QUOTE(juste10 @ 2009 08 22, 18:31)
ar Tu naudoji ta krema?Gal galit konkreciai man i AZ parasyti plana,kaip pasiekete rezultatu ir ka dabar darote.Esu po gimdymo,tai noriu pasikoreguot
to kremo nuo celiulito nepirkau, nes jis pats sako: 80% t.b. mityba ir tik 20%- kremai

kremu sudetis ta pati, ka ir valgyt rekomenduoja
QUOTE(Makra @ 2009 08 22, 18:59)
O gal galima ne i AZ

Visoms mums sioj temoj rupi tas pats
Rezultatais esu labai patenkinta: oda su lig kiekviena diena keiciasi...Menesio uztenka, kad pastebet pasikeitimus

ziuresiu, kas bus po puses metu, o gal ir greiciau
Pagal Murad maiste neturi trukti:
omega 3: zuvys (skumbre, lasisa, sardines, tunas), soja, graik.riesutai, sezamo seklos, tamsios lapines darzoves: kopustai, spinatai, garstycios...
ir
omega 6: mesa, kiausiniai, suris, iv. grudai )...
Pagal ji, Omega 3 ir Omega 6
balansas t.b. 1:5
nors kiti rekomenduoja 1:1- viens prie vieno.
Butini antioksidantai ir vitaminai: iv.ryskiaspalves darzoves- morkos, l. rekomenduoja
situos pipirus, pomidorus. Ivairus vaisiai, uogos- isskiria greifruktus, apelsinus, vynuoges, granatai...
Lecitinas: kiausiniai, soja, zied.kopustai, zemes riesutai, apelsinai, pomidorai, spinatai, bulves...
Amino rugstys- sojos pupeles, kruopos, vaisiai, balta mesa (vistiena), pienas, kiausiniai, zuvis...
Gliukozaminas mazai maiste aptinkamas, siulo vartoti papildus.
Moterims rekomenduojamas 2000 kcal per diena, bet ne maziau 1200.
Stengiuos nevirsyti 1600 (valgau 4k dienoj- 400 kcal kiekv. valgymui), baltymu nemaziau 50g per diena, pvz.:
200 g zuvies (~350kcal) turi ~ 40 g baltymu,
100 g sojos pupeles (~370)- 35 baltymu,
100 g varskes~ 19 baltymu,
1 kiausinis (150 kcal)~ 7g baltymu).
Ryte tusciu skrandziu isgeriu 1 sauksta linu semenu aliejaus - kad netruktu geruju riebalu, nes renkuosi liesus maisto produktus

angliavandeniai - vaisiai ir darzoves, grudai
Pakandu ir saldainiu/sokolado (jame yra lecitino)

Nebijau storet, svoris celiulitui itakos neturi, pagal Murad sveika oda sugeba islaikyt riebala, ne visi storuliai turi celiulita ...