Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Spicas @ 2009 07 18, 10:34)
tai pas tave faux cils? tas?
bet man idomus toks sepetelis atrodo kazkoks keistas..
nu nieko, varysiu jauciu i parde tepliotis, o kaip kitaip ax.gif

aha, sitas. sepetelis labai fainas, bent jau man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 07 18, 21:56)
Nu ne...Supergirl reikia graziu blakstienu,o cia palipusios,issidraikiusios..Ieskok super tuso biggrin.gif

o man visai grazios supergirl blakstienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 18, 22:56)
Nu ne...Supergirl reikia graziu blakstienu,o cia palipusios,issidraikiusios..Ieskok super tuso biggrin.gif
biggrin.gif buvo metas, kai naudojau savo super tušą loreal lash architect. bet nusibodo, per daug apkraudavo. va čia juo padažytos blakstienos. jeigu pakeisiu tą artdeco, tai vėl prie architecto grįšiu.
user posted image
QUOTE(Jorky @ 2009 07 18, 23:46)
o man visai grazios supergirl blakstienos  ax.gif
dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
Va sitoj foto man daug graziau atskirtos blakstienos ir neatrodo labai apkrautos.Uzskaitau wub.gif
Atsakyti
nu va parlekiau is kristianos, bandziau YSL faux cils..
nu net nzn nuo ko pradet biggrin.gif
ant greituju daziaus, aisku namie geriau gal gautusi, bet reikia su juo padirbeti, atskirti jas, nes limpa
nzn, nesuprantu ar graziai atrodo, man biski sulipintos, labai daug koses jis deda.
aisku, pariestos, tankios, bet tokios ne elastingos schmoll.gif
bet efektas yra rolleyes.gif
konsultante, sake plauti sepeteli karta sav.dar jos kaip daro, kai jau pradeda tirsteti tusas ilasina biski akiu valikio skysto g.gif
bandysiu foto ikelti..
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 07 19, 09:04)
biggrin.gif buvo metas, kai naudojau savo super tušą loreal lash architect. bet nusibodo, per daug apkraudavo. va čia juo padažytos blakstienos. jeigu pakeisiu tą artdeco, tai vėl prie architecto grįšiu.
user posted image

o jau blakstienu grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 15:12)
nu va parlekiau is kristianos,  bandziau YSL faux cils..
ant greituju daziaus, aisku namie geriau gal gautusi, bet reikia su juo padirbeti, atskirti jas, nes limpa
nzn, nesuprantu ar graziai atrodo, man biski sulipintos, labai daug koses jis deda.
konsultante, sake plauti sepeteli karta sav.dar jos kaip daro, kai jau pradeda tirsteti tusas ilasina biski akiu valikio skysto g.gif
bandysiu foto ikelti..

As tai dar su sukelem persukuoju, graziai atskiria. Jo jis ispradziu kose, bet veliau sutirsteja.Tik tiek kad, jis trumpalaikis.Ir nezinau ar man pasitaike toks, ar kaip.Esu kazkada pirkusi Parfum expres, tai dziaugiausi gera pusantro menesio.Sudziuvo mygom, o kai parsiuncia man,tai laiko ilgiau.Reiks ir man pameginti ipilti akiu valiklio, paziureti kas gausis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 07 19, 15:21)
As tai dar su sukelem persukuoju, graziai atskiria. Jo jis ispradziu kose, bet veliau sutirsteja.Tik tiek  kad, jis trumpalaikis.Ir nezinau ar man pasitaike toks, ar kaip.Esu kazkada pirkusi Parfum expres, tai dziaugiausi gera pusantro menesio.Sudziuvo mygom, o kai parsiuncia man,tai laiko ilgiau.Reiks ir man pameginti ipilti akiu valiklio, paziureti kas gausis. smile.gif

o kuri sakei is ARTDECO pabandyt? kad panasus..
dar siule Lancome vibruojanti g.gif
Atsakyti
Man geriausias tušas, kokį tik esu turėjusi, buvo iš Mary Kay. Blakstienos storos, ilgai ilga nedžiūsta(kažkokia spec. technologija, galim naudoti tikrai ilgą laiką) ir labai elstingos, bet kadangi labai jau kaina kandžiojasi, tabar turiu MAYBELLINE tą geltoną. Neblogas, gražios blakstienos atrodo, bet vakarop jau būna patrupėjęs, jei karšta ar drėgna, šiek tiek tepa paakius.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 07 19, 15:36)
Man geriausias tušas, kokį tik esu turėjusi, buvo iš Mary Kay. Blakstienos storos, ilgai ilga nedžiūsta(kažkokia spec. technologija, galim naudoti tikrai ilgą laiką) ir labai elstingos, bet kadangi labai jau kaina kandžiojasi, tabar turiu MAYBELLINE tą geltoną. Neblogas, gražios blakstienos atrodo, bet vakarop jau būna patrupėjęs, jei karšta ar drėgna, šiek tiek tepa paakius.

o kuris is ju? bigsmile.gif
man tusu manija.. lotuliukas.gif

Papildyta:

nu va parlekiau is kristianos, bandziau YSL faux cils..
bandysiu foto ikelti..
va biggrin.gif , bet blogai matos, nemoku fotkint is taip arti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 15:25)
o kuri sakei is ARTDECO pabandyt? kad panasus..
dar siule Lancome vibruojanti g.gif

Turiu as ta vibruojanti.Ta vibracija tik del reklamos, nu jis vibruoj, bet pati ta galvute tai ne.Siaip kas megsta guminius sepetelius, tai gal ir patiks.Bet man tai tikrai nevertas demesio.Nu su juo ka as zinau, turi moketi pasidazyti.

O is Artdeco Lash Desingner,ir padazo graziai, riecia, tankina, patiko jis man tikrai.Siaip pamegink, paskui parasyk kaip tau pasirode. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 07 19, 16:03)
Turiu as ta vibruojanti.Ta vibracija tik del reklamos, nu jis vibruoj, bet pati ta galvute tai ne.Siaip kas megsta guminius sepetelius, tai gal ir patiks.Bet man tai tikrai nevertas demesio.Nu su juo ka as zinau, turi moketi pasidazyti.

O is Artdeco Lash Desingner,ir padazo graziai, riecia, tankina, patiko jis man tikrai.Siaip pamegink, paskui parasyk kaip tau pasirode. smile.gif

drinks_cheers.gif isbandysiu
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 17:02)
o kuris is ju? bigsmile.gif
man tusu manija.. lotuliukas.gif

Vat nepamenu. Nežinau ar išvis ten yra keli tušai, ar tik vienas. Man padovanojo.
Atsakyti