http://www.delfi.lt/...u.d?id=41819657Šv.Valentino dieną Malaizija ketina imtis griežtų priemonių
va cia tai valdzia, rupinasi zmonemis

QUOTE(Reika @ 2011 02 09, 13:16)
savaitgali taip...bet pirmadieni? pirmadienis tokia durna diena buna, abejoju abejoju...
nesupratau???tokią šventą dieną -ir jokio erotinio masažo,negi nepasipuoši pėdkelnėm su skylute???jokio seksiuko??
tavo pupusiukas bus nelaimingas

QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 13:18)
arba riek padaryt valentinke -atvirkstuka

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 13:22)
arba riek padaryt valentinke -atvirkstuka
jokiu saldybiu,jokiu meiliu ir jokio sekso... namie puodai tusti,sutinki vyra su kocelu,atskaitai morala,duodi per kupra,isakai isveist tualeta ir gulti gales kai tu uzmigsi su vaikais
...

tai čia kovo 8 gal tiktų

QUOTE(ulyja @ 2011 02 09, 13:25)
tai nesunku pakartot,geriau iseis jau kovo 8,generaline atlikta vasario 14

QUOTE(ulyja @ 2011 02 09, 14:22)
nesupratau???tokią šventą dieną -ir jokio erotinio masažo,negi nepasipuoši pėdkelnėm su skylute???jokio seksiuko??
nemyli tu jo visai

masazui-Ne, rankos pavargsta...pedkelnem- ne, geriau kojnes...sexas-gal jei netingesiu
myliu,kurgi nemylesi tokio mielo meskiuko, tik negi meile rodoma,per masazus,geles ir sexa su kojnem?
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 13:09)
Mda mda mda, tikra valentinke apturetu,
Ryte is kojiniu iskrato popiergalius, paskui suvalgo neaiskios formos desrelias, veluoja i susitikima, dar muzonas toks i tema pazadina is miegu, kas 15 min priminimas, kokia diena, vakare kol nesuras visu popiergaliu est nebus, o kai surasi irgi nebus nes turesi gamintis su manim nusirenginejant....
kuriuo momentu įdomu spjautų į viską-ir užsisakytų picą į namus?

Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 02 09, 13:28)
masazui-Ne, rankos pavargsta...pedkelnem- ne, geriau kojnes...sexas-gal jei netingesiu
myliu,kurgi nemylesi tokio mielo meskiuko, tik negi meile rodoma,per masazus,geles ir sexa su kojnem?
konkrečiai per valentinkę-taaaip

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 14:07)
nu *** as rasciau susibiesinciau ir taip skubi rengtis,dar popiergaliai kazkokie ten.. ir dar skaityt juos reiktu

Aš tai sakyčiau, ššš visokio prikišo į mano galgotkes ir išmečiau neskaičius

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 14:28)
Arba: brangusis aš tik gitaros atėjau

QUOTE(Forget @ 2011 02 09, 13:31)
as tai pianino

na aš truputį liūdniau pasiskaysiu.
mieloji, kita laukiasi nuo manes vaiko...
mieloji, kita laukiasi nuo manes vaiko...
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 13:36)
bet kadangi neišnešiu,tai čia vietoj 2 val nakties pagrosiu

QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 13:37)
cia siurprizas diedo buvo jums?? normaliai,anie visada suzybeti moka