Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

Is tikruju geriau vakuumini masaza daryt su aliejumi. Jisai taip greitai nesusigeria.
Atsakyti
4u.gif Aha jau supratau, o gal žinai kokį geriau naudoti?
Atsakyti
Alyvuogiu alieju su citrusiniu eterinio aliejaus keliais lasiukais (pagal instrukcija kaip nurodyta sumaisyt).
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 11, 14:19)
4u.gif Ai žinai su maistu jau nebežinau aš, sportuoju maistą stengiuos reguliuot pastoviai, saldumynus retai valgau kai užeina man, bet svoris nuo sporto auga, jau įtariu ir mesiu aš sportuot, nes jau 2kg priaugau, dar ir nugara mano nekokia truputį su problemom, tai čia kokia dieną pasilenkiau ir atsilenkt negalėjau visą vakarą. O dabar įsigyjau kremuką nuo celiulito ir tepuosi, su masažuokliu praeinu, 1 ar 2 kart į savaitę su taurele pereinu, na žinot rezultatas jau matosi po truputį, džiaugiuosi. Naura 14 noriu paklaust su taurele kai darau gal geriau kokiu aliejuku pasitept tai kremukas greit įsigeria ir vėl sausa ir skauda, gal gali patart šiuo atžvilgiu?

Zinoma, kad aliejumi geriau. pasirink citrusiniu vaisiu kosmetini alieju ir ilasink pora laseliu eterinio aliejaus. As asmeniskai masazuoju alieju misiniu, susidedanciu ne maziau is 10 komponentu, jei noresi, parasyk man i AZ atsiusiu receptuka. O pamasazavus taure, karts nuo karto pamazasuok rankomis, kad nurimtu oda. Ir skausmas mazesnis bus.
Atsakyti
4u.gif Ačiū ačiū, masažuotoja, pasinaudosiu patarimais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 11, 17:01)
4u.gif Ačiū ačiū, masažuotoja, pasinaudosiu patarimais. 4u.gif

I sveikatele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 11, 14:18)
Nemanau, kad maziau skauda, nes vakuumas toks pats gaunasi, tik nelabai suprantu, kaip galima daryti visai neatklijuojant, nes  reikia atvesti iki tam tikro tasko ir paleisti, o ne vazinetis, kur tau patinka  doh.gif Paziurek pries tai temoje ideta paveiksleli su limfos tekejimo ir pagalvok, kaip padaryti neatitraukiant taures?? Be vilciu..

Nežinojau aš tada tų limfos tekėjimų, tai neatkreipiau dėmesio, ar gerai ji masažuoja, ar ne. Bet faktas, kad neatitraukus neišeina g.gif

QUOTE(susidomejus @ 2009 07 11, 16:30)
Alyvuogiu alieju  su citrusiniu eterinio aliejaus keliais lasiukais (pagal instrukcija kaip nurodyta sumaisyt).

Dar tinka kokosų ax.gif
Atsakyti
Alyvuogiu aliejaus paprasciau isigyt. O kur pirkti kokosu?
Atsakyti
Reguliarus sportas, tempimo pratimai, sveika mityba, kavos tirsciai, kontrastinis dusas ir kremukas nuo celiulito tikrai dave akivaizdzius rezultatus. Nenuleidziu ranku ir toliau kovoju su sia bjaurybe ax.gif
Atsakyti
O po kiek laiko pasimatė rezultatai? ax.gif
Atsakyti
O gal kas nors celiulita sumazino vien kremais?? biggrin.gif As tepliojuosi su papigam Natura Siberica kremuku, tai kaip ir aisku kad jokio poveikio nejauciu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 13, 23:34)
O gal kas nors celiulita sumazino vien kremais?? biggrin.gif As tepliojuosi su papigam Natura Siberica kremuku, tai kaip ir aisku kad jokio poveikio nejauciu... rolleyes.gif

Kiek laiko tepliojiesi? Nemanau, kad vien kremais galima, bet viltis miršta paskutinė lotuliukas.gif
Atsakyti