Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 22:23)
buk gerute imesk foto su juo pasidazius ir tada man bus aisku  4u.gif

as neturiu gero fotiko, tik muiline, per ja gerai nesimato. bet zinok, kas pamato labai giria blakstienas - uzriecia, atskiria , tankina, ilgina. siaip mano pacios neblogos blakstienos, bet dirbtinu blakstienu efekto nei su vienu tusu neigaunu, tik su siuo. daug kas klausia manes ar nepriaugintos blakstienos ir ar neriestos cheminiu budu biggrin.gif bet sitas tusas ne visoms patinka, pvz. mano kelioms draugems jis nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 17, 21:26)
as neturiu gero fotiko, tik muiline, per ja gerai nesimato. bet zinok, kas pamato labai giria blakstienas - uzriecia, atskiria , tankina, ilgina. siaip mano pacios neblogos blakstienos, bet dirbtinu blakstienu efekto nei su vienu tusu neigaunu, tik su siuo. daug kas klausia  manes ar nepriaugintos blakstienos ir ar neriestos cheminiu budu  biggrin.gif  bet sitas tusas ne visoms patinka, pvz. mano kelioms draugems jis nieko gero.

O koki jos tada naujoda, jei tas nieko gero? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 17, 23:26)
as neturiu gero fotiko, tik muiline, per ja gerai nesimato. bet zinok, kas pamato labai giria blakstienas - uzriecia, atskiria , tankina, ilgina. siaip mano pacios neblogos blakstienos, bet dirbtinu blakstienu efekto nei su vienu tusu neigaunu, tik su siuo. daug kas klausia  manes ar nepriaugintos blakstienos ir ar neriestos cheminiu budu  biggrin.gif  bet sitas tusas ne visoms patinka, pvz. mano kelioms draugems jis nieko gero.

tai pas tave faux cils? tas?
bet man idomus toks sepetelis atrodo kazkoks keistas..
nu nieko, varysiu jauciu i parde tepliotis, o kaip kitaip ax.gif
Atsakyti
Gera ispudi paliko L`oreal Extra-Volume Collagene, jokiu minusu isskyrus lipnumo (mirksint kartais siektiek sulimpa virsutines blakstienos su apatinem, nelabai malonu) nepastebejau smile.gif Gerai tankina, nera gumuleliu ax.gif
Atsakyti
įdedu savo blakstienas, padažytas su artdeco deep black mascara
apatinės nedažytos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 07 18, 15:18)
įdedu savo blakstienas, padažytas su artdeco deep black mascara
apatinės nedažytos
user posted image

naturaliai, paryskintos blakstienos, jokio efekto daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 18, 15:29)
naturaliai, paryskintos blakstienos, jokio efekto daugiau ax.gif

nu taip biggrin.gif jokių efektų ant blakstienų ir nepageidaučiau. man tik patinka, kad jis pariečia gerai, ko kiti tušai nepadarydavo.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 18, 11:34)
tai pas tave faux cils? tas?
bet man idomus toks sepetelis atrodo kazkoks keistas..
nu nieko, varysiu jauciu i parde tepliotis, o kaip kitaip ax.gif

Kai nueisi i Kriste pameginti YSL, uzeik i sarma ir pamegink Artdeco Lash Designer.Man asmeniskai vienas prie vieno.Tik Artdeco vos mazesnis sepetelis, ir jo uztenka ilgiau.Bet kas liecia dazyma tai praktiskai tas pats. 4u.gif
Atsakyti
cia tarp kitko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 07 18, 15:33)
nu taip biggrin.gif jokių efektų ant blakstienų ir nepageidaučiau. man tik patinka, kad jis pariečia gerai, ko kiti tušai nepadarydavo.

Nu ne...Supergirl reikia graziu blakstienu,o cia palipusios,issidraikiusios..Ieskok super tuso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 07 13, 22:45)
Turiu toki, tai patinka sepetukas labai bigsmile.gif kai pasibaigs, nemesiu lauk ir naudosiu su nauju tusu ax.gif pas mane tu blakstienu ne prudai, tai dziaugiuos, kai nors kiek jos atrodo ilgesnes ir storesnes smile.gif

user posted image

Man sis is AVON patinka thumbup.gif ir dar labai patinka SUPER FULL thumbup.gif ir seip daug kas priklauso nuo to kaip tepi ax.gif man kuo puikiausiai su tokais pavyksta pasidazyt blush2.gif ir tankios ir riestos nu pasaka mirksiukas.gif o daviau draugej tai kaip uzsimete 10 sluoksniu tai doh.gif ir dar sako jis lipina doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 16:05)
gerai bigsmile.gif
as rinkausi ilgai masciau tarp dramatic ir false lashes, ir pasirinkau pastaraji, kuris man nieko ypatingo nepadaro

Geriau reikėjo imti Dramatic, nes tas False Lashes nieko gero nedaro, sudažiau visą tubelę, o kur tas "false lashes" efektas taip ir liko neaišku doh.gif Man jis įsiminė kaip vienas prasčiausių tušų schmoll.gif

QUOTE(Jorky @ 2009 07 17, 22:26)

Dažnai sulaukiu tokių klausimų, kai būnu pasidažius MasterpieceMax smile.gif
Atsakyti