Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

Aš tai nuo šiandien kontraceptinių tablečių nebegeriu-kažkaip atrodo, kad mano celiulitas su jomis yra didele dalimi susijęs. Tai gal dabar sumažės? g.gif -atsibodo tas negražumas juodai.

Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau topsecret.gif Draugui kažkokią nesamonę pasakiau-nežinau,ar patikėjo ax.gif Dabar jokių masažų nebepraktikuoju-vaikštau natūraliai graži ir naiviai tikiuos, kad savaime celiulitas išnyks lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilė @ 2009 07 30, 22:57)
Aš tai nuo šiandien kontraceptinių tablečių nebegeriu-kažkaip atrodo, kad mano celiulitas su jomis yra didele dalimi susijęs. Tai gal dabar sumažės? g.gif -atsibodo tas negražumas juodai.

Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau  topsecret.gif Draugui kažkokią nesamonę pasakiau-nežinau,ar patikėjo  ax.gif Dabar jokių masažų nebepraktikuoju-vaikštau natūraliai graži ir naiviai tikiuos, kad savaime celiulitas išnyks  lotuliukas.gif  doh.gif

reiketu geriau isorine puse dvigubai pavazineti, tada ir naudos daugiau ir melyniu maziau bus tongue.gif
Atsakyti
o jus kai tom taurelem masazuojat tai bet koki alieju naudojat? 4u.gif gal galima alieju ir i ji ilasinti citrinu EA?
Atsakyti
o kas gali atsitikti jei su taurėm 'važinėsiu' per šlaunis aukštyn/žemyn be atitraukimų? Kiek supratau iš jūsų komentarų reiktų su atitraukimais pagal limfos tekėjimo kryptį,bet jei kitaip-kokios bus pasekmės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 08 01, 22:43)
o kas gali atsitikti jei su taurėm 'važinėsiu' per šlaunis aukštyn/žemyn be atitraukimų? Kiek supratau iš jūsų komentarų reiktų su atitraukimais pagal limfos tekėjimo kryptį,bet jei kitaip-kokios bus pasekmės?  g.gif

aha mane ir sitas dalykas domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 08 01, 22:43)
o kas gali atsitikti jei su taurėm 'važinėsiu' per šlaunis aukštyn/žemyn be atitraukimų? Kiek supratau iš jūsų komentarų reiktų su atitraukimais pagal limfos tekėjimo kryptį,bet jei kitaip-kokios bus pasekmės?  g.gif

Yra judesiai is apacios i viršų ir užbaigimas ties kirkšnimi, bet daug kas daro judesius pirmyn ir atgal, tik jau labai greitus.
Atsakyti
o kie kmazdaug laiko masazuojates ir kas kiek laiko ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 01, 23:49)
o kie kmazdaug laiko masazuojates ir kas kiek laiko ?  4u.gif

Jei kas antrą dieną po dušo ir skrabo pasimasažuosi po 5-10 min, tai rezultatai turi tikrai po kurio laiko pasimatyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 02, 10:24)
Jei kas antrą dieną po dušo ir skrabo pasimasažuosi po 5-10 min, tai rezultatai turi tikrai po kurio laiko pasimatyti  thumbup.gif

o kasdien tai cia jau per daznai? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Nusipirkau va toki zalia kremuka nuo celiulito http://prettyamanda....18e865a0cf736ab smile.gif Gal kuri nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(Amilė @ 2009 07 30, 22:57)

Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau  topsecret.gif Draugui kažkokią nesamonę pasakiau-nežinau,ar patikėjo  ax.gif Dabar jokių masažų nebepraktikuoju-vaikštau natūraliai graži ir naiviai tikiuos, kad savaime celiulitas išnyks  lotuliukas.gif  doh.gif

Nifiga... verysad.gif Nustojus vartoti KT niekur tas nieksas nedingsta... Ech.. As jau po tiek laiko kovos irgi nuleidineju rankas, o dar mes apie pagausejima pradejom galvot, tai visai nesinori stengtis blush2.gif blush2.gif vistiek per nestuma nieko nepakontroliuosi.
Atsakyti
Na va jau antra dienele su taurelem zaidziu ax.gif tik va isvaziuosiu atostogauti tai teks trumpam pailseti nuo to verysad.gif bet neiko kai grysiu vel prie darbo kibsiu 4u.gif
Ps nuotraukelse man nerodo blush2.gif g.gif
Atsakyti