Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

http://www.delfi.lt/...u.d?id=41819657Šv.Valentino dieną Malaizija ketina imtis griežtų priemonių
wub.gif va cia tai valdzia, rupinasi zmonemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 09 vasario 2011 - 13:21
QUOTE(Reika @ 2011 02 09, 13:16)
savaitgali taip...bet pirmadieni? pirmadienis tokia durna diena buna, abejoju abejoju...

nesupratau???tokią šventą dieną -ir jokio erotinio masažo,negi nepasipuoši pėdkelnėm su skylute???jokio seksiuko??
tavo pupusiukas bus nelaimingas verysad.gif nemyli tu jo visai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 13:18)
Nu mes tai mes, ka padarysi, ne bala neisitaskysi, duosi ir pirmadieni biggrin.gif

arba riek padaryt valentinke -atvirkstuka bigsmile.gif jokiu saldybiu,jokiu meiliu ir jokio sekso... namie puodai tusti,sutinki vyra su kocelu,atskaitai morala,duodi per kupra,isakai isveist tualeta ir gulti gales kai tu uzmigsi su vaikais wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 13:22)
arba riek padaryt valentinke -atvirkstuka  bigsmile.gif jokiu saldybiu,jokiu meiliu ir jokio sekso... namie puodai tusti,sutinki vyra su kocelu,atskaitai morala,duodi per kupra,isakai isveist tualeta ir gulti gales kai tu uzmigsi su vaikais  wub.gif ...

tai čia kovo 8 gal tiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 02 09, 13:25)
tai čia kovo 8 gal tiktų lotuliukas.gif

tai nesunku pakartot,geriau iseis jau kovo 8,generaline atlikta vasario 14 lotuliukas.gif patobulinti galima bus kovo 8-grizti nakti,girta ,duris atidarai ir reki : Visiems stot,mama parejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 02 09, 14:22)
nesupratau???tokią šventą dieną -ir jokio erotinio masažo,negi nepasipuoši pėdkelnėm su skylute???jokio seksiuko??
tavo pupusiukas bus nelaimingas verysad.gif nemyli tu jo visai verysad.gif  verysad.gif

masazui-Ne, rankos pavargsta...pedkelnem- ne, geriau kojnes...sexas-gal jei netingesiu
myliu,kurgi nemylesi tokio mielo meskiuko, tik negi meile rodoma,per masazus,geles ir sexa su kojnem?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 13:09)

Mda mda mda, tikra valentinke apturetu,
Ryte is kojiniu iskrato popiergalius, paskui suvalgo neaiskios formos desrelias, veluoja i susitikima, dar muzonas toks i tema pazadina is miegu, kas 15 min priminimas, kokia diena, vakare kol nesuras visu popiergaliu est nebus, o kai surasi irgi nebus nes turesi gamintis su manim nusirenginejant....

kuriuo momentu įdomu spjautų į viską-ir užsisakytų picą į namus? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 02 09, 13:28)
masazui-Ne, rankos pavargsta...pedkelnem- ne, geriau kojnes...sexas-gal jei netingesiu
myliu,kurgi nemylesi tokio mielo meskiuko, tik negi meile rodoma,per masazus,geles ir sexa su kojnem?

konkrečiai per valentinkę-taaaip biggrin.gif nu kaip kitaip tą meilę parodysi tokią dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 14:07)

nu *** as rasciau susibiesinciau ir taip skubi rengtis,dar popiergaliai kazkokie ten.. ir dar skaityt juos reiktu  lotuliukas.gif

Aš tai sakyčiau, ššš visokio prikišo į mano galgotkes ir išmečiau neskaičius lotuliukas.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 14:28)
Visiems stot,mama parejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Arba: brangusis aš tik gitaros atėjau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 09, 13:31)

Arba: brangusis aš tik gitaros atėjau  wub.gif  wub.gif

as tai pianino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš truputį liūdniau pasiskaysiu.
mieloji, kita laukiasi nuo manes vaiko...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 13:36)
as tai pianino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet kadangi neišnešiu,tai čia vietoj 2 val nakties pagrosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 13:37)
na aš truputį liūdniau pasiskaysiu.
mieloji, kita laukiasi nuo manes vaiko...

cia siurprizas diedo buvo jums?? normaliai,anie visada suzybeti moka thumbup.gif
Atsakyti