Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(naura14 @ 2009 08 25, 19:16)
Bet tai kam sedeti temoje, kuri tau neaktuali ir dar metyti nei siokius nei tokius komentarus?? Ypac jei nesi maciusi celiulito,tai kam baisetis kitu problemomis?

ATSAKYMAS biggrin.gif pacios amiles, kad jai nebereiktu kartotis bereikalo... doh.gif
QUOTE(Amilė @ 2009 07 30, 22:57)
Aš tai nuo šiandien kontraceptinių tablečių nebegeriu-kažkaip atrodo, kad mano celiulitas su jomis yra didele dalimi susijęs. Tai gal dabar sumažės? g.gif -atsibodo tas negražumas juodai.

Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau  topsecret.gif Draugui kažkokią nesamonę pasakiau-nežinau,ar patikėjo  ax.gif Dabar jokių masažų nebepraktikuoju-vaikštau natūraliai graži ir naiviai tikiuos, kad savaime celiulitas išnyks  lotuliukas.gif  doh.gif

QUOTE(Amilė @ 2009 08 25, 10:33)
Na toks jau celiulitas kaip tose nuotraukose tai jau apsileidimas  blink.gif  Tikrai kad tokios "skylėtos nuodegos" niekam nelinkėčiau  schmoll.gif  Aš tai natūraliai maitinuosi daržovėm, vaisiais, kruopomis, pieno produktais ir kiaušiniais daugiausia, mažiau  naudodama riebalų ir saldumynų. Man tai skanu ir, kaip pamačiau, beveik atitinka tą ypatingą valgymo programą  rolleyes.gif  Gal tikrai dėl tokios savo mitybos to celiulito ir išvengiu g.gif  (Nuo kontraceptikų jau buvo pradėjęs lįsti, bet jų nebegeriu ir vėl visur lyguma gražuma  biggrin.gif ).  Kad tik neprisišnekėčiau  rolleyes.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 25 rugpjūčio 2009 - 18:28
[quote=Mღntvile,2009 08 25, 19:20]

Montvile, paryškinai tik sakinių dalis, "nukąsdama" po tą dalį, kuri tau patogi ax.gif Juk sakiau, kad gėriau KT ir pradėjau pastebėti celiulito požymius (jis jautėsi suspaudus odą). Mečiau. Dabar vėl gražu (nors nesaugu blush2.gif ). Džiaugiuosiu gražia savimi ir pagražėjusia tavimi 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos na as ir deduosi prie jusu temos , nors man tik 20 ,bet turiu si sugyventini savo kune biggrin.gif nekenciu jooo doh.gif
Labai noriu paklausti Mღntvile ar tokiu nuostabiu rezultatu pasiekiai pagrinde taikydama baltymine mityba ir koks tarpas tarp 1 ir 3 foto biggrin.gif nu bet leskos superines SAUNUOLE
Atsakyti
QUOTE(Amilė @ 2009 08 25, 21:17)

Montvile, paryškinai tik sakinių dalis, "nukąsdama" po tą dalį, kuri tau patogi  ax.gif  Juk sakiau, kad gėriau KT ir pradėjau pastebėti celiulito požymius (jis jautėsi suspaudus odą). Mečiau. Dabar vėl gražu (nors nesaugu  blush2.gif ). Džiaugiuosiu gražia savimi ir pagražėjusia tavimi  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

aga, matau, kad tu labai ypatinga biggrin.gif tai tu papus susidedi ir gauni ta pati A, tai stebuklingai celiulitas dingsta, kurio nesi net macius biggrin.gif nebuk juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2009 08 25, 21:27)
Sveikos na as ir deduosi prie jusu temos , nors man tik 20 ,bet turiu si sugyventini savo kune  biggrin.gif  nekenciu jooo  doh.gif
Labai noriu paklausti Mღntvile ar tokiu nuostabiu rezultatu pasiekiai pagrinde taikydama baltymine mityba ir koks tarpas tarp 1 ir 3 foto  biggrin.gif  nu bet leskos   superines SAUNUOLE

4u.gif
3 foto pries 2 metus daryta, 2-a- pavasari, kai masazuodavausi
drinks_cheers.gif mityba ir truputelis sporto - tie pratimukai, kuriuos buvau imetus, dabar juos darau su svareliais smile.gif

Ryte saukstas linu semenu aliejaus (tai gerieji riebalai, kai ju organizmui uztenka ima degti blogieji riebalai), kartais surelis + pasirinktinai: viena ryta avizu kose/kita kiausinius/kita soju pupeles, per pietus kepta vistiena arba zuvis (dazniausiai) su darzovem, i vakara varske su uogiene, i tarpus svieziai spaustos obuoliu+kriausiu sultys, jogurtukai, kartais paprastai vaisiai...ir saldainuku paragauju smile.gif pradejau gerti gliukozamina 2 kartus dienoj smile.gif kur tik galiu, pilu soja- ant zuvies, ant virtu kiausiniu...
Atsakyti
Jau kvimpa taika ir ramybe thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Mღntvile,2009 08 25, 21:31]

Na, kad mažas (.)(.) dydis gavosi tai tokio ypatingumo tikrai nenorėjau ir niekam nelinkiu. Na, bet visais kitais atvejais aš tikrai ypatinga mirksiukas.gif (tik neužsipulk vėl rolleyes.gif ) 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Uzsukau ir pamaciau "matytus veidus". Deja, ir matytus gincus.
Bet ryztingumo nepaneigsi, Montvile, del rezultato esi tikra šaunuolė. Koks klaidingas įdiegtas požiūris, kad celiulitas jei jau "ištiko", labai daug nepadarysi. Įkvepia kovai. Kaip manai, kiek adatinis roliukas prisidėjo prie rezultato, ar verta jį pirkti (sorry jei kalbėjai apie tai anksčiau)? ar vis tik mityba yra pagrindas?

o kodėl geri gliukozaminą?
Čia rašo, kad sąnariams..
Atsakyti

Mღntvile, o soju dribsniai irgi naudingi, ar tik pupeles ir padazas?
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 08 26, 15:53)
Mღntvile, o soju dribsniai irgi naudingi, ar tik pupeles ir padazas?

nesu macius soju dribsniu g.gif skaitoma, kad naudingiausias yra pradinis (neperdirbtas) produktas...dar svarbu, kad pupeles nebutu modifikuotos smile.gif

zadu dar lecitino tableciu nusipirkt, jauciu, kad nesuvalgau reikiamo kiekio lecitino g.gif kiausinyje jo tik 400 tera, o reikia 2000 unsure.gif
Atsakyti
empa, del badiksiuko net nezinau, jauciu, kad celiulitui maza is jo naudos...uzmeciau...gliukozaminas sulaiko dregme (odai jos reikia) ir skatina kalogeno gamyba...kazkas panasaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 26 rugpjūčio 2009 - 16:57
sitas filmukas patiko, cia jis pats sneka smile.gif gera fraze " right food in the right proportion can make a dramatic diferent"

"Ko jūs turėtumėte vengti:

maisto produktu, kuriuose yra daug druskos, cukraus, riebalų (blogų)- jie didina audinių uždegima. Ekspertai mano, kad šį sąrašą galima praplesti:

* Sviestas ir margarinas
* Hidrintas augalinis aliejus (rasta supakuotuose maisto produktauose) ir gatavuose patiekaluose
* Greitas maistas
* Lydyti sūriai
* Sausainiai su dideliu cukraus kiekiu
* Pyragai ir saldumynai

Kokie maisto produktai turėtų būti ant jūsų stalo:

* Tunas, lašiša, alyvuogių ir rapsų aliejus, saulėgrąžų ir linų sėklos, riešutai (ypač graikiniai riešutai, migdolai, anakardžiai, pistacijos).

Kodėl? Maisto produktai, turintys daug riebalų (geruju ) rūgšciu padeda remontuoti odos audinį.

* Citrusiniai vaisiai (pavyzdžiui, apelsinų ir greipfrutų sultys), višta, kiaušiniai ir liesas pienas.

Kodėl? Amino rūgštys didina organizmo kolageno lygį, kuris saugo nuo minkštųjų audinių.

* Mėlynes, braškes, morkos.

Kodėl? Manoma, kad antioksidantai ir ryškiai spalvoti vaisiai ir daržovės padeda išvengti audinių pažeidimų.

* Špinatai, sojos, žiediniai kopūstai, kiaušiniai, žemės riešutai, bulvės, Iceberg salotos, pomidorai.

Kodėl? Jie turi lecitino, kuris stiprina odą.

* Žirneliai, brokoliai ir pupelės.

Kodėl? Manoma, kad jie padeda kovoti jungiamojo audinio uzdegimu.

Norite pamatyti rezultatus?

Pridėkite gero maisto į savo mitybą kasdien ir po 8 savaičių, pamatysit skirtumą. Reikia daugiau paskatų? Galutinis rezultatas yra tikrai efektyviau ir su garantija uz bet koki brangiausia celiulito gydyma aparatais rinkoje. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 26 rugpjūčio 2009 - 18:42