QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 08, 21:14)
Sunervinote(nuliudinot) 
Kokie dar du puodeliai arabtos?
Numirciau! Isgeriu kokius 8 puslitrinius.
Nesigeria man vanduo..vos vos ryte,ar kai budavo karsta vasara pliaze.
As vis pabadauju,tad mane krecia saltis,o esu alergiska salciui( isberia ir istinsta prie sanariu)tad dievinu karstas skanias arbatas,atpalaiduoja, susildo, ramina,o nuo karsto vandens tik pykina...Beto energijos truksta,o juoda arbata tonizuoja. Ir kaip jas galima vadinti maistu jeigu jos turi 0kcal?Kas cia per nesamone,kad arbata maistas? Kodel nuo tokio maisto lieknejima tiesiog akyse?
Kava varo skycius lauk todel i skyciu saskaita nesiskaito,bet becukres arbatos manau tikrai geri skysciai. 

Kokie dar du puodeliai arabtos?

Nesigeria man vanduo..vos vos ryte,ar kai budavo karsta vasara pliaze.
As vis pabadauju,tad mane krecia saltis,o esu alergiska salciui( isberia ir istinsta prie sanariu)tad dievinu karstas skanias arbatas,atpalaiduoja, susildo, ramina,o nuo karsto vandens tik pykina...Beto energijos truksta,o juoda arbata tonizuoja. Ir kaip jas galima vadinti maistu jeigu jos turi 0kcal?Kas cia per nesamone,kad arbata maistas? Kodel nuo tokio maisto lieknejima tiesiog akyse?

ir as

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 08, 21:23)
O man sultys vandens neatstoja. Noriu vandens ir viskas
ir geriu ne taip jau mazai, uztat mano oda grazi ir stangri
O sultys yra maistas. Labai daznai zmones maiso nora valgyt su noru gert. O gerti - tai tinka geriausiai vandenukas papraciausias. Pas tas klientes, kurios negeria vandens, po vakuuminio masazo matosi purvas, kiek taure istraukia. O kaip tam purvui ir kitiems tersalams pasisalinti, jeigu zmogus vandens negeria? Sultys yra papildomos kalorijos. Reiktu ir jas priskaiciuot prie maisto. O vandens galima gert kiek nori. Ir apie kalorijas negalvot. Kartais norisi lygtai valgyt, isgeriu vandens ir viskas
. Pasirodo, norejau ne valgyt, o gert.

nzn nzn