Teko naudoti ir man ampules su placenta visai patiko,bet nepalyginsi poveikio su zibalu
o kodel kitos baiminasi laikyti per nakti,na kiek bandziau ant savo plaukuciu,tai visada itrinu saknis ir per visa ilgi purksteliu ir einiu miegucio
ryte per du kartus issiplaunu ,be vargo,ir jokiu pasaliniu poveikiu,anaiptol pats plauku augimas buvo pas mane lb spartus
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 10 26, 16:08)
Teko naudoti ir man ampules su placenta visai patiko,bet nepalyginsi poveikio su zibalu
o kodel kitos baiminasi laikyti per nakti,na kiek bandziau ant savo plaukuciu,tai visada itrinu saknis ir per visa ilgi purksteliu ir einiu miegucio
ryte per du kartus issiplaunu ,be vargo,ir jokiu pasaliniu poveikiu,anaiptol pats plauku augimas buvo pas mane lb spartus 
zibalo nebandziau, bet kai dzintars nakciai issitepiau tai mb uzmigt negalejo
zibalo specifinis kvapelis,bet neerzinantis
,as tj vos ne visus plaukus nupurksdavau,o jai truputi tj ir jaustis neturetu
QUOTE(deisse @ 2010 10 25, 14:34)
o kur jo gaut? kaip vadinas?
ilga laika jau su dzintars draugauju, reiketu pabandyti zibala paivairinimui 
Kiekvienoje vaistinėje turbūt yra
Nes keliose buvau ir abejose prekiavo. Tik labai išpirkti. Norėjau su ridikais,gavau vos vieną su alijošium.
Tai taip ir vadinasi jisai "kosmetinis žibalas".
aš va kaip tik šįvakar nusipirkau
gal kuri galetu parasyti kosmetinio zibalo kaina...? kokio turio inde jis parduodamas?
Noreciau paklausti, ar nekenksminga nakciai palikti juo itrintus plaukus. Neisgraus, nenudegins ar kas panasaus nenutiks...? ruosiusi ir as jo isigyti, bet is pradziu noriu suzinoti kaip juo naudotis...?
Papildyta:
o kas cia tokio...?
kiek kainuoja? kaip naudotis?
Noreciau paklausti, ar nekenksminga nakciai palikti juo itrintus plaukus. Neisgraus, nenudegins ar kas panasaus nenutiks...? ruosiusi ir as jo isigyti, bet is pradziu noriu suzinoti kaip juo naudotis...?
Papildyta:
QUOTE(deisse @ 2010 10 26, 08:52)
nzn, dar nuo lauku daug kas priklauso, manieji labai myli dzintars. balzama irgi teko aptureti, nesiskundziau
tepu plauku saknis, pora val pabunu ir isplaunu galva. esu naudojusi varnalesu alieju, palaikius ilgiau nei nurodyta ant pakuotes, plaukus tik po 2 plovimu normaliai atplaudavau, labai riebaluodavo saknis. dzintars ne, uztenka 1 plovimo. nu zodz, daug pliusu. del augimo..nepastebejau, kad labai skatintu, bet slinkimas ryskiai sumazejes, bet neaisku ar pantogar, ar dzintars deka, gal abieju. isplovus plaukai blizga, tokie svelnus buna
ir kaina juokinga
bent jau mano asmenine nuomone daug geriau uz brangias ampoles nuo plauku slinkimo, ar skatinancias augima
naudojau jas ir ka - ir nieko. dzintars issitepus man persti galvos oda, tie pipirai kutelena, o su tom ampolem issitepus, tas pats kas vandenuku pasitepus
zodziu, padariau reklama gera
zodziu, padariau reklama gera
o kas cia tokio...?
QUOTE(ewacka @ 2010 10 27, 01:57)
aliejus skatinantis augima, stabdantis slinkima
QUOTE(deisse @ 2010 10 27, 12:58)
aliejus skatinantis augima, stabdantis slinkima
kaina virs 12 lt. kaip naudotis ant buteliuko parasyta
QUOTE(ewacka @ 2010 10 28, 12:04)
nera vaistineje
Martynoje, eurokos'e tai tikrai..dar droge gal
jungiuosi prie zibalo megeju.... 
tai labiausiai skatina augima zibalas su ridikais, teisingai supratau?
tai labiausiai skatina augima zibalas su ridikais, teisingai supratau?
o kosmetinis žibalas, tai čia sintetika ar natūralus dalykas?
up up!!!
geroms temoms reikia buti virsuje.
Vat ir aš nusprendžiau išbandyti kosmetinį žibalą
Nusipirkau šiandien, ištryniau plaukų šaknis ir palaikiau pusvalandį
Išskalauti tikrai sunku buvo
dar kolkas džiūsta plaukai, bet kai ploviau, kaip kažkas forume minėjo, tai tikrai iš pradžių kaip pakulos atrodo, šiurkštūs

Draugė sakė, jog jai plaukai nuo žibalo greičiau augo...pažiūrėsim, kokias kasas užsiauginsiu
Nusipirkau šiandien, ištryniau plaukų šaknis ir palaikiau pusvalandį
Draugė sakė, jog jai plaukai nuo žibalo greičiau augo...pažiūrėsim, kokias kasas užsiauginsiu