Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 28, 12:17)
ir be cukraus,o tokia yra berods tik "Rugelis"

Gera juoda duona perku kur parduoda ekologiska maista arba privacioj kepykloj. Tikroj juodoj duonoj mieliu neturi but.
Atsakyti
QUOTE(admirale @ 2009 08 27, 20:56)
beje nelabai dar supratau kaip isvaryti skyscius is organizmo, turiu tokia  beda, ne tik celiulita, skysciai kaupiasi organizme, ir tai matosi net ant veido, nors man tik 22, bet jau yra ratilai po akimis, problemu su inkstais kaip ir nera, tai paskaicius jusu foruma padariau isvada kad tai del skysciu.

Skaičiau kažkur, kad geriant distiliuotą vandenį galima išvaryt skysčius wink.gif Nors nepatariama, nes ir naudingos medžiagos pasišalina. O šiaip tai druska skysčius sulaiko, reik mažiau vartot.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 28, 12:15)
Gera juoda duona perku kur parduoda ekologiska maista arba privacioj kepykloj. Tikroj  juodoj duonoj mieliu neturi but.

Ką tik buvau IKI ir neradau nė vienos duonos, tinkamos maistui...Radau vieną duoną, keptą be mielių, bet su kažkokiais chemikalais. Anksčiau duoną pirkdavau vienoje parduotuvytėje Antakalnyje arba Halės turguje. Bet kad toli iki ten važiuoti, o jei dar tik dėl duonos...Tuo labiau, kad ji ir nepigi.
Atsakyti
Sveikos kovotojos 4u.gif

Sakykit, tai turbut net neapsimoka masazuotis paciai namuose ir kremais tepliotis, jei nesportuoji ir visai neprisiziuri ka valgai, taip? g.gif

As siuo metu svorio nemetu, esu ne kudo ,bet normalaus vidutinio sudejimo. Valgau bet ka, na tik vakarais stengiuosi nebevalgyti, bet ne visada pavyksta blush2.gif Taciau celiulito duobiu matomu ir ant slaunu ir ant uzp.. pakanka doh.gif Todel masciau, kad ji isvarysiu masazuodama tuo Loreal masazuokliu su salotinio buteliuku, ir po masazo tepdamasi kuno kremu, kuriame istirpintas anksciau sioje temoje isgirtas Mumijo..
Ar imanoma butu taip man sumazinti celiulita( ir strijas beje irgi, kurios nuo paauglystes ir svorio svyravimu) , ar neziurint mitybos ir sporto, geriau net nesikankint, nes bus kova su vejo malunais?? g.gif

Gal ir masazistes galetu siuo klausimu patarti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2009 08 28, 18:12)
Sveikos kovotojos 4u.gif

Sakykit, tai turbut net neapsimoka masazuotis paciai namuose ir kremais tepliotis, jei nesportuoji ir visai neprisiziuri ka valgai, taip?  g.gif 

As siuo metu svorio nemetu, esu ne kudo ,bet normalaus vidutinio sudejimo. Valgau bet ka, na tik vakarais stengiuosi nebevalgyti, bet ne visada pavyksta  blush2.gif Taciau celiulito duobiu matomu ir ant slaunu ir ant uzp.. pakanka  doh.gif Todel masciau, kad ji isvarysiu masazuodama tuo Loreal masazuokliu su salotinio buteliuku, ir po masazo tepdamasi kuno kremu, kuriame istirpintas anksciau sioje temoje isgirtas Mumijo..
Ar imanoma butu taip man sumazinti celiulita( ir strijas beje irgi, kurios nuo paauglystes ir svorio svyravimu) , ar neziurint mitybos ir sporto, geriau net nesikankint, nes bus kova su vejo malunais??  g.gif

Gal ir masazistes galetu siuo klausimu patarti?  4u.gif  4u.gif

Viskas, ka darysi grozio labui, darys tave tik grazesne mirksiukas.gif Jei jau kazka darai, tai ir rezultatai bet kokiu atveju bus ir tikrai ne be reikalo stengsiesi, kad ir kokios mazos tos pastangos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 23, 13:07)
1. Kiausinis vidutiniskai sveria 150 g ir turi vidutiniskai 150 kcal. Taip yra is tiesu.

Kur jūs matėt kiaušinį sverianti 150g.???????? kiaušinis normalus 50-60g. Nagi paimkit ir pasisverkit.
Atsakyti
4u.gif Oi kol perskaičiau na ir diskusijos pas jus merginos, gerai kad tai nevyksta atvirai ir nepažystat viena kitos, gerkles galėtumėt išsikąst.Baikit ramiai, nervuotis neverta, dalinamės ir toliau patirtimi kaip naikinti ši brudą. Sveika naura14, vis matau ateinant raminti ir palaikyti visas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne gerkles perkąstų, o kiaušiniais apsimėtytų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 31, 12:53)
Kur jūs matėt kiaušinį sverianti 150g.???????? kiaušinis normalus 50-60g. Nagi paimkit ir pasisverkit.

Kiausinius ne tik vistos deda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 28, 19:14)
Viskas, ka darysi grozio labui, darys tave tik grazesne  mirksiukas.gif Jei jau kazka darai, tai ir rezultatai bet kokiu atveju bus ir tikrai ne be reikalo stengsiesi, kad ir kokios mazos tos pastangos mirksiukas.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif
Viena, kas labai svarbu kariaujant su celiulitu- kasdien 2 l vandens (maždaug, nes nuo moters svorio priklauso, aš kadangi sveriu tik 55 kg, leidžiu sau ir 1.5 l išgerti).
Atsakyti
Kaip jūs galit tiek vandens išgert? doh.gif Aš niekaip nepajėgiu. Toks jausmas, kad visą dieną tik vandenį plempiu, per prievartą, ir net bloga nuo jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 31, 14:44)
Kaip jūs galit tiek vandens išgert?  doh.gif  Aš niekaip nepajėgiu. Toks jausmas, kad visą dieną tik vandenį plempiu, per prievartą, ir net bloga nuo jo  unsure.gif

Reikia palengva pratintis. Jei pradėjai iškart nuo 2l, aišku, kad sunku. Įpratau per kelis mėnesius. Jei kurią dieną išgeriu porą stiklinių ką tik išspaustų sulčių, tada ir vandens mažiau geriu- juk sultyse yra vandens nemažai. Dabar beveik kasdien geriu pomidorų sultis. Reikia naudotis, kol jų yra šviežių.
Atsakyti