Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų padažas

QUOTE(krislelis:) @ 2009 07 10, 09:29)
Kefyras+majonezas, cesnako pagal skoni, picu prieskoniai, viska triname blenderiu. Jei norime astraus padaziuko, dedame pomidoru padazo+cili pipiriuku, tinka ne tik su kebabu, bet ir su grauzdintais koldunais pvz.  ax.gif

norejau paklaust o kefyro ir majonezo vienoda kieki det,ar kaip? g.gif aciukas smile.gif
Atsakyti
labai mergytes aciu, senai norejau suzinoti kaip ji daro 4u.gif .
Atsakyti
Majonezas + vanduo ( galima grietinele, bet man su vandeniu skaniau) +italiskos zoleles ( prieskoniu misinys) + cesnakas. Dar dedu druskos ciuc ciut. Kiek vandens? Kad padazas butu norimo tirstumo. Skanaus !
Atsakyti
As darau taip: naturalus jogurtas, majonezo, greitineles (dazniausiai dedu neriebia gretine, bet nedideli jos kieki) ir svarbiausia prieskoniai- druska, mairunas,bazilikas, picos prieskoniai. Man pvz bent gaunas toks padazas kaip kebabinej 4u.gif pabandykit 4u.gif tirstuma pareguliuoju su majonezu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2009 12 05, 01:56)
Majonezas + vanduo ( galima grietinele, bet man su vandeniu skaniau) +italiskos zoleles ( prieskoniu misinys) + cesnakas. Dar dedu druskos ciuc ciut. Kiek vandens? Kad padazas butu norimo tirstumo. Skanaus !

Butent drinks_cheers.gif majonezas, karstas vanduo ir cesnakas. Vandens kiekis ir prieskoniu istikro tai nuo majonezo priklauso ir skonio, nes buna ju ir skystu ir posaldziu tu majonezu, geriau tai su tirstu daryt. 4u.gif
Atsakyti
padažą nusiperku kebabinėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrusinė @ 2009 12 07, 21:06)
padažą nusiperku kebabinėj smile.gif

o kas to klausia?

klausimas iš ko ir kaip pagamint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzevyra @ 2009 07 03, 17:30)
galiu atskleist paslapti:majonezas,pasukos ir prieskoniai(bazilikas,raudonelis,krapai ir dar vienas buvo,uzmirsau).cia tas pagr padazas.jei nori cesnakinio,idedi cesnako granuliu,jei nori astraus,idedi pom.padazo ir cili pipiru.pasukos dedasi todel kad majonezas HELMANS ir jis yra lb tirstas.o i kebaba ieina lavasas,padazas,darzoves(kopustai,agurkai,pomidorai,kas megsta svogunai),mesa ir vel padazas.tik ne visur padazai skanus,maciau kur pirktinius naudoja,tai man jie  schmoll.gif

sio skonis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Ir as seile varvinu vien pagalvojus apie kebabu padaziuka.Nesenai teko valgyt Kretingoj ,berods ,,XXL kebabai,, kebabinej...nu padazas rolleyes.gif sake ten firnini daro. Prasiau recepto pasake tik tiek,kad labai daug majonezo riebaus deda ir su kefyru maiso ir dar visokiu prieskoniu deda. verysad.gif
o kas kaip...belieka tik eksperimentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaHA: 13 kovo 2010 - 21:43
QUOTE(IngridaHA @ 2010 03 13, 23:42)
Sveikos
Ir as seile varvinu vien pagalvojus apie kebabu padaziuka.Nesenai teko valgyt Kretingoj ,berods ,,XXL kebabai,, kebabinej...nu padazas rolleyes.gif  sake ten firnini daro. Prasiau recepto pasake tik tiek,kad labai daug majonezo riebaus deda ir su kefyru maiso ir dar visokiu prieskoniu deda. verysad.gif
o kas kaip...belieka tik eksperimentuoti.

Man Kretingoj XXL kebabinej padazai nepatinka...kazkaip kaimu atsiduoda g.gif o miesto centre paragautum, pirstelius apsilaizytum essen.gif
Atsakyti
stai toks padazas: majonezas, grietine, vandens truputi plius krapu. jei reikia druskos truputi su pipiriukais.
Atsakyti
QUOTE(Elzevyra @ 2009 07 03, 18:30)
galiu atskleist paslapti:majonezas,pasukos ir prieskoniai(bazilikas,raudonelis,krapai ir dar vienas buvo,uzmirsau).cia tas pagr padazas.jei nori cesnakinio,idedi cesnako granuliu,jei nori astraus,idedi pom.padazo ir cili pipiru.pasukos dedasi todel kad majonezas HELMANS ir jis yra lb tirstas.o i kebaba ieina lavasas,padazas,darzoves(kopustai,agurkai,pomidorai,kas megsta svogunai),mesa ir vel padazas.tik ne visur padazai skanus,maciau kur pirktinius naudoja,tai man jie  schmoll.gif

Dirbau ir as kebabinej ir irgi sake, kad padazu recepta gera sunku gauti. O ten kur dirbau, tai lygiai toki pat dare. Ir labai liuks thumbup.gif
Bet normalaus kebabo vis vien nepasigaminsit namie, mesa ne tokia bus (skonis, kvapas, struktura). Na bet kazka panasaus galima bandyt pasidaryt. Tik, kad lavaso brangumas pardese doh.gif
Atsakyti