Šaunu, kad norisi. Man tai terlionė su jais...
QUOTE(Dita555 @ 2009 08 31, 17:35)
o kur jus perkat sojos pupeles? cia skaiciau, kad labai gerai kovojant su celiulitu 

Nenaudoju sojos visiškai.
QUOTE(hilin @ 2009 08 31, 13:10)

Sveikute, kaip tau sekasi?
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 31, 20:32)
Nenaudoju sojos visiškai.
Na cia turbut Montvile gales atsakyti, nes ji propoguoja celiulito naikinima balansuojant mityba. Bei valgo sojos pupeles. As ju kazkaip niekur pirkti nerandu

QUOTE(Dita555 @ 2009 08 31, 21:15)
Na cia turbut Montvile gales atsakyti, nes ji propoguoja celiulito naikinima balansuojant mityba. Bei valgo sojos pupeles. As ju kazkaip niekur pirkti nerandu 

Sveikos

maximoj, prie visu makaronu, pupeliu ir t.t.

as per diena isgeriu kokius 2 l tai tkrai zalios arbatos, uzsitaisau did. arbatinuke ir siurbcioju- pripratau

Su gerimu nereikia piktnaudziauti ir nereikia persistengti, nes per didelis skysciu kiekis tik apsunkina sirdute

QUOTE(admirale @ 2009 08 27, 20:56)
labas vakaras, ir as prisijungiu prie kovos su celiulitu
paskaicius si foruma atsirado didziulis noras rimtai suimti save i rankas , o ypac ikvepe Montvile
nuo rytojaus pradedu rimtai reguliuoti savo mityba, tikiuosi ir ryte bus tiek daug optimizmo kaip dabar 
Papildyta:
beje nelabai dar supratau kaip isvaryti skyscius is organizmo, turiu tokia beda, ne tik celiulita, skysciai kaupiasi organizme, ir tai matosi net ant veido, nors man tik 22, bet jau yra ratilai po akimis, problemu su inkstais kaip ir nera, tai paskaicius jusu foruma padariau isvada kad tai del skysciu.

Papildyta:
beje nelabai dar supratau kaip isvaryti skyscius is organizmo, turiu tokia beda, ne tik celiulita, skysciai kaupiasi organizme, ir tai matosi net ant veido, nors man tik 22, bet jau yra ratilai po akimis, problemu su inkstais kaip ir nera, tai paskaicius jusu foruma padariau isvada kad tai del skysciu.
tikrai verta pabandyt pareguliuot savo mityba ir nebutina iskart atsisakyt visu valgymo malonumu: as ir duonos riekele (visaip: ir juoda, ir balta) suvalgau ir saldumynu pavalgau, kad ir sian gera gabala tortuko sukirtau

baltymas varo skyscius

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 08 31, 22:11)
Su gerimu nereikia piktnaudziauti ir nereikia persistengti, nes per didelis skysciu kiekis tik apsunkina sirdute 

Žalios arbatos gėrimas neturi nieko bendro su sveika mityba. Ji ne ką geresnė už juodąją arbatą, todėl daugiau kaip vieną puodelį per dieną jos gerti nerekomenduojama.
Kadangi neturiu antsvorio nei gramo (atvirkščiai, man nepakenktų kokius 5 kg priaugti), jokių dietų nesilaikau, bet visą laiką galvoju, ką burnon dedu. Visgi laikausi nuomonės, kad be nuolatinių masažų celiulito niekaip neįveiksi- gali sportuoti, gali reguliuoti mitybą, gali gerti pakankamai vandens, bet jeigu nesimasažuosi, rezultatų nepasieksi. Aš gerų rezultatų pasiekiau būtent masažuodamasi.
Kadangi neturiu antsvorio nei gramo (atvirkščiai, man nepakenktų kokius 5 kg priaugti), jokių dietų nesilaikau, bet visą laiką galvoju, ką burnon dedu. Visgi laikausi nuomonės, kad be nuolatinių masažų celiulito niekaip neįveiksi- gali sportuoti, gali reguliuoti mitybą, gali gerti pakankamai vandens, bet jeigu nesimasažuosi, rezultatų nepasieksi. Aš gerų rezultatų pasiekiau būtent masažuodamasi.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 31, 22:33)
Žalios arbatos gėrimas neturi nieko bendro su sveika mityba. Ji ne ką geresnė už juodąją arbatą, todėl daugiau kaip vieną puodelį per dieną jos gerti nerekomenduojama.
Pritariu, reikia judinti ta bruda, kad jam nebutu noro ilgiau pasilikti

QUOTE(naura14 @ 2009 08 31, 19:40)
Sveikute, kaip tau sekasi?
Va gyvenu kažkaip, gryžom tik ką iš mokyklos, dukra jau antrokė

Va ieškau savo katinui šeimininkų, mergaitės gal kam reikia? Juodas kačiukas, šiandien lygiai 2mėnesiai, judrus, eina į kraiką, lipa, šoka, žaidžia, na linksmuolio gal kam?