Beje jei yra žmonių dirbusių ar dirbančių kebabinėje ir galėtų pasidalinti visomis jų suptilybėmis rašykit į email: perkam@inbox.lt arba skype: Zapistonas , aišku už informaciją bus atsilyginta. Mane domina padažų ingridientų proporcijos, salotų gaminimas ir tarkim nusipikrus mėsos iš sanitexo, jos kepimas ir panašiai.. Na lauksiu informacijos.
Dėkui Igoris.
Dėkui Igoris.
Na as dirbu kebabinej jau penkti metai,tai pas mus padazas daromas is kefyro,majonezo Hamker,raudonelis,krapai petrazoles dziovinti dedasi,cesnakinis taip pat tik cesnaku granules,o astrus su kajano pipirais
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele
QUOTE(laurilija @ 2010 09 04, 17:33)
Na as dirbu kebabinej jau penkti metai,tai pas mus padazas daromas is kefyro,majonezo Hamker,raudonelis,krapai petrazoles dziovinti dedasi,cesnakinis taip pat tik cesnaku granules,o astrus su kajano pipirais
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele
Labai dėkui
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 20:32)
Labai dėkui
O keciupo nenaudojat ?
O gal glait papaskot paie mesos kepimo procesa, ant to besisukancio iesmo?
Kiek ta mesa kepama? Ir iškepus ja kiek galima laikyti

Ups
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 20:54)
Labai dėkoju
O gal galima proporcijas gaminat padazus? kiek majonezo, kiek kefyro
O salotos tai paprastai supjaustai tas darzoves ir dedi į kebabą ar jas reikai su aliejum ar kuo maišyt, nepykit, kad durni mano klausimai, bet norėtusi kuo daugiau sužinoti 
Tiksliu proporciju tai tikrai nezinau,nes mes kaip jau rasiau tik astru padaza gaminames,o ta pagrindini savininkai gamina,o darzoves tarkuojam su specialia tarka,tik pomidorus kubeliais pjaustome ir su jokiais aliejais nemaisome
QUOTE(laurilija @ 2010 09 04, 21:28)
Tiksliu proporciju tai tikrai nezinau,nes mes kaip jau rasiau tik astru padaza gaminames,o ta pagrindini savininkai gamina,o darzoves tarkuojam su specialia tarka,tik pomidorus kubeliais pjaustome ir su jokiais aliejais nemaisome
Kas liecia padaza tai man atrodo,kad didesne dalis kefyro pilasi,nes Hamkeris yra labai tirstas 
Labai Jums dėkui
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 21:32)
Labai Jums dėkui
O su ta mėsa, apkepama kaip supratau apie 4-5 valandas ir tada sukasi ji be kepimo ? 
Na mes ja per tiek laiko visiskai sukepam ir tada nieks nesisuka,isvalom peciu ir jis stovi tuscias
o koks pikantisko padazo receptas?
QUOTE(nefertyte @ 2010 09 06, 18:04)
Jau rasiau
sakykit kokios rusies hamkeris, salotom skirtas, ar remoulade?







