Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(craizypupa @ 2009 08 18, 13:51)
pradzioje as kasnakt itrindawau i saknis smile.gif bet cia pasiskaiciau kad kitos 2-3kartus per savaite,pamaniau gal per daznai tai darau blush2.gif tai dbr kas antra diena trinu ax.gif

As irgi nepersistengiu, trinu 2-3 kartus, kad paskui irgi plauku neapsunkinčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugpjūčio 2009 - 12:55
QUOTE(Victorious @ 2009 08 18, 14:39)
Sutinku, kad apskritai citrina turi sausinančių savybių, bet sulčių naudoju nedaug ir sausinimo ypatingo nepastebėjau  g.gif Jeigu ilgiau palaikyčiau žibalą, nesumaišiusi su citrinos sultimis, spėju, kad plaukus žymiai labiau išsausinčiau plaudama n kartų  unsure.gif

na galima pabandyti isplaut taip be jokiu citrinos sulciu,gal net neliktu riebaluoti plaukai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pvz aš naudoju žibalą kartu su citrinos sultimis pastoviai, tai nzn, mano plaukai kai buvo linkę riebaluotis prie šaknų, tai man ir toliau riebaluojasi, gal ne tiek kiek anksčiau, bet visgi man patinka... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 20:41)
as ir ji naudou ,man labai patinka tik nepadauginkit su laiku laikymo ,nes karta issitepiau ir uzmigau tai prabudus visa odos galva skaudejo  doh.gif  lotuliukas.gif o seipp tai geras dalykas  thumbup.gif  tik as laikau apie 20min  bigsmile.gif

na vieną kartą dvi valandas laikiau, tai man ir skaudėjo galva ir jausmas lyg degintų man kažkas odą g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 18, 14:58)
na galima pabandyti isplaut taip be jokiu citrinos sulciu,gal net neliktu riebaluoti plaukai g.gif  mirksiukas.gif

Aš jau ketverius metus naudoju kosmetinį žibalą biggrin.gif , tai esu išbandžiusi visaip ir atsirinkusi kaip man geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 19, 12:03)
Aš jau ketverius metus naudoju kosmetinį žibalą  biggrin.gif , tai esu išbandžiusi visaip ir atsirinkusi kaip man geriausia  ax.gif

as taip pat jei trinu zibala i saknis tai skiedziu su citrinos sultimis, man tada kazkiek maziau riebaluoti lieka
Siandien sedziu su kauke kiausinio trinys-medus-citrinos sultys-zibalas-ir keli lasai rozmarino EA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 19, 12:03)
Aš jau ketverius metus naudoju kosmetinį žibalą  biggrin.gif , tai esu išbandžiusi visaip ir atsirinkusi kaip man geriausia  ax.gif

Na per 4 metus tai turbut jau yra efektas kazkoks nuo zibalo.. Kuo jis jums patinka?Ar skatina augima plauku? smile.gif As dar tik 2-3 menesius naudoju ji, tai idomu butu isgirst nuomone zmogaus turincio daugiau patirties su sia priemone. smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 19 rugpjūčio 2009 - 11:48
QUOTE(ambriu @ 2009 08 19, 13:48)
Na per 4 metus tai turbut jau yra efektas kazkoks nuo zibalo.. Kuo jis jums patinka?Ar skatina augima plauku? smile.gif As dar tik 2-3 menesius naudoju ji, tai idomu butu isgirst nuomone zmogaus turincio daugiau patirties su sia priemone. smile.gif)

Man patinka, kad plaukai labiau žvilga, sveikesni, gyvybingesni atrodo, lengvai išssišukuoja, nesivelia, yra glotnūs. Su kaukėm toookio efekto man nebūna. Į plaukų šaknis nebeįtrinu, nes atrodo, kad tik greičiau riebalintis ims, o aš stengiuosi kuo rečiau plaut plaukus. Bet gal kada reiks ir profilaktiškai ir plaukų šaknis sutept, nors augimu kaip ir nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 rugpjūčio 2009 - 12:03
QUOTE(Victorious @ 2009 08 19, 13:02)
Man patinka, kad plaukai labiau žvilga, sveikesni, gyvybingesni atrodo, lengvai išssišukuoja, nesivelia, yra glotnūs. Su kaukėm toookio efekto man nebūna. Į plaukų šaknis nebeįtrinu, nes atrodo, kad tik greičiau riebalintis ims, o aš stengiuosi kuo rečiau plaut plaukus. Bet gal kada reiks ir profilaktiškai ir plaukų šaknis sutept, nors augimu kaip ir nesiskundžiu  smile.gif

Jei isaknu netepat, tai reiskia tik pati plauka tepat? smile.gif Ir laikot 10-15 min ar kaip kada? smile.gif)
Atsakyti
ambriu,

QUOTE(Victorious @ 2009 08 06, 12:04)
Labai paprastai  biggrin.gif Aš žibalu ne perskalauju ar tik šaknis liečiu, o tepu beveik per visą plaukų ilgį ir laikau tiek, kiek naminę plaukų kaukę.

QUOTE(Victorious @ 2009 08 17, 21:38)
Laikau kokias pora valandų, bet būtinai sumaišiusi su citrinos sultimis, kad lengviau išsiplautų  smile.gif

Atsakyti
sveikutes,prisiskaičiau pas jus, kad žibalas gera priemonė, tačiau Klaipedoje niekur jo nerandu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret Smile @ 2009 08 19, 14:34)
sveikutes,prisiskaičiau pas jus, kad žibalas gera priemonė, tačiau Klaipedoje niekur jo nerandu pirkti  doh.gif

paskutini karta pirkau arenoje, kokia ten vaistine neatsimenu, berods -- camelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret Smile @ 2009 08 19, 13:34)
sveikutes,prisiskaičiau pas jus, kad žibalas gera priemonė, tačiau Klaipedoje niekur jo nerandu pirkti  doh.gif

O Klaipedoje nei Svaros prekiu nei Drogo nera? smile.gif)
Atsakyti