Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

sveikos, norejau pasiklausti, ar gali nuo kosmetinio zibalo suaktyveti plauku slinkimas..
ar man cia tiesiog zibalo naudojimas sutapo su pavasariu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 04 17, 09:56)
sveikos, norejau pasiklausti, ar gali nuo kosmetinio zibalo suaktyveti plauku slinkimas..
ar man cia tiesiog zibalo naudojimas sutapo su pavasariu blush2.gif

Kad man irgi taip buvo, naudojau, paskui lyg pastebėjau, kad ištrynus ir plaunant galvą kaip tik daugiau plaukų išslenka doh.gif
Atsakyti
Kiek kartu per savaite naudojate zibala? smile.gif O gal ji reikia naudoti pries kiekviena galvos plovima?
Atsakyti
idomu, ar galima su juo buti visa nakti, sumaisius su aliejais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 24, 15:44)
idomu, ar galima su juo buti visa nakti, sumaisius su aliejais? g.gif

Bent aš tai nebandžiau, nors lyg kažkas sakė, kad laikė, jei nieko nemaišau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Temos neseku, bet nusipirkau as ta zibala ir nezinau ar ant slapiu plauku ji tept ar ant sausu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 05 14, 18:29)
Sveikos  4u.gif  Temos neseku, bet nusipirkau as ta zibala ir nezinau ar ant slapiu plauku ji tept ar ant sausu?  g.gif

Sausu 4u.gif

Man dabar irgi jo reik doh.gif Ir ko tik nereik blush2.gif Vakar kaiptik vaistinej apziurejau, bet nepirkau...bet dabar jau pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 05 14, 19:29)
Sveikos  4u.gif  Temos neseku, bet nusipirkau as ta zibala ir nezinau ar ant slapiu plauku ji tept ar ant sausu?  g.gif

Ant sausų, prieš plovimą smile.gif
Atsakyti
Aistuliaa, temele skaitydama maciau, kad jus jau seniau ji naudojat...tai ar padeda kazkuom g.gif Ar sustiprejo plaukuciai g.gif
Atsakyti
man kosmetinis žibalas labai sunkei išsiplauna,reike tris kartus galva plauti ir tai buna riebaluota
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti ar kosmetinis zibalas nuima kazkiek dazytu plauku spalva? tiksliau sakant ar nueda kazkiek?smile.gif blukina?
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2010 06 20, 18:51)
sveikos,norejau paklausti ar kosmetinis zibalas nuima kazkiek dazytu plauku spalva? tiksliau sakant ar nueda kazkiek?smile.gif blukina?

man visiskai neblukino, atvirksciai kazkaip prailgino laika iki kito dazymo smile.gif
Atsakyti