Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

4u.gif Mergaitės baikit apie tuos E, visur jie patenka ir nieko su tuo nepadarysi.
Persik'as siūlau tau būtinai nusipirkti kremuką nuo strijų ir pradėti juo teptis, šlaunis, pilvą, užpakaliuką, nes jei sutrūks oda bus strijos o su jomis kovot reikia tik pradedant priauginėt svorio dėl savo aukselio. Dėl celiulito pasakyt nieko negaliu, žinau kad kremai nuo strijų irgi apsaugo ir nuo celiulito kažkiek tai.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 08, 16:49)
Persik'as[/color] siūlau tau būtinai nusipirkti kremuką nuo strijų ir pradėti juo teptis, šlaunis, pilvą, užpakaliuką, nes jei sutrūks oda bus strijos o su jomis kovot reikia tik pradedant priauginėt svorio dėl savo aukselio. Dėl celiulito pasakyt nieko negaliu, žinau kad kremai nuo strijų irgi apsaugo ir nuo celiulito kažkiek tai.

Kremu nuo striju tai tepuosi, tiksliau sakant tokiu aliejiniu geliu (euro vaistinej pirkau), bet manau kad su celiulito probleminem vietom tai visai nesusije unsure.gif Beja, nors tepliotis pradejau jau nuo 12 sav, taciau krutines deja isgelbeti nuo surtukinejimo nepavyko cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 07 08, 12:14)
Sveikutes  mirksiukas.gif
Sakykit, o gal kuri daugiau ka zinote apie TV SHOP  reklamuojama vakumini aparaciuka kovai su celiulitu?  rolleyes.gif Cia daug kas minejo, kad po gimdymo turetu viskas gryzti i savo vietas (siuo metu as laukiuosi nestuke.gif ), taciau mano slaunys ir sedmenys labai jau mane neramina ir noreciau pradeti kova su tuo jau dabar...  ax.gif

ne kiekvienam tinka sis vakuminis masazas,o tau kaip nesciai tai isvis negalima vakuminio masazo,geriau jau po gimdymo susirupink...gali tiesiog paprasta masaza daryt limfos tekejimo kryptim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai nustosite maitinti, tada ir rupinkites celiulitu. Tada nurims hormonai ir bus galima tiketis kazkokio rezultato. O dabar - tai bus tik nusiraminimas, kad kazka darote ir bereikalingas pinigu ismetimas. Teisingai sako, geriau rupinkites striju prevencija, sitai gali pasisekti.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 07, 11:38)
4u.gif Oho kiek čia jūs prirašėt, vaje vaje, apie fabrikus nieko nežinau, bet esu virėja daug kur dirbau ir mačiau, maistas gaminamas švariai, patys jį valgėm, jokių chemijų nenaudojom.O kad fabrikuose taip gamina tai nenustebčiau, ten gi masinė gamyba.
Naura 14 tu ką būsi masažuotoja?

Kaip ir esu jau tokia ax.gif
Atsakyti
CELIULITAS - MUSU PRIESAS.... biaka kaka biggrin.gif
is su juo labai stipriai reikia kovoti.. ir jei pirma raunda nugalejot, tai ir paskuj nereikia apleisti...
Mano manimu, Kremukas tai BUTINAI ypac po duso. ir geriausia ne is drogo o koki isigyti ir profesionolios kosmetikos, gera.
o siaip aisku geriausia, modeliuojantis ranku masazas, vekuuminis masaz nors ir su taure, ir ivyniojimas...

Vat pas mane labai idomu, kartais priuginau 5kg viskas tas celiulitas visur, siaubias... o kai numiciau tai ir celiulitas dingo, siek tiek liko..
o kaip pas jus?
Atsakyti
O kodėl neužsiimat Bodyflexu? aš tik jo dėka neturiu matomo celiulito, nors svoris ir šokinėjo..
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 09, 00:06)
O kodėl neužsiimat Bodyflexu? aš tik jo dėka neturiu matomo celiulito, nors svoris ir šokinėjo..

kiek laiko uzsiimineji? gali papasakoti kas konkreciai ieina i boduflex? mazai girdejau.
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 07 08, 23:10)
kiek laiko uzsiimineji? gali papasakoti kas konkreciai ieina i boduflex? mazai girdejau.

Čia yra tieeeek info apie tai, ir video medžiaga, ir teorinė.Ir tikrai veiksminga. Aš BF praktiškai be pertraukų užsiimu apie 6 metus, kasryt po 15-20 min prieš valgį. Nors svoris šokinėjo 5-10 kg skirtumu. Ir tikrai veiks greiciau, nei bet kokie tepaliukai... paskaitykit merginu atsiliepimus toj temoj.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 08, 21:37)
Kaip ir esu jau tokia  ax.gif

Eik eik, tai sakyk tiesą ar kova su celiulitu galima laimėt masažais?Gal dar ir sukūst pavyktų portą kg., ėch verysad.gif
Atsakyti
Vien masazai kovos su celiulitu nelaimesite, reikia veikti visais budais.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 08, 10:35)
E 330 tai sintetine citrinos rugstis (ne naturali is citrinu) ir irodyta, kad sukelia vezi. Anksciau agurkus darydavom su ja, nezinojom, dedavom i maista, dabar naudoju tik citrinas, jeigu reikia, tik ne siuos miltukus is parduotuves. Pasiskaitykit pacios.

"Kalbos apie tai, kad ji sukelia vėžinius susirgimus, yra klaidingos. Manoma, kad šis sąmyšis kilo dėl neteisingai išversto žodžio “Krebs”. Citrinos rūgštis dalyvauja riebalų, baltymų, karbohidratų skaidyme į anglies dioksidą ir vandenį. Šias chemines reakcijas tyrinėjo britų (gimęs Vokietijoje) biochemikas Hans Adolf Krebs. 1953 m. jis gavo Nobelio premiją fiziologijos ir medicinos srityje ir buvo labai gerai žinomas trikarboksilo rūgšties (citrinos rūgšties) ciklo, dar vadinamo Krebs ciklo tyrimais. Taigi, citrinos rūgštis yra pagrindinis Krebs’o ciklo komponentas, o vokiečių kalboje žodis “Krebs” reiškia “vėžys”. Verčiant ciklo pavadinimą buvo padaryta klaida ir kilo sąmyšis, kad citrinos rūgštis sukelia vėžį. Citrinos rūgštis priskiriama prie mažiausiai sveikatai pavojingų maisto priedų. Tačiau yra tokių, kurių ypatingai vertėtų vengti."
Paneigimus apie citrinos rūgštį ir vėžį mačiau kokiuose 5 šaltiniuose tuo per daug net nesidomėdama.. O kas įrodė, kad ji sukelia vėžį? Tikrai norėčiau pasiskaityti.
Atsakyti