Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 08, 21:14)
Sunervinote(nuliudinot)  unsure.gif
Kokie dar du puodeliai arabtos? blink.gif  Numirciau! Isgeriu kokius 8 puslitrinius.
Nesigeria man vanduo..vos vos ryte,ar kai budavo karsta vasara pliaze.
As vis pabadauju,tad mane krecia saltis,o esu alergiska salciui( isberia ir istinsta prie sanariu)tad dievinu karstas skanias arbatas,atpalaiduoja, susildo, ramina,o nuo karsto vandens tik pykina...Beto energijos truksta,o juoda arbata tonizuoja. Ir kaip jas galima vadinti maistu jeigu jos turi 0kcal?Kas cia per nesamone,kad arbata maistas? Kodel nuo tokio maisto lieknejima tiesiog akyse?  biggrin.gif  Kava varo skycius lauk todel i skyciu saskaita nesiskaito,bet becukres arbatos manau tikrai geri skysciai. g.gif

ir as biggrin.gif as pliumpiu zalia arbata istisai...pripratau ir tas poreikis jauciasi...bet pabandysiu ir ziuresiu kokie pokyciai g.gif

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 08, 21:23)
O man sultys vandens neatstoja. Noriu vandens ir viskas smile.gif ir geriu ne taip jau mazai, uztat mano oda grazi ir stangri smile.gif O sultys yra maistas. Labai daznai zmones maiso nora valgyt su noru gert. O gerti - tai tinka geriausiai vandenukas papraciausias. Pas tas klientes, kurios negeria vandens, po vakuuminio masazo matosi purvas, kiek taure istraukia. O kaip tam purvui ir kitiems tersalams pasisalinti, jeigu zmogus vandens negeria? Sultys yra papildomos kalorijos. Reiktu ir jas priskaiciuot prie maisto. O vandens galima gert kiek nori. Ir apie kalorijas negalvot. Kartais norisi lygtai valgyt, isgeriu vandens ir viskas smile.gif. Pasirodo, norejau ne valgyt, o gert.

nzn nzn unsure.gif bet is tikro tai logikos yra, kad per daug vandens nuseda galunese (edema), o jei rimtai mes tik blogiau darom, kad pliumpinam daug vandens: riebalines lasteles issiplecia: "indai" vandeniui laikyt unsure.gif zodz unsure.gif ...idomu butu pastebet save: ar ismyz..., tiek kiek isgeriu biggrin.gif pas mane paakiai pajuode, kazkodel man svieciasi, kad tai del inkstu g.gif o su tais skysciais butent apkraunami inkstai unsure.gif nes as tikrai kokius 3-4 k arbatinuka uzsitaisau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 08 rugsėjo 2009 - 21:43
Tai gal suriai ar saldziai megsti netycia? Sitie dalykeliai kaupia vandeni.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 08, 22:38)
Tai gal suriai ar saldziai megsti netycia? Sitie dalykeliai kaupia vandeni.

megstu saldziai rolleyes.gif bet riboju, druskos gali ir nebut, jos tik ciut ciut dedu gamindama mesa/zuvi, kitur nededu, pusfabrikaciu irgi neperku (juose gausu druskos, net duonoje jos l.daug) unsure.gif jauciu , kad man bus del arbatos doh.gif jei isitikinsiu, kad taip ir yra, tada is vis...: isivaziduokit, lankyciau masazus, prirekomenduota pliumpinciau daug skysciu, kuris celiulitui ir taip yra kirvis... tada tikrai siaubas, kokie mes atsilike ir kiek daug dezinformacijos musuose... blink.gifmastau.gif jo pasisakymus apie vandeni radau 2005 metu unsure.gif
Atsakyti
Celiulita naikintis pradedant pirmiausiai rekomenduojama detoksikuotis - issivalyti. O paskui jau turetu jokie vandenys nesikaupt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 08, 21:20)
Dilgelyt, virtas vanduo tampa maistu.
Siūlau pasekti mano pavyzdžiu ir kiekvieną rytą išgerti dvi stiklines ką tik išspaustų sulčių- vieną prieš pusryčius, kitą- prieš pietus...

Oj sultims grieztas Ne pas mane..
Gi sultys vieni angliavandeniai( jei ju neribociau 36dydzio tikrai nenesiociau) doh.gif (vaisiuose ir darzovese irgi,bet nors lastelienos nauda)taigi sultys tikrai maistas, papildomos kalorijos,o sotumo nuo ju 0 (atvriskciai net,nes rugstys padidina) o va arbata 0kaloriju,o susildo ir uzpildo.
Va rytoj bus trecia diena ant arbateliu(puero ir juodosios)ir jauciuosi puikiai,bet ju isgeriu prudus..ir dabar prisiskaicius apie tai "kad pliumpinam daug vandens: riebalines lasteles issiplecia: "indai" vandeniui laikyt" tai taip neramu pasidare,va stengiesi,kad nevalgyt, geri tik skyscius, o cia pasirodo isplecia kazkokius indus riebalams doh.gif doh.gif doh.gif

nepagailejau pinigu ir nusipirkau svarstykles,kur basomis uzlipus neva del kakzokios pasiustos varzos ismatuoja riebalu,kaulu, skyciu tankius,tai jei tiketi ju duomenimis skysciu pas mane nedaug,norma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele34 @ 2009 09 08, 13:04)
Na as tai nusipirkau ta Celluless is cia www.topshop.lt/celluless vakuminis masazuoklis ir kolkas rezultatai pranoksta lukescius.. patarciau nepagailet ir isbandyt  smile.gif

Ta pati taurė, tik dvidešimt kartų brangesnė lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 08, 19:17)
Aš manau, kad arbatos nereikėtų išgerti daugiau nei 2 puodelius per dieną  ax.gif

Aš manau, kad nuo arbatos priklauso. Gal kokios žalios ir juodos nereiktų padaugint, bet vaisinės, vaistažolinės (kokios neutralios)- kodėl gi ne?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 08, 22:43)
Gi sultys vieni angliavandeniai( jei ju neribociau 36dydzio tikrai nenesiociau)  doh.gif  (vaisiuose ir darzovese irgi,bet nors lastelienos nauda)taigi sultys tikrai maistas, papildomos kalorijos,o sotumo nuo ju 0 (atvriskciai net,nes rugstys padidina) o va arbata 0kaloriju,o susildo ir uzpildo.

Na, kadangi man svorio trūksta, aš sau kalorijų neriboju ax.gif Ir geriau jau gerti šviežias, ką tik išspaustas sultis nei ryti papildus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 08, 23:43)
Gi sultys vieni angliavandeniai( jei ju neribociau 36dydzio tikrai nenesiociau)  doh.gif  (vaisiuose ir darzovese irgi,bet nors lastelienos nauda)taigi sultys tikrai maistas, papildomos kalorijos,o sotumo nuo ju 0 (atvriskciai net,nes rugstys padidina) o va arbata 0kaloriju,o susildo ir uzpildo.
Va rytoj bus trecia diena ant arbateliu(puero ir juodosios)ir jauciuosi puikiai,bet ju isgeriu prudus..ir dabar prisiskaicius apie tai "kad pliumpinam daug vandens: riebalines lasteles issiplecia: "indai" vandeniui laikyt" tai taip neramu pasidare,va stengiesi,kad nevalgyt, geri tik skyscius, o cia pasirodo isplecia kazkokius indus riebalams doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepagailejau pinigu ir nusipirkau svarstykles,kur basomis uzlipus neva del kakzokios pasiustos varzos ismatuoja riebalu,kaulu, skyciu tankius,tai jei tiketi ju duomenimis skysciu pas mane nedaug,norma. g.gif

normaliai maitinantis galima suvartoti iki 2000 kcal per diena, bet reikia zinot ka valgyt...pvz labai riebi zuvis 100 g turi 135 kcal bigsmile.gif (irodyta, kad geruju rieb trukumas turi itakos ir storumui, ir odos ligom, ir netgi bukumui...) suvalgius kokius 200 g jau buni soti porai valandu tai tikrai smile.gif baltyminis maistas sotina, o vaisiai ir darzoves butini, todel geriau gerti sultis (stikline tik kokia 150 kcal)- gausis dviguba nauda: ir odai garantuota dregme, ir antioksidantai, vitaminai smile.gif permeciau savo ankstesne mityba ir uz galvos susiemiau biggrin.gif ir vaisiai/ darzoves ir +arbata kibirais doh.gif dar stebejausi kodel tinstu biggrin.gif dar negaudavau geruju riebalu, tai ir smegenukai mazai dirbo doh.gif biggrin.gif o maniau, kad nuo sedejimo namie bunku lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 09, 07:57)
Na, kadangi man svorio trūksta, aš sau kalorijų neriboju  ax.gif  Ir geriau jau gerti šviežias, ką tik išspaustas sultis nei ryti papildus  ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
ir kaip tycia sian zalia arbata baigesi biggrin.gif issispaudziau obuoliu sulciu smile.gif anksciau nebudavo kur tu obuoliu det is sodo , o dabar "eina, eina...eis eis.. ir sueis visi " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 09 rugsėjo 2009 - 07:26
Montvile,cia kai gera med apykaita gal gali 2000 sau leisti. As kai nuo 16metu po ~12kg ant smugio numesdavau, ja taip susigadinusi,kad ir sportuodama galiu rik puse suvartoti,kiek normali moteris.
Sutinku drinks_cheers.gif Pas mane pagrindas yra lasisos,vistos,suriai ir kiausiniai su trupuciu darzoviu ir linu semenu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 09, 09:30)
Montvile,cia kai gera med apykaita gal gali 2000 sau leisti. As kai nuo 16metu po ~12kg ant smugio numesdavau, ja taip susigadinusi,kad ir sportuodama galiu rik puse suvartoti,kiek normali moteris.
Sutinku  drinks_cheers.gif Pas mane pagrindas yra lasisos,vistos,suriai ir kiausiniai su trupuciu darzoviu ir linu semenu.

Jei gertum kopūstų, agurkų sultis (tik kad neskanios), tikrai kalorijų per daug nebūtų, o nauda didelė.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 09, 10:30)
Sutinku  drinks_cheers.gif Pas mane pagrindas yra lasisos,vistos,suriai ir kiausiniai su trupuciu darzoviu ir linu semenu.

valgant zuvi, vistiena, kiausius, varske, yra labai sunku surinkti tuos 2000 unsure.gif todel vaisiu nereik bijot, paskaiciuokim:

PVZ. ryte kiausinis + tunu konservai (ar sumustinis su zuvim/paukstiena)+ pomidoras (kt. darzove)+ kelios riekeles papjaustyto svoguno ( as alpstu del savogunu, dabar paskaiciau, kad jis varo skyscius thumbup.gif )~ 300 kcal
priespieciai: varske 150 g su uogiene~230kcal
pietus: zuvis+darzoves ~ 400 kcal (jauc, net tiek nesigauna, nes pvz labai riebi zuvis pangasija turi tik 135kcal g.gif as ja folijoj orkaitej ruosiu)
per diena kokia 300g vaisiu ~300kcal
sulciu stikline~ 150kcal
vakare - pvz. riesutai ~300kcal

as net nesurenku 2000 (tik 1700), bet kaip matai valgau daug smile.gif su svorio pokyciais irgi bendrauju nuo mokyklos laiku, tiksliau virsuj esu l. smulki, net per smulki (liemuo 57)...o apacia varijuoja: nors ir nesioju xs (34), bet patinusi...imsiuos skyscius mazinti, sian tik sulciu tegeriau ir visai nesinori dar gerti bigsmile.gif gerai, kad apie tuos skycius emem diskutuot 4u.gif dasuto man doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 09 rugsėjo 2009 - 10:02
Del darzoviu sulciu nesiginciju,visai kas kitka,gi cukraus nebutu,nu bet vien nuo minties bloga,pagalvojus apie kopustu sultis... wacko.gif
Va isgeriau puslitri karstos puero arbatos ir gurgejimas skrandzio nurimo,ir maloniai siluma po visa kuna pasklido..gera wub.gif
Atsakyti