Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

user posted image

Turbūšt vyras darbe ant sienos laiko šitokią foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 09 vasario 2011 - 13:47
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 12:40)
cia siurprizas diedo buvo jums?? normaliai,anie visada suzybeti moka  thumbup.gif

na dabar ir man jau juokinga, kai issiskyrem, bet pamenu tada, tai viskas subyrejo...ziauru
Atsakyti
QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 13:48)
na dabar ir man jau juokinga, kai issiskyrem, bet pamenu tada, tai viskas subyrejo...ziauru

ziauru,ka darysi.. bet byra tai kas netikra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 12:48)

TODĖL AŠ UŽ TAI< KAD KEIKVIENA DIENA BŪTŲ ŠVENTĖ
nereikai sureikšminti tam tikrų dienų...
Atsakyti
QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 14:48)

QUOTE(didi2222 @ 2011 02 09, 14:50)
TODĖL AŠ UŽ TAI< KAD KEIKVIENA DIENA BŪTŲ ŠVENTĖ
nereikai sureikšminti tam tikrų dienų...

Šaunuolė tu mirksiukas.gif nafig tos širdutės, jei paskui taip nustebina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 09, 13:22)
arba riek padaryt valentinke -atvirkstuka  bigsmile.gif jokiu saldybiu,jokiu meiliu ir jokio sekso... namie puodai tusti,sutinki vyra su kocelu,atskaitai morala,duodi per kupra,isakai isveist tualeta ir gulti gales kai tu uzmigsi su vaikais  wub.gif ...

O Jus paselusi, megstat ekstrima blush2.gif
o kovo 8-aja jus aisku verge? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 13:56)
O Jus paselusi, megstat ekstrima blush2.gif
o kovo 8-aja jus aisku verge? blush2.gif

kokia verge .. dar graziau lotuliukas.gif kur ritasi pasaulis? aisku po mano kojom biggrin.gif
Atsakyti
Grystu po darbo. Ieinu per duris ogi padarytas takelis is zvakiu i miegamaji. einu lnk miegamojo o ten pilna roziu, sampanas, zvakes, romantiska muzika ir pats mano paciausias, kuris turejo grysti po savaites is uzsienio. Beje jis mane taip pastoviai stebina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busimas_draugas @ 2011 02 09, 13:33)
Grystu po darbo. Ieinu per duris ogi padarytas takelis is zvakiu i miegamaji. einu lnk miegamojo o ten pilna roziu, sampanas, zvakes, romantiska muzika ir pats mano paciausias, kuris turejo grysti po savaites is uzsienio. Beje jis mane taip pastoviai stebina biggrin.gif

as itarciau bites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busimas_draugas @ 2011 02 09, 15:33)

Kažkodėl esu įsitikimus, kad tokie vyrai tokių nustebintųjų turi ne vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busimas_draugas @ 2011 02 09, 14:33)

Pala pala Jus su niku nieko nesupainojote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 09, 15:38)
Pala pala Jus su niku nieko nesupainojote? blush2.gif

o ka vyrai vyru negali stebinti...mane mielasis nustebintu tik su vakariene... arba jei dabar parnestu pietus, nes nuo ryto nieko neturejus burnoj... tingiu gaminti siandien doh.gif
Atsakyti