Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(hilin @ 2009 08 05, 13:26)
4u.gif O vat man su sportu nesiseka, vienintelį ką parekomendavo tai yra pyiateso pratimai, visi kiti man sukelia nežmoniškų skausmų nugarai, siaubas, gydytoja sakė kad pati ir iššaukiau greičiau osterochondrozę dėl pratimėlių kuriuos dariau, dabar tik mankšta ir viskas, kol nesutvirtės nugara, po to jau galima ir pilates pratimus. O kremukai ir pylingai naudoju naudoju. happy.gif

Pabandyk kalanetika, gi tikrai ji veikia, o ir pastangu daug nereikia.
Atsakyti
4u.gif Sakai kalanetiką? Net nežinau lankiau poliklinikoje mankšteles, mokino kaip reikia man būtent susitiprinti tą kūno dalį kurią skauda, ir pasakė kad man puikiai tinka pilates, o kuom jos skiriasi net neįsivaizduoju. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 05, 16:45)
4u.gif Sakai kalanetiką? Net nežinau lankiau poliklinikoje mankšteles, mokino kaip reikia man būtent susitiprinti tą kūno dalį kurią skauda, ir pasakė kad man puikiai tinka pilates, o kuom jos skiriasi net neįsivaizduoju. blink.gif

Nedaug jie kuo skiriasi, bet man asmeniskai kalanetika fainiau. Jei noresi, galesiu i el.pasta permest pora pratimuku. thumbup.gif
Atsakyti
Noriu noriu permest, parašysiu tau į Až savo elektroninį. 4u.gif
Atsakyti
JUNGIUOSI verysad.gif deja ...
taciau ziuriu kad po gimdymo is pradziu tik strijos buvo o dabar svoris pakrito pastebiu ir pirmuosius celiulito pozymius, taigi klausimas toks idomus smile.gif gal yra koks veiksmingas daiktas tinkantis ir strijoms ir celiulitui ( turiu omeny krema), nes vichy nuo striju man labai padejo, bet nezinau kaip cia su tuo celiulitu. ar vel pirkt tik nuo striju ar tik nuo celiulito, ar abu o tada kaip? ryte vienu vakare kitu? doh.gif gal yra koks 2in1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 05, 18:20)
Noriu noriu permest, parašysiu tau į Až savo elektroninį. 4u.gif

Permesiu trupuciuka veliau, o cia paziurek youtube radau kalanetikos pvz.
pažiūrinėk ir maždaug bus aišku, kas yra kas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū labai, šian į pirtį pasigarinti ir ryt sportas, sportas, sportas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 06, 19:17)
4u.gif Ačiū labai, šian į pirtį pasigarinti ir ryt sportas, sportas, sportas. 4u.gif

Is karto visas apimtis pasimatuok cm, tada pastoviai raportuoji apie tavo bukles pasikeitima (tiksliau pagrazejima) . Pirtyje gali druska sumaisyti su medumi ir pasidaryt skraba, pasedeti kol nubegs su prakaitu, labai gerai celiulitams smile.gif O prijauciancioms iskrovu dienoms, galiu pasakyti, kad si menesi efektyviausia iskrovos laikytis 14 ir 18 dienomis, geriant tik vandeni, o 13 diena-drambliadienis, kai valgai viska ir daug, o i kuna niekas neina biggrin.gif
Atsakyti
valgykit daugiau baltymu- liesa vistiena, moliugu seklos, tunas, kt.zuvis, varske, jogurtai...odai baltymas labai svarbu. Maziau vaisiu, darzoviu (angliavadeniai, kurie virsta riebalais doh.gif) dietinantis vaisiais ir darzovemis naikiname raumenu mase, ir tik minimaliai riebalu. Zinoma, apimtys sumazeja, bet mes apdribe ir minksti doh.gif - celiulitui "laisvas kelias" unsure.gif ir sportuokit kasdien 4u.gif
jau po menesio matosi rezultatai thumbup.gif t.p pasikeliau savo nukarusi uzp, susitvarkiau laisva oda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 08 rugpjūčio 2009 - 11:40
user posted image
pavyzduka pamirsau idetbiggrin.gif jai 44 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 08 05, 14:21)
o man atsikratyti celiulito padejo bodyflexas ax.gif  dabar jo beveik nebera, valgiau ka norejau, ir dabar valgau ka noriu ir zinoma darau bodyflexa mirksiukas.gif  esu patenkinta thumbup.gif

Ir per kiek laiko pradejo matytis rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 08 08, 12:33)
sportuokit kasdien 4u.gif
jau po menesio matosi rezultatai thumbup.gif t.p pasikeliau savo nukarusi uzp, susitvarkiau laisva oda thumbup.gif

Prabandziau tavo siusta sportuka, tai oi, kaip jauciasi raumenuku darbas doh.gif Atrodo pratimai paprastuciai, bet po to, taip kojas skauda, nors nelaikau save visiskai nesportuojancia. Nenuztebciau, jei per menesi nuo kasdienio sportavimo , rubai pora dydziu sumazetu thumbup.gif
Atsakyti