Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(jadzka @ 2009 07 17, 13:31)
Kiek aš suprantu, tai tankinamieji tušai visų pirma atskiria blakstienas ir kiekvieną jų pastorina nesulipdydamas. Tada ir blakstienų atrodo daug ax.gif

Aha, aš irgi taip suprantu, bet jei tų blakstienų apskritai mažai, tai dažyk nedažęs jaučiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 14:25)
Aha, aš irgi taip suprantu, bet jei tų blakstienų apskritai mažai, tai dažyk nedažęs jaučiu    rolleyes.gif

Nu kažkiek vis tiek geresnę padėtį padaro smile.gif Pvz ir mano pakankamai geroms blakstienos lievas tušas tokią tragediją sulipdo kartais doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 07 17, 00:04)
bigsmile.gif  O maciau internete sepetukas atrodo tikrai neblogai. O kur isbandyti galima?

as tai Dubline Brown Thomas bandziau,o Londone tai gal kokioj Harvey Nichols?o pas jus nera Nordstrom? smile.gif
na man vistiek YSL pasirode geresnis..Armani tas graziai atskyre,pailgino,betkazko man jame truksta g.gif as ji palyginciau su DIORshow,kuris buvo tiek isgirtas,isreklamuotas,bet man asmeniskai jokio ispudzio nepaliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 17, 13:23)
as tai Dubline Brown Thomas bandziau,o Londone tai gal kokioj Harvey Nichols?o pas jus nera Nordstrom? smile.gif
  na man vistiek YSL pasirode geresnis..Armani tas graziai atskyre,pailgino,betkazko man jame truksta g.gif as ji palyginciau su DIORshow,kuris buvo tiek isgirtas,isreklamuotas,bet man asmeniskai jokio ispudzio nepaliko schmoll.gif

A, as ir mastau, nejaugi Lt blush2.gif
Ne, berods nera Nordstom smile.gif jauciu Selfridges turetu buti, reikes kada nors uzlekti.
O Diorshow kazkada melyna esu turejus bigsmile.gif tai daug graziau daze nei juodas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 10:56)
kiek bandziau tusu, man visi issukuoja, pakankamai pailgina, bet nei vienas netankina schmoll.gif  o man to dabar labiausiai reikia, kuris, panos, geriausiai ir graziausiai tankintu?? bigsmile.gif

man atvirkščiai, neilgina,bet tankina , nesu turėjus tušo, kuris pailgintų biggrin.gif gražiausiai atskiria ir patankina man maxfactor masterpiece max
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 17 liepos 2009 - 15:44
Kokie atsiliepimai apie Rimmel "Glam'eyes" tusa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 10:56)
kiek bandziau tusu, man visi issukuoja, pakankamai pailgina, bet nei vienas netankina schmoll.gif  o man to dabar labiausiai reikia, kuris, panos, geriausiai ir graziausiai tankintu?? bigsmile.gif

Įdėsiu vakare savo akis su MF dramatic look
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 17, 16:47)
Įdėsiu vakare savo akis su MF dramatic look

gerai bigsmile.gif
as rinkausi ilgai masciau tarp dramatic ir false lashes, ir pasirinkau pastaraji, kuris man nieko ypatingo nepadaro
jauciu teks YSL griebti g.gif
tegu jis sudziuna kada jam reikia, bet bent kuri laika dazysiuos ir kaifuosiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
čia skubėdama ryte dažiau nu ne kaip manekenės gavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 17, 18:45)
user posted image
čia skubėdama ryte dažiau nu ne kaip manekenės gavos  biggrin.gif

nu man irgi nelb ax.gif
Papildyta:
tai zodziu is YSL pats fainiausias yra ysl mascara volume effet faux cils??
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 20:06)
nu man irgi  nelb ax.gif
Papildyta:
tai zodziu is YSL pats fainiausias yra ysl mascara volume effet faux cils??

man sitas kol kas NR. 1 pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 17, 23:19)
man sitas kol kas NR. 1 pasaulyje  biggrin.gif

buk gerute imesk foto su juo pasidazius ir tada man bus aisku 4u.gif
Atsakyti