Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

nu va, pagaliau atitaikau jau kiek to žibalo pilti prasiplaunant plaukus, tai dabar viskas super thumbup.gif nei riebaluoti atrodo nei sunkūs, o purūs labai ir žvilga! 4u.gif
Atsakyti
ir as isigyjau zibalo su ricinos aliejumi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikiuosi bus lb geras, snd pabandysiu.
po keleta bandymu parasysiu atsiliepimus. aciu uz idomia tema.
Atsakyti
Prasom smile.gif Dziugu ,kad daugeliui galejau padeti tongue.gif
Atsakyti
g.gif reiks mamai pasiulyt pasinaudot, nes pas ja labai plaukai slenka.
Atsakyti
as ir tik skalauju zibalu, i litra pilu is akies ax.gif viskas buna thumbup.gif ir pastebiu , kad jau nebe taip plaukai slenka
Atsakyti
Reikės ir man pabandyti ,aš anksčiau plaudavau kosmetiniu žibalu,bet jau prieš daug metu,jau buvau pamiršusi kad toks yra. doh.gif
Atsakyti
reikes vel isbandyti, nes kazkada seniai teko panaudoti, dabar vel prireike doh.gif
Atsakyti
man tas zibalas tokia smarve,kad ...jau geriau keli litai daugiau,o ir nosytes nedirgina.
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2010 04 16, 20:36)
man tas zibalas tokia smarve,kad ...jau geriau keli litai daugiau,o ir nosytes nedirgina.

Už ką keli litai daugiau?
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2010 01 29, 15:49)
as ir tik skalauju zibalu, i litra pilu is akies  ax.gif  viskas buna  thumbup.gif    ir pastebiu , kad jau nebe taip plaukai slenka

sveikos,o kiek tas zibalas kainuoja,nes ,man labai slenka plaukai,nesu bandzius,bet girdejus kad labai veiksmingas tas zibalas?
ar bet kurioj vaistinej jo yra?
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 04 17, 09:23)
sveikos,o kiek tas zibalas kainuoja,nes ,man labai slenka plaukai,nesu bandzius,bet girdejus kad labai veiksmingas tas zibalas?
ar bet kurioj vaistinej jo yra?

Esu pirkusi litfarmos vaistinėje.. Iki 10 litų, apie 8 lyg..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 17, 08:32)
Esu pirkusi litfarmos vaistinėje.. Iki 10 litų, apie 8 lyg..

aciukas
Atsakyti