QUOTE(naura14 @ 2009 08 25, 19:16)
Bet tai kam sedeti temoje, kuri tau neaktuali ir dar metyti nei siokius nei tokius komentarus?? Ypac jei nesi maciusi celiulito,tai kam baisetis kitu problemomis?
ATSAKYMAS

QUOTE(Amilė @ 2009 07 30, 22:57)
Aš tai nuo šiandien kontraceptinių tablečių nebegeriu-kažkaip atrodo, kad mano celiulitas su jomis yra didele dalimi susijęs. Tai gal dabar sumažės?
-atsibodo tas negražumas juodai.
Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau
Draugui kažkokią nesamonę pasakiau-nežinau,ar patikėjo
Dabar jokių masažų nebepraktikuoju-vaikštau natūraliai graži ir naiviai tikiuos, kad savaime celiulitas išnyks

Nuo masažuoklio vidinė šlaunų pusė ir man kurį laiką buvo mėlynėm nusėta-gėda kam nors ir pasakyt buvo, ką čia prisidirbau, slėpiau ir tylėjau

QUOTE(Amilė @ 2009 08 25, 10:33)
Na toks jau celiulitas kaip tose nuotraukose tai jau apsileidimas
Tikrai kad tokios "skylėtos nuodegos" niekam nelinkėčiau
Aš tai natūraliai maitinuosi daržovėm, vaisiais, kruopomis, pieno produktais ir kiaušiniais daugiausia, mažiau naudodama riebalų ir saldumynų. Man tai skanu ir, kaip pamačiau, beveik atitinka tą ypatingą valgymo programą
Gal tikrai dėl tokios savo mitybos to celiulito ir išvengiu
(Nuo kontraceptikų jau buvo pradėjęs lįsti, bet jų nebegeriu ir vėl visur lyguma gražuma
). Kad tik neprisišnekėčiau