Mano brangusis, neturedamas jokiu kulinariniu sugebejimu, paruose man po darbo vakariene. Recepta surado knygoje, vaziavo i parduotuve, pripirko tokiu produktu, kuriu namie niekuomet neturejome, visokiu prieskoniu ir paruose taip graziai ir skaniai, prie zvakiu valgiau ir buvau baisiai laiminga, nes tai buvo staigmena, kuri pareikalavo daug laiko ir pastangu.

Pati didžiausia staigmena, kurią man paruošė vyras buvo mūsų vestuvių dieną. Kai jis atvažiavo manęs pasiimti iš namų su juodu limuzinu. Nors prieš tai abu užsakinėjom mašinas, žinojau, kad turi atvažiuoti baltas mersedesas. Kai pažvelgiau pro langą ir pamačiau, pirma mintis šovusi į galvą buvo: "O kas dar mūsų kieme tuokiasi?" Tik kai pamačiau iš jo išlipantį brangiausiąjį, viską supratau. Tuo metu pamenu nutirpo ir rankos, ir kojos. Bet buvau tikrai laiminga.

NU GELES MAN JAU NEBESTAIGMENA, KO GERO JAU pER DAZNAI GAUNU IR VAKAR pARNESE...
O DIDZIAUSIA STAIGMENA BUVO, TOKIA... KADANGI TURIU SILpNYBE DIDELEMS MASINOMS IR VISADA DEL JU SVAIGSTU, TAI 25 GIMTADIENIO pROGA JIS MAN pADOVANOJO SUNKVEZIMI... BUVO LAAABAI FAINA, NET pRASIVAZIAVAU JAUSMAS ... LIUKS...... pO TO pADOVANOJAU SODYBOS KAIMYNUI, TAS DABAR MUMS SODYBA pATVARKO...

O DIDZIAUSIA STAIGMENA BUVO, TOKIA... KADANGI TURIU SILpNYBE DIDELEMS MASINOMS IR VISADA DEL JU SVAIGSTU, TAI 25 GIMTADIENIO pROGA JIS MAN pADOVANOJO SUNKVEZIMI... BUVO LAAABAI FAINA, NET pRASIVAZIAVAU JAUSMAS ... LIUKS...... pO TO pADOVANOJAU SODYBOS KAIMYNUI, TAS DABAR MUMS SODYBA pATVARKO...

Man tai buvo didele staigmena,kai susipykom ir visa diena nekalbejom,vakare paprasiau nuvest pas mama,sako vaziuojam,bet atsidurem palangoje,buvo uzsakytas kambarys,po to dingo kazkur atnese torta,vyno ir meskiuka,o tame meskiuke ziedelis buvo kurio norejau
tai buvo mano laimingiausia diena is jo to nesitikejau.

Man turbut didziausia staigmena buvo, kai vyras buvo trims menesiams ishvaziaves i Suomija rashyti diplominio darbo, o ishvaziavo kaip tik priesh shv. Valentino diena, tai aishku asharu buvo kibirai pralieti. Ir vat kelias dienas priesh Valentina skambina jo draugas, sako, uzhvazhiuosiu, kazkokiu ten konspektu reikia. Nu gerai sakau, uzhvazhiuok. Ir vyras dar ish Suomijos paskambino, sako, tokius ir tokius konspektus atiduosi. Atvazhiuoja tas draugas, atidarau duris, o jis su glebiu rozhiu, tortu ir dovanele stovi. Pasirodo mano brangiausias paprashe mane pasveikinti. Vat tada tai tikrai buvau ish netiketumo apakusi.
Man mano vyras daro daugybe mazu ir dideliu staigmenu... Viena is ypatingesniu: Viena diena jis buvo isvykes darbo reikalais i Danija ir vakare turejo gryzti , jo lektuvas nusileido apie 6 val. vakaro , o as tuo metu dirbau parduotuveje iki 7 val. Taigi jis spejo gryzti namo(i Panevezi) ir pasiimti mane is darbo , o namuose manes lauke jo suruosta staigmena(iki siol sunku suvokti , kaip jis viska spejo...)
Visas mano kambarys buvo apkabinetas( ant sienu ant lovos ant zemes ant baldu) popieriaus lapais su dainu apie meile( A.Mamontovo , "Sel" ) zodziais , o viduryje kambario stovejo vaza su rozemis...
Siaip jis labai daznai man dovanoja tokia ipatinga roze( dideliu raudonu ziedu ir trumpu kotu , nes istraukia ja is uz atlapo... ar vos ne is rankoves...)
Romantiskas tas mano dangiskasis vyras...
Labai ji myliu
Visas mano kambarys buvo apkabinetas( ant sienu ant lovos ant zemes ant baldu) popieriaus lapais su dainu apie meile( A.Mamontovo , "Sel" ) zodziais , o viduryje kambario stovejo vaza su rozemis...
Siaip jis labai daznai man dovanoja tokia ipatinga roze( dideliu raudonu ziedu ir trumpu kotu , nes istraukia ja is uz atlapo... ar vos ne is rankoves...)
Romantiskas tas mano dangiskasis vyras...
Labai ji myliu
Kas ryta kai prabundu salia savo mylimiausiu vyrioku jauciuosi kaip ka tik nustyebus, kas kart atrandu kazka nauja...
O maniskis mane stebina daznai,mielai ir originaliai... gelytes nakti, kai jau abu sumige, vietoj pliusinio triusiuko gyva gavau, kai pagimdziau suneli padovanojo dziaugsmo asara ir lames akmeni. Jis mane stebina savo meile, nuosirdumu, siltais zodziais, rytais karstu pienu su medumi.
Nuostabi ir staigmenu pilna kiekviena akimirka, kuria praleidziu su juo, o matomes gan retai, nes musu tata daug dirba...
Maloniausia staigmena buvo kai laukiausi... Mes susipazinom Palangoj ir kas met vaziuojam aplankyt savo meiles vieteliu, na kur paistvirkavom truputi
Bet pernai vasara nepavyko... Atejo ziema, dvi dienos iki Kaledu, o maniskis sumaste mane vakarienes pasikviest. Pasipusciau visa ir su savo pilvuzu nukrypavau i automobili kur lauke man kavalierius
Ilgai reikejo laukt vakarienes, nes keliavom i pajuri... buvo smagu matyt pikta jura ir naktinius zvejus gaudancius zuvis. Vakarienei valgem ka tik pagauta pleksne, kuria zvejai pakepe ant krosneles kokios tai, o vakarieniavom ant tilto
O maniskis mane stebina daznai,mielai ir originaliai... gelytes nakti, kai jau abu sumige, vietoj pliusinio triusiuko gyva gavau, kai pagimdziau suneli padovanojo dziaugsmo asara ir lames akmeni. Jis mane stebina savo meile, nuosirdumu, siltais zodziais, rytais karstu pienu su medumi.

Nuostabi ir staigmenu pilna kiekviena akimirka, kuria praleidziu su juo, o matomes gan retai, nes musu tata daug dirba...
Maloniausia staigmena buvo kai laukiausi... Mes susipazinom Palangoj ir kas met vaziuojam aplankyt savo meiles vieteliu, na kur paistvirkavom truputi

kai tebuvo 10lt kisenej ir tik kruopom mitom , zyziau, kiek daug visko noriu - ir ananasu, ir saldainiu, lazdyno riesutu, saliami, plaktos grietineles, sokolado, mesos salotu.... ir viska gavau
1sauksta mesos salotu, 2griezinelius saliami (is pradziu sake, kad tik 1 norejo pirkt
), miniatiurini sokoladuka, 10lazdyno riesutu, uztat visa dezute ananasu ir gausiai plaktos grietineles

man buvo didžiausia staigmena kai mano gimtadieni atšvente nežinia kur ir su kuo
o kai užkuriau pirti kur buvai jis ramiu veidu atsake,tavo gimtadieni sventem

QUOTE(bravada @ 2005 04 07, 07:46)
man buvo didžiausia staigmena kai mano gimtadieni atšvente nežinia kur ir su kuo
o kai užkuriau pirti kur buvai jis ramiu veidu atsake,tavo gimtadieni sventem