukus ir žiūriu kad pilnos panages šampūno/balzamo doh.gif nežinau kiek dar laiko ploviau,skalavau galva,tačiau man vistiek neisiplovė, kiek perbraukiu rankia,tiek pilna šampūno,nors žiūrint į veidrodi neatrodo...atsibodo plauti,sakau lauksiu ryto ir pažiūrėsiu kas bus blush2.gif plaukai laaaabbbaaaiii ilgai džiuvo, tačiau ryte atsikėlus ir pamačius plaukus buvau apakus blink.gif nes jie atrodė , kad būčiau tikrai kokias geras priemones naudojus, blizga, švelnus... ir kad ir pirmas mano čia pabandymas buvo, bet jau man šiandien per pus mažiau plauku slinko nei kiekviena ryta kai perbrauki kasa ir žiūri kad pilna ranka plauku doh.gif taigi šia priemonė esu patenkinta - 10 balų.. 4u.gif ir toliau naudosiu...
Atsakyti
QUOTE(Secret Smile @ 2009 08 20, 10:46)
Labas rytas...
vakar šiaip ne taip radau tą žibala... lekiu namo, kad greičiau išbandyti blush2.gif  ant šlapių plauku išsitepiau šaknis ir po to visus plaukus, laikiau kažkur 10min (kaip ir parašyta instrukcijoje,ir šiaip sakau kaip pirmam kartui užteks)... praėjus 10 min bandau plauti, iš pradžiu su šampunu (jokio putojimo), po to balzamo užsidėjau (nes plaukai labai mano sausi tai būtinai jį visada naudoju)...em po to bandau iššiplauti galva...atrodo viskas normaliai,tačiau lipant iš vonios perbraukiu plaukus ir žiūriu kad pilnos panages šampūno/balzamo doh.gif  nežinau kiek dar laiko ploviau,skalavau galva,tačiau man vistiek neisiplovė, kiek perbraukiu rankia,tiek pilna šampūno,nors žiūrint į veidrodi neatrodo...atsibodo plauti,sakau lauksiu ryto ir pažiūrėsiu kas bus blush2.gif  plaukai laaaabbbaaaiii ilgai džiuvo, tačiau ryte atsikėlus ir pamačius plaukus buvau apakus blink.gif  nes jie atrodė , kad būčiau tikrai kokias geras priemones naudojus, blizga, švelnus... ir kad ir pirmas mano čia pabandymas buvo, bet jau man šiandien per pus mažiau plauku slinko nei kiekviena ryta kai perbrauki kasa ir žiūri kad pilna ranka plauku doh.gif  taigi šia priemonė esu patenkinta - 10 balų.. 4u.gif  ir toliau naudosiu...

Va kaip saunu girdet gerus atsiliepimus. smile.gif))) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. 4u.gif
Kaip manot, ar galima vaikui naudoti tą žibalą? Aišku, kad nebus parašyto amžiaus cenzo ar dar kažko ( biggrin.gif ), bet ar nekenkia jis plaukams? smile.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 08 29, 18:38)
Sveikos, mamos. 4u.gif
Kaip manot, ar galima vaikui naudoti tą žibalą? Aišku, kad nebus parašyto amžiaus cenzo ar dar kažko (  biggrin.gif  ), bet ar nekenkia jis plaukams? smile.gif  Ačiū. 4u.gif

O del kokios priezasties vaikui reikia naudoti zibala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 29, 20:19)
O del kokios priezasties vaikui reikia naudoti zibala?  g.gif

Nori kuo greičiau plaukus atsiaugint. smile.gif O žibalas, kiek esu girdėjus, paspartina plaukų augimą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 08 29, 17:38)
Sveikos, mamos. 4u.gif
Kaip manot, ar galima vaikui naudoti tą žibalą? Aišku, kad nebus parašyto amžiaus cenzo ar dar kažko (  biggrin.gif  ), bet ar nekenkia jis plaukams? smile.gif  Ačiū. 4u.gif

Man mociute ir mama jau nuo kokiu 2 metu visada zibalu plaukus skalaudavo, tik aisku tarybiniu, kazkokiu aviaciniu, 3-5 lasai i bliuda, o kosmetinio manau galima ir daugiau, ir saknis tepti, amziaus cenzo manau tikrai nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 08 30, 12:41)
Man mociute ir mama jau nuo kokiu 2 metu visada zibalu plaukus skalaudavo, tik aisku tarybiniu, kazkokiu aviaciniu, 3-5 lasai i bliuda, o kosmetinio manau galima ir daugiau, ir saknis tepti, amziaus cenzo manau tikrai nera  4u.gif

Ačiū Jums. aciuks.gif
Atsakyti
Niekur aš jo nerandu pirkti schmoll.gif Rytoj važiuosiu į Vilnių, tai gal ten gausiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 30 rugpjūčio 2009 - 15:51
Man tai pirmus kartus po panaudojimo jau viltis buvo uzsiziebus, tikrai ryskiai sumazejes buvo slinkimas, ir po plovimo plauku vonioj nebudavo, bet vat kuo toliau naudojau, tuo vel viskas nuo pradziu, vel nezmoniskai slenka, pasidziaugiau neilgai verysad.gif
Atsakyti