Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų padažas

QUOTE(*Laurena* @ 2011 03 03, 13:24)
sakykit kokios rusies hamkeris, salotom skirtas, ar remoulade?

mes sita naudojam mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
g.gif Kazi kaip pasigaminti namini kebaba??? galvoju, kad reikia nusipirkti lavasa blynu ir i juos sudeti salota, agurko,mesytes, pomidoru ir padazo ir..Orkaiteje pakaitinti?? ar kaip??
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2011 03 07, 13:44)
g.gif  Kazi kaip pasigaminti namini kebaba??? galvoju, kad reikia nusipirkti lavasa blynu ir i juos sudeti salota, agurko,mesytes, pomidoru ir padazo ir..Orkaiteje pakaitinti?? ar kaip??

mes pasildom elektrinej sirdeliu blynu keptuvej 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokią nuorodą,kur parodyta kaip gaminamas kebabas
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 08, 12:21)
Gal kas žinot kokią nuorodą,kur parodyta kaip gaminamas kebabas

http://www.mamosrece...naminis-kebabas

http://www.geri-rece...is-kebabas.html

http://kulinarija.ne...babai-t218.html

gal cia ka issirinksit rolleyes.gif
Atsakyti

Vakar gaminau kebabus, galiu pasidalinti recetu padažo.. kiek tiksliai dėjau nepasakysiu, bet į indelį dėjau majonezo (apie 250ml, apie 150-200ml naturalaus jogurto, šviežių kapotų krapų, petražolių, česnako granulių, ir porą v.š. tomato, na čia kaip ir česnakiniam padažui, pikantiškam daugiau tomato reikia. Pabaigoj įpyliau šiektiek karšto virinto vandens, kad padažas skystesnis būtų. Gavosi labai panašus į kaunietiškų kebabinių padažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 09 kovo 2011 - 10:46
Aš tai taip darau
Ant lavašo pilu padažo, tada dedu plonai pjaustytą kopūstą, agurką, pomidorą, mėsytę ir viską gausiai apipilu padažu. Viską suvynioju, susuku į foliją ir pašildau tokioje keptuvėje iš abiejų pusių user posted image

Gavosi tikrų tikriausias kebabas. Šią keptuvę buvau nurašius ir kažkur užmetus. Kebabą šildydavau elektrinėj sumuštinių keptuvėj. Biški paspausdavau ir kelias min. pšildydavau.
user posted image
Mėsytę rinkausi vištienos krūtinėlę, gausiai apibarsčiau kažkokiais indiškais prieskoniais, palaikiau porą valandų, apkepinau keptuvėje ir supjausčiau juostelėmis.

Padažo recepto vakar dar nežinojau biggrin.gif , tai dariau panašiai. Grietinėlės pamiršau nusipirkt, tai pyliau pieno, majonezo (remoledo), itališkų salotų prieskonių. Čensnakiniam padažui į visą pikantiško padažo masę įpyliau heinz česnakinio padažiuko, gavosi Liux thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 10 kovo 2011 - 09:32
Prieš darydama,perskaičiau visą temą. smile.gif
Mano patirtis-jokio pomidorų padažo. Šiandien padariau,bent jau mano skoniui-tobulą padažiuką :

Indelis 450 g Helmans original majonezo
puslitris " Mūsų" kefyro(man jis švelniausias)
galvutė česnako spausto
itališkų žolelių mišinuko žiupsnis
sauja krapų (smulkintų)
sauja petražolių (smulkintų)
druskytės

Atsakyti
o kur gal yra pirkti hamkerio majonezo mazais kiekiais? nes randu tik sanitexe kibirais.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2011 10 22, 19:25)
o kur gal yra pirkti hamkerio majonezo mazais kiekiais? nes randu tik sanitexe kibirais..  4u.gif

Visuose didesniuose prekybos centruose (bent maximoje ir rimi tikrai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 10 22, 20:52)
Visuose didesniuose prekybos centruose (bent maximoje ir rimi tikrai) 4u.gif

dievazi.. gyvenu prie MEgos rimi yra, maxima didele irgi - niekada neesu maciusi.. kur kaune yra man pasakykite kas zino blush2.gif blush2.gif blink.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos kebabu myletojos,
Parasysiu kaip pasigaminti kebaba namie,nors manau tikrai ne stebukla dabar isdestysiu(plius minus visi zino kaip juos gamint) biggrin.gif
Cesnakinis padazas:
Musu kefyras
Majonezas (maksimoj arba norfoj buna rusiski,jie tirsti tai geriausi,be priedu)
Cesnako trinto
pipiru
druskos
krapu(dziovinti arba sviezi)
Jei megstat galit det dar kari man labai skanu blush2.gif
p.s. Labai skanu i si padaza itarkuot su burokine tarka agurko,man su agurkais pastovejes saldytuve tinku prie bet kokio patiekalo,o i kebabus tai fantastika cool.gif
Viska ismaisyti..

Kebabo gaminimo procesas:[B][
Ant lavaso dedu supjaustyta kopusta,jei turiu pamaisau su melynuoju.pilu padaza.Tada dedu kepinta farsa(uzpriesoniuota ir kepta su svoguniuku),ant virsaus pomidoro,sviezio agurko(galima rauginto),svoguniuka.Jei megstat astriai uzsidekite koki marinuota jelapena,isvis bus fantastika ir kepkit keptuvej arba orkaitej iviniota folijoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 26 lapkričio 2011 - 02:01