QUOTE(Elzevyra @ 2009 07 03, 18:30)
galiu atskleist paslapti:majonezas,pasukos ir prieskoniai(bazilikas,raudonelis,krapai ir dar vienas buvo,uzmirsau).cia tas pagr padazas.jei nori cesnakinio,idedi cesnako granuliu,jei nori astraus,idedi pom.padazo ir cili pipiru.pasukos dedasi todel kad majonezas HELMANS ir jis yra lb tirstas.o i kebaba ieina lavasas,padazas,darzoves(kopustai,agurkai,pomidorai,kas megsta svogunai),mesa ir vel padazas.tik ne visur padazai skanus,maciau kur pirktinius naudoja,tai man jie
Dirbau ir as kebabinej ir irgi sake, kad padazu recepta gera sunku gauti. O ten kur dirbau, tai lygiai toki pat dare. Ir labai liuks
Bet normalaus kebabo vis vien nepasigaminsit namie, mesa ne tokia bus (skonis, kvapas, struktura). Na bet kazka panasaus galima bandyt pasidaryt. Tik, kad lavaso brangumas pardese