Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

Na va, as ir turiu dabar to kosmetinio zibalo ax.gif bandysiu rytoj atlikti pirma procedura g.gif lauksim plaukuciu pagrazejimo,nes jau baisiai slenka ir labai augti nenori man jie verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau koks stebuklas yra Kosmetinis Zibalas, tai susigundziau ir nusipirkau, nes plaukai labai slenka, tai bandysiu naudot menesi laiko ir lauksiu rezultatu, geru tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, o zibalas nuo pleiskanu padeda? Man po paskutinio dazymo taip nusausejo galvos oda, tokia jautri, nieztinti, jau nebezinau kiek ir ko isbandziau - nu kaip sniegas is galvos byra doh.gif , Sulsena nebepadeda ;( , gal zinot ar zibalas padetu?
Atsakyti
Sveikos,o zibalas blastienom tiktu?;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2011 08 22, 23:04)
Sveikos,o zibalas blastienom tiktu?;]

manau tikrai pavojinga prie akių jį tepti.
Atsakyti
nepykit uz kvaila klausima, bet kai panaudoju zibala galiu poto detis kondicionierius, kaukes ir pns? nes as issiplaunu galva zibalu, poto kondicionierium, ir kai dziovinu galva su purskikliu nuo karscio. ir dar pries savaite gal baigiau naudot ampules nuo plauku slinkimo. nereikia pertraukos?
Atsakyti
QUOTE(krizztea @ 2010 11 25, 00:54)
norejau paklausti gal kas galetu suteikti tikslia ir detalia informacija, kaip is tikruju naudoti ta kosmetini zibala, kad poto nebutu jokiu nemaloniu nesusipratimu, buciau dekinga, nes ant buteliuko parasyta labai abstrakciai. smile.gif

aš tai baigiant plauti galvą perskalauju su žibalu (pasiemu kibirėlį, prisipilu pora litru vandens ir kamštelį žibalo) nesijaučia jokio riebalo, o plaukai tiesiog sveikai žvilga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinauu @ 2011 10 15, 13:20)
nepykit uz kvaila klausima, bet kai panaudoju zibala galiu poto detis kondicionierius, kaukes ir pns? nes as issiplaunu galva zibalu, poto kondicionierium, ir kai dziovinu galva su purskikliu nuo karscio. ir dar pries savaite gal baigiau naudot ampules nuo plauku slinkimo. nereikia pertraukos?

blink.gif jūs plaunate galvą žibalu?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 07 24, 20:17)
Panos, o zibalas nuo pleiskanu padeda? Man po paskutinio dazymo taip nusausejo galvos oda, tokia jautri, nieztinti, jau nebezinau kiek ir ko isbandziau - nu kaip sniegas is galvos byra  doh.gif , Sulsena nebepadeda ;( , gal zinot ar zibalas padetu?

Padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,aš turiu toki kalusimą,ar nuo kosmet. žibalo plaukų spalva nešviesėja?nes kai turėjau tamsiai rudus plaukus,tai po kelių žibalo naudojimo seansų plaukai pradėjo ryžėti,nors naudoju spalvą saugančias priemones. dabar esu juodaplaukė,tai bijau būti su ryžom šaknim ir vėl naudot žibalą
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 17, 08:53)
blink.gif jūs plaunate galvą žibalu?

oj biggrin.gif ta prasme zibala isplaunu ;D bet poto kai plaunu galva vandeni su zibalu praskiedziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2011 10 17, 11:45)
sveikos,aš turiu toki kalusimą,ar nuo kosmet. žibalo plaukų spalva nešviesėja?nes kai turėjau tamsiai rudus plaukus,tai po kelių žibalo naudojimo seansų plaukai pradėjo ryžėti,nors naudoju spalvą saugančias priemones. dabar esu juodaplaukė,tai bijau būti su ryžom šaknim ir vėl naudot žibalą

Zinok, kai parasei, tai prisiminiau, kad irgi plaukai biski sviesejo, bet galvojau, kad dazai nusiplauna, kad blogi lotuliukas.gif
Atsakyti