Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų padažas

O apie salotas gal galite kas plačiau? smile.gif Būčiau labai dėkingas 4u.gif
Atsakyti
Beje jei yra žmonių dirbusių ar dirbančių kebabinėje ir galėtų pasidalinti visomis jų suptilybėmis rašykit į email: perkam@inbox.lt arba skype: Zapistonas , aišku už informaciją bus atsilyginta. Mane domina padažų ingridientų proporcijos, salotų gaminimas ir tarkim nusipikrus mėsos iš sanitexo, jos kepimas ir panašiai.. Na lauksiu informacijos.

Dėkui Igoris.
Atsakyti
Na as dirbu kebabinej jau penkti metai,tai pas mus padazas daromas is kefyro,majonezo Hamker,raudonelis,krapai petrazoles dziovinti dedasi,cesnakinis taip pat tik cesnaku granules,o astrus su kajano pipirais biggrin.gif
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota biggrin.gif
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 04, 17:33)
Na as dirbu kebabinej jau penkti metai,tai pas mus padazas daromas is kefyro,majonezo Hamker,raudonelis,krapai petrazoles dziovinti dedasi,cesnakinis taip pat tik cesnaku granules,o astrus su kajano pipirais biggrin.gif
Salotos:paprasti balti kopustai,agurkai pomidoras su pekino salota biggrin.gif
Mesa kiaulienos kumpis arba vistienos krutinele thumbup.gif



Labai dėkui smile.gif O keciupo nenaudojat ? smile.gif O gal glait papaskot paie mesos kepimo procesa, ant to besisukancio iesmo? smile.gif Kiek ta mesa kepama? Ir iškepus ja kiek galima laikyti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 20:32)
Labai dėkui smile.gif O keciupo nenaudojat ? smile.gif O gal glait papaskot paie mesos kepimo procesa, ant to besisukancio iesmo? smile.gif Kiek ta mesa kepama? Ir iškepus ja kiek galima laikyti smile.gif blush2.gif

Ups blush2.gif pamirsau parasyt,kad i astru padaza keciupas pilasi,mes pacios ji gaminames nes jis greiciausiai genda tai pasidarom nedideli kieki tik tai dienai biggrin.gif mesa kepa priklausomai nuo jos svorio,jei tai pvz kokiu 12kg.tai apkepa per 1,5val,o sukepa kazkur per 4-5 val ant silpnos ugnies,kadangi pas mus buna daug zmoniu ir visas gabalas sueina per diena tai net nezinau kiek galima laikyti,nes taip nebuna kad liktu kitai dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dėkoju smile.gif O gal galima proporcijas gaminat padazus? kiek majonezo, kiek kefyro 4u.gif O salotos tai paprastai supjaustai tas darzoves ir dedi į kebabą ar jas reikai su aliejum ar kuo maišyt, nepykit, kad durni mano klausimai, bet norėtusi kuo daugiau sužinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 20:54)
Labai dėkoju smile.gif O gal galima proporcijas gaminat padazus? kiek majonezo, kiek kefyro  4u.gif O salotos tai paprastai supjaustai tas darzoves ir dedi į kebabą ar jas reikai su aliejum ar kuo maišyt, nepykit, kad durni mano klausimai, bet norėtusi kuo daugiau sužinoti smile.gif

Tiksliu proporciju tai tikrai nezinau,nes mes kaip jau rasiau tik astru padaza gaminames,o ta pagrindini savininkai gamina,o darzoves tarkuojam su specialia tarka,tik pomidorus kubeliais pjaustome ir su jokiais aliejais nemaisome biggrin.gif Kas liecia padaza tai man atrodo,kad didesne dalis kefyro pilasi,nes Hamkeris yra labai tirstas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 04, 21:28)
Tiksliu proporciju tai tikrai nezinau,nes mes kaip jau rasiau tik astru padaza gaminames,o ta pagrindini savininkai gamina,o darzoves tarkuojam su specialia tarka,tik pomidorus kubeliais pjaustome ir su jokiais aliejais nemaisome biggrin.gif Kas liecia padaza tai man atrodo,kad didesne dalis kefyro pilasi,nes Hamkeris yra labai tirstas biggrin.gif



Labai Jums dėkui smile.gif O su ta mėsa, apkepama kaip supratau apie 4-5 valandas ir tada sukasi ji be kepimo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1525 @ 2010 09 04, 21:32)
Labai Jums dėkui smile.gif O su ta mėsa, apkepama kaip supratau apie 4-5 valandas ir tada sukasi ji be kepimo ? biggrin.gif

Na mes ja per tiek laiko visiskai sukepam ir tada nieks nesisuka,isvalom peciu ir jis stovi tuscias mirksiukas.gif
Atsakyti
o koks pikantisko padazo receptas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 09 06, 18:04)
o koks pikantisko padazo receptas? g.gif

Jau rasiau mirksiukas.gif bet pakartosiu:Majonezas hamker,kefyras,(raudoneliai,petrazoles,krapai dziovinti) biggrin.gif
Atsakyti
sakykit kokios rusies hamkeris, salotom skirtas, ar remoulade?
Atsakyti