Gal kam pasirodys,kad giriuosi,bet mano vyras pildo visas mano uzgaidas ir norus jau 9 metai

daug staigmenu ivyksta per gyvenima, dovanu, tai nelaikau staigmenosmis, nes kaip proga yra tai ir tikiesi kazka gauti, vat neistikimybe, tai jau diiiiiiilele staigmena

QUOTE(babuska @ 2005 04 10, 14:19)
daug staigmenu ivyksta per gyvenima, dovanu, tai nelaikau staigmenosmis, nes kaip proga yra tai ir tikiesi kazka gauti, vat neistikimybe, tai jau diiiiiiilele staigmena

aha....sakau, kad blogas tai labai gerai atsimenu

Man pati maloniausia dovana buvo katytė padovanota draugo.Labai jos norėjau ir gavau.

Tada dar gyvenau uzsienyje, mano draugas dirbo tolimuju reisu vairuotoju
Nakti miegam, antra nakties skambina sefas jam, klausia ar gali nuvaryti masina iki kito miesto, apie 120km ir palikti, ten taves lauks lengvoji ir anksti ryte jau galesi grizti namo.Tas sako, nu gerai.Mane aisku, irgi kartu paeme.Nu galvoju, jei grisim ryte, tai man nieko ir nereikia, pasiemiau tik savo maza rankinuka.Nuvaziavom ten, vel skambina sefas, sako, o gal tu gali i sita reisa vaziuoti?Draugas klausia, o kur?Vokietija, Prancuzija per Paryziu, Ispanija, Pietu Italija, Graikija ir atgal
Ir dar manes draugas klausia-ar vaziuosim
Buvau devintam danguj is laimes
, keliones man yra viskas
Ir buvo net nesvarbu, kad nieko su savim neturejau, ko reikejo, nusipirkdavom pakelese, kelione uztruko menesi, grizom namo tik pusei dienos, ir vel i tokia pati reisa isdumem.Tai buvo graziausi menesiai mano gyvenime, tokios grazios salys, tiek nauju zmoniu, nuotykiu, ir dar mylimas zmogus salia

QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 09, 18:25)
Kažkaip vienos tokios staigmenos išskirti negaliu
Vat blogas kad jas kur atsimenu labai gerai, net pernelyg...
Gal didžiausia staigmena buvo ta, kad niekada nesikišęs į mano ir mano mamos santykius, kai eilinį kartą buvau privesta iki ašarų bendraujant su savo mama, atėmė iš manęs telefono ragelį ir išdėjo mano mamai moralą, ko pasekoje mama nustojo mane terorizuoti, nes "vėl tas durnius ant manęs rėks". Tai visiškai nieko materialaus, bet gyvenimas po to laiko palengvėjo, kas keisčiausia

Gal didžiausia staigmena buvo ta, kad niekada nesikišęs į mano ir mano mamos santykius, kai eilinį kartą buvau privesta iki ašarų bendraujant su savo mama, atėmė iš manęs telefono ragelį ir išdėjo mano mamai moralą, ko pasekoje mama nustojo mane terorizuoti, nes "vėl tas durnius ant manęs rėks". Tai visiškai nieko materialaus, bet gyvenimas po to laiko palengvėjo, kas keisčiausia

Uchhh juokiausi balsu kai perskaiciau

Manau sitai "staigmenai" jam reikejo nemazai pasiryzimo (nes jei anksciau tyledavo - vadinasi ir pats uosvienes prisibijojo

Maniškis staigmenas daryti mėgsta
O viena iš geriausių man buvo kai studijavau užsienyje, o jis atvarė tranzais pas mane

Man buvo didelė staigmena, kai jis važinėdavo į Vokietija dirbti ir vieną kartą prieš mano gimtadienį paskambino pasveikino ir viskas galvoju, vėl reiks švesti be jo. Jis skambino penktadienį, o aš švenčiau šeštadienį. ir toji staigmena buvo kad jis grįžo namo. Kai skambindavo dažniausiai pokalbis baigdavosi ašarom, nes aš labai jo ilgėjausi. Tai paskambines išgirdo tas ašaras, bet nieko nesakė ir po skambučio iškart išvažiavo namo, po to karto daugiau neleidau važiuoti visai.

Na manasis ir ne is tu kurie gieda serenadas,kiekviena diena dovanoja geles ir panasiai
Bet jei jau padaro ka nors tai dazniausiai man tikrai buna tooookia staigmena,kad po to dar ilgai neatgaunu zado
Maloni staigmena buvo mano 25 gimtadienio proga kai atsikeles anksti ryte pasake kad turi vaziuoti i darba nes suveike signalizacija,as aisku susiraukiau(kur nesusirauksi jei antroji kaledu diena o cia kazkokia signalizacija ir dar taip anksti).Netrukus grizo su buteliu sampano ir 25 rozem
.
Kita karta buvo dar geriau. Buvom jau vede ir su dar viena porele sode pirtelej baliavojom.Staiga musu vaikinai kazkur dingo,as jau ir nerimaut pradejau,juk rubai tai liko. Po kurio laiko ilinguoja pro duris abu iki ausu issisiepe,apsirenge belekaip,ka surado sodo namelyje ir padovanoja kiekvienai po tris ilgiausais rozes ir buteli sampano.Atrodytu kas cia tokio,bet kadangi buvo sausio vidurys ir trecia valanda ryto tai iki siol nesuprantu kur jie gavo tu geliu.
O didziausia staigmena tai padare kai buvom tik susizadeje ir pradeje kartu gyventi.Sestadienio ryte pasake kad vaziuoja i kirpykla.Po kokiu geru poros valandu grizes tiesia man masinos raktelius ir sako: "va,cia tau,suzadetuviu proga".
O as tuo metu net teisiu dar neturejau...

Maloni staigmena buvo mano 25 gimtadienio proga kai atsikeles anksti ryte pasake kad turi vaziuoti i darba nes suveike signalizacija,as aisku susiraukiau(kur nesusirauksi jei antroji kaledu diena o cia kazkokia signalizacija ir dar taip anksti).Netrukus grizo su buteliu sampano ir 25 rozem

Kita karta buvo dar geriau. Buvom jau vede ir su dar viena porele sode pirtelej baliavojom.Staiga musu vaikinai kazkur dingo,as jau ir nerimaut pradejau,juk rubai tai liko. Po kurio laiko ilinguoja pro duris abu iki ausu issisiepe,apsirenge belekaip,ka surado sodo namelyje ir padovanoja kiekvienai po tris ilgiausais rozes ir buteli sampano.Atrodytu kas cia tokio,bet kadangi buvo sausio vidurys ir trecia valanda ryto tai iki siol nesuprantu kur jie gavo tu geliu.

O didziausia staigmena tai padare kai buvom tik susizadeje ir pradeje kartu gyventi.Sestadienio ryte pasake kad vaziuoja i kirpykla.Po kokiu geru poros valandu grizes tiesia man masinos raktelius ir sako: "va,cia tau,suzadetuviu proga".

O man tekusi paskutine staigmena, tai pusryciai:)
maniskis visada iseina i arba kai as dar miegu. atsikeliu as ir randu saldytuve pusrycius. Na labai nustebau
maniskis visada iseina i arba kai as dar miegu. atsikeliu as ir randu saldytuve pusrycius. Na labai nustebau

Man didžiausia dovana buvo, kai vyras padovanjo Dolce&Gabana suknelę, kurią buvau nusižiūrėjusi.
O mieliausia, kai pavsarį priskynė didelę, didelę puokštę alyvų.
Aš jį esu nustebinusi bonentu į sporto klubą. Tokios dovnos pas mus labai retos, mėgstame pirkti daiktus be progų.
O mieliausia, kai pavsarį priskynė didelę, didelę puokštę alyvų.
Aš jį esu nustebinusi bonentu į sporto klubą. Tokios dovnos pas mus labai retos, mėgstame pirkti daiktus be progų.