Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 23, 11:50)
As ir to, ir to i sampuna prilasinus  ax.gif  o grynu saknis irgi gerai tepti? as grynu veida patepu, spuogelius, tikiuosi galima taip  g.gif  blush2.gif

grynas arbatmedzio aliejus gali nudeginti, atsargiai mirksiukas.gif pvz veidui tik ir patariama pacius spuogelius tepti, na ir nelabai isivaizduoju kaip jus juo saknis tepat g.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 11 23, 11:14)
grynas arbatmedzio aliejus gali nudeginti, atsargiai  mirksiukas.gif    pvz veidui tik ir patariama pacius spuogelius tepti, na ir nelabai isivaizduoju kaip jus juo saknis tepat  g.gif

Kiek esu skaiciusi, tik arbatmedzio ir levandu e. aliejus galima tepti ir grynus, nes butent tik jie nesukelia jokios alergijos, siaip gryna arbatmedzio e.a. esu tepusi ant veido del spuogu - ir tikrai nedegino, bet sausino palaipsniui tuos spuogelius... tai manau, kad su galvos odyte tas pats butu...
Bet vat pas mane problema - sausos pleiskanos, tai siuo atveju arbatmedis nepades, o kazi, pats zibalas padetu ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 11 23, 12:14)
grynas arbatmedzio aliejus gali nudeginti, atsargiai  mirksiukas.gif    pvz veidui tik ir patariama pacius spuogelius tepti, na ir nelabai isivaizduoju kaip jus juo saknis tepat  g.gif

Visiška netiesa schmoll.gif . Gal jūs kartais maišote su levandų actu, kuris tik tiesiai ant spuogelių tepasi g.gif
Atsakyti
Siandien ir as isbandziau kosmetini zibala....tikiuosi pades sustabdyti plauku slinkima...Kazkada seniai seniai ji naudojau, tai plaukai tikrai zvilgejo,na paziuresim ar nuo slinkimo pades.
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 11 23, 23:59)
Visiška netiesa schmoll.gif . Gal jūs kartais maišote su levandų actu, kuris tik tiesiai ant spuogelių tepasi g.gif

na maisyt tikrai nemaisau, mane taip informavo vaistininke, kad jokiu budu negalima tepti grynu didesniu plotu, tada nebent reikia su kazkuo pamaisyti, o va nebent gryna, tik ant pacio spuogelio, arba i sampuna pora lasu isilasint mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur vilnietės įsigijo kosmetinį žibalą? ax.gif
Kiek vietų aplaksčiau niekur nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 12 02, 23:38)
O kur vilnietės įsigijo kosmetinį žibalą?  ax.gif
Kiek vietų aplaksčiau niekur nėra  verysad.gif

As litfarmos vaistineje esu radusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 14:14)

Bet vat pas mane problema - sausos pleiskanos, tai siuo atveju arbatmedis nepades, o kazi, pats zibalas padetu ar ne?  g.gif

zibalas pades,bet geriau pavartokite karstu alieju kaukes galvos odai thumbup.gif pamirsit kas tos pleiskanos isvis...
mano vyrui galva ziema labai pleiskanoja,jokie sampunai nepadeda,teplioju ir jam makaule kartais aliejais,efektas tikrai yra,galiu ranka duoti nukasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 03, 11:31)
zibalas pades,bet geriau pavartokite karstu alieju kaukes galvos odai  thumbup.gif pamirsit kas tos pleiskanos isvis...
mano vyrui galva ziema labai pleiskanoja,jokie sampunai nepadeda,teplioju ir jam makaule kartais aliejais,efektas tikrai yra,galiu ranka duoti nukasti  biggrin.gif

O kaip pasidaryti karšto aliejaus kaukę? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 12 02, 23:38)
O kur vilnietės įsigijo kosmetinį žibalą?  ax.gif
Kiek vietų aplaksčiau niekur nėra  verysad.gif

As pries pora metu pirkau, tai buvau radus zibalu su ridikais, varnalesom ir tt, zodziu lb didelis pasirinkimas, Operos vaistinej. Prie operhauso, vienuolio g. smile.gif
Papildyta:
Siandien isitryniau zibalu saknis pries plovima (nors dazniausiai visada tik perskalauju), dar visus plaukus istepiau kefyru biggrin.gif
palaikiau apie 20 min smile.gif
o tada issiploviau rusisku kefyro sampunu, ir uzsidejau loreal excellence dazuose kur buna treatment'as plaukams...o galiausiai kai issiploviau, perskalavau ajeru nuoviru biggrin.gif

o kai pradziuvo uzsitepiau neutrogenos aliejuka plauku galiukams...o kai visiskai isdziuvo tada prasukavau savo tokiu tankiu sepeciu apie kelias minutes...tai rezultatas lb liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2009 12 03, 21:12)
O kaip pasidaryti karšto aliejaus kaukę?  ax.gif  4u.gif

perkat naturaliu alieju http://www.aliejus.com/aliejai ir pasildot juos mikrobangeje arba karstam vandenyje palaikius bliudeli su aliejais ir tepates galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 03, 02:21)
As litfarmos vaistineje esu radusi wink.gif

Ačiū 4u.gif
Kaip tik šiandien radau jį vaistažolių vaistinėje (Pelesos g.)
Bandysiu
Atsakyti