Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 12:42)
O CIA TA HR tokia firma?  blush2.gif

Taip. HR - tai sutrumpinimas Helena Rubinstein
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 11, 13:07)
Taip. HR - tai sutrumpinimas Helena Rubinstein

kuom geras tas tigrinis? toks atrodo savotiskas sepetelis tas
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 13:10)
kuom geras tas tigrinis? toks atrodo savotiskas sepetelis tas

man jis niekuom nebuvo ypatingas, panasus i lancome hypnose ir mf masterpiece max.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 15:26)
man jis niekuom nebuvo ypatingas, panasus i lancome hypnose ir mf masterpiece max.

niu va tongue.gif
as tai damusiu MF false lashes(nes jau nusemiau pagaliau dirbtines) ir ziuresiu gal YSL reiks pasiimt g.gif
koks paciai fainiausias?
Atsakyti
Na va siandien isbandziau ta HR leopardini, tai ka galiu pasakyt esu maloniai nustebinta, tikrai labai fainas ir graziai atrodo blakstienos, ju tiek daaaaug thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net nebezinau ar YSL man labiau patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 15:30)
niu va tongue.gif
as tai damusiu MF false lashes(nes jau nusemiau pagaliau dirbtines) ir ziuresiu gal YSL reiks pasiimt g.gif
koks paciai fainiausias?

jau nuemei? bigsmile.gif nu ir kaip? soko nebuvo, kad mazos akys pasidare ir neisraiskingos? biggrin.gif
ysl man po menesio jau buvo isdziuves kaip dziuveselis doh.gif nors menesi daze labai thumbup.gif
man dabar mylimukas kanebo 38 wub.gif beje, tau irgi jis dabar labai tiktu, nes jis su silko dalelytem, tai pailgina labai blakstienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 17:30)
jau nuemei? bigsmile.gif nu ir kaip? soko nebuvo, kad mazos akys pasidare ir neisraiskingos? biggrin.gif
ysl man po menesio jau buvo isdziuves kaip dziuveselis doh.gif nors menesi daze labai thumbup.gif
man dabar mylimukas kanebo 38 wub.gif beje, tau irgi jis dabar labai tiktu, nes jis su silko dalelytem, tai pailgina labai blakstienas mirksiukas.gif

jo, jo, sokas buvo doh.gif
bet pasidaziau chemiskai tepu mirra liux ir atrodo visai puse velnio
kanebo? tokio negirdejau g.gif , man patinka kai pariecia blakstienas, ir atskiria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 17:43)
jo, jo, sokas buvo doh.gif
kanebo? tokio negirdejau g.gif , man patinka kai pariecia blakstienas, ir atskiria wub.gif

aha, butent del to as dalimis ir nuimdavau, kad nebutu didelio soko biggrin.gif bet dabar jau praejo beveik metai ir prie ju negrizciau schmoll.gif
imesk i paieska, rasiau apie ta kanebo tusa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 17:02)
aha, butent del to as dalimis ir nuimdavau, kad nebutu didelio soko biggrin.gif bet dabar jau praejo beveik metai ir prie ju negrizciau schmoll.gif

o LT yra Kanebo tusu ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 11, 18:41)
o LT yra Kanebo tusu ?

jei neklystu maciau sarmoj kanebo stenda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 11, 18:41)
o LT yra Kanebo tusu ?

QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 18:51)
jei neklystu maciau sarmoj kanebo stenda bigsmile.gif

sarma prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 18:02)

bet jis kazkoks pusiau nenuplaunamas g.gif
kiek kainuoja?
Atsakyti