Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

Jau beveik menesi kokius 2-3 k. per savaite naudoju kosmetini zibala. Buvau nusipirkusi ta paprasta, be ricinos ar alijosiaus priedu. Plaukai slenka tikrai maziau. Bet kita vertus, kol plaunu ir skalauju galva man isslenka nemenkas kuokstas plauku... tai net nezinau, kaip cia vertinti ta pagerejima.
Nezinau, cia sampuno ar zibalo kaukes poveikis, bet isdziuve plaukai atrodo tankesni (bent jau kai meginu suimti i uodega) bei turintys daugiau "svorio":) Taip pat nemazai atauginejau nauju plaukeliu.
Del galvos isplovimo. Aisku, tenka trinkti galva 2 kartus. Kol dar plaukai nenudziuve buna jausmas, kad gal dar blogai isploviau, bet kai isdziuva viskas buna ok. Beje, nepastebejau, kad po to galva imtu greiciau riebaluotis ar pan.

Dabar nusipirkau zibalo su ajeru ekstraktu. Idomu, kuo sis ypatingas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 00:30)

Dabar nusipirkau zibalo su ajeru ekstraktu. Idomu, kuo sis ypatingas? smile.gif

Sveika. kaip ir visi kiti matyt, ajeru ekstraktas irgi stiprina plauku saknis ir stabdo slinkima. Pati naudojau su juodaisiais ridikais, pariko, bet jau puse metu nenaudoju, padariau pertrauka, o pradet vel naudoti tingiu blush2.gif kitokiu priemoniu kolkas turiu, bet padejo pradzioj tas zibalas, bent jau man taip atrode smile.gif tiesa db vel ziauriai slenka plaukai, ar cia nuo rudens, ar vitaminu truksta... net nezinau...
Atsakyti
Sveikos, po keliu kartu matosi pagereimas? rolleyes.gif
mano plaukai yra issauseja, nebetaip zvilga kaip manot padetu jis atstatyt plauka? g.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 11 19, 17:03)
Sveikos, po keliu kartu matosi pagereimas? rolleyes.gif 
mano plaukai yra issauseja, nebetaip zvilga kaip manot padetu jis atstatyt plauka?  g.gif  blush2.gif  ax.gif blush2.gif

Sveika. Pabandyk su dilgeliu ekstraktu panaudoti, seip zibala naudojant plaukai riebaluojasi greiciau, tai gal ir tiktu smile.gif
Atsakyti
Ar galima naudoti kosmetinį žibalą prieš plaukų dažymą? Šiandien norėčiau išbandyti žibalą, bet kitą savaitę užsirašius pas kirpėją, tad bijau, kad plaukai nenusidažys g.gif
Atsakyti
pries 2 savaites verkiau krokodilo asarom..palukai krito nesveikai,nusipirkau zibala su alijosium,padejo kaskiek maziau slenka tikrai...na dar tik 2 proceduras dariau...na o kad greiciau riebaluojasi tai teisybe,anksciau plaudavau 2,kart sav dabr 3-4. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 22, 12:10)
pries 2 savaites verkiau krokodilo asarom..palukai krito nesveikai,nusipirkau zibala su alijosium,padejo kaskiek maziau slenka tikrai...na dar tik 2 proceduras dariau...na o kad greiciau riebaluojasi tai teisybe,anksciau plaudavau 2,kart sav dabr 3-4. doh.gif

Bet po to ne taip riebaluojasi, pripranta plaukas smile.gif pabandyk ne is karto plauti kai susiriebaluoja, jei zinoma taip pavyksta smile.gif jei isplausi 2kartus per savaite, tai plaukai pripras, bent jau man pakanka ir naudojant zibala smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gunda @ 2010 11 21, 17:05)
Ar galima naudoti kosmetinį žibalą prieš plaukų dažymą? Šiandien norėčiau išbandyti žibalą, bet kitą savaitę užsirašius pas kirpėją, tad bijau, kad plaukai nenusidažys g.gif

Zinoma galima mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti gal kas galetu suteikti tikslia ir detalia informacija, kaip is tikruju naudoti ta kosmetini zibala, kad poto nebutu jokiu nemaloniu nesusipratimu, buciau dekinga, nes ant buteliuko parasyta labai abstrakciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krizztea @ 2010 11 24, 22:54)
norejau paklausti gal kas galetu suteikti tikslia ir detalia informacija, kaip is tikruju naudoti ta kosmetini zibala, kad poto nebutu jokiu nemaloniu nesusipratimu, buciau dekinga, nes ant buteliuko parasyta labai abstrakciai. smile.gif

o kas abstraktaus užrašyme,kad įtrinti į šaknis ir palaikius 10min. išplauti? smile.gif
siūlau paskaityti temą
Atsakyti
dažytus plaukus galima tepti? nepakeis plauko spalvos, ar kožkokio atspalvio nepridės?
gal klausimas ir kvailas, bet kadangi nesuprantu kaip tas žibalas atrodo 4u.gif
kiek kainuoja tas buteliukas?
Atsakyti
QUOTE(anti-carla @ 2010 11 25, 20:51)
dažytus plaukus galima tepti? nepakeis plauko spalvos, ar kožkokio atspalvio nepridės?
gal klausimas ir kvailas, bet kadangi nesuprantu kaip tas žibalas atrodo 4u.gif
kiek kainuoja tas buteliukas?

žinoma kad galima, nieko plaukų spalvai nedaro jis, nes skystas ir bespalvis kaip vandenėlis. buteliukas iki 10 lt kainuoja, seniai pirkau nelabai atsimenu
Atsakyti
o! tai šaunu reiks pabandyt!
Atsakyti