Sveikos kebabu myletojos,
Parasysiu kaip pasigaminti kebaba namie,nors manau tikrai ne stebukla dabar isdestysiu(plius minus visi zino kaip juos gamint)
Cesnakinis padazas:
Musu kefyras
Majonezas (maksimoj arba norfoj buna rusiski,jie tirsti tai geriausi,be priedu)
Cesnako trinto
pipiru
druskos
krapu(dziovinti arba sviezi)
Jei megstat galit det dar kari man labai skanu

p.s. Labai skanu i si padaza itarkuot su burokine tarka agurko,man su agurkais pastovejes saldytuve tinku prie bet kokio patiekalo,o i kebabus tai fantastika
Viska ismaisyti..
Kebabo gaminimo procesas:[B][
Ant lavaso dedu supjaustyta kopusta,jei turiu pamaisau su melynuoju.pilu padaza.Tada dedu kepinta farsa(uzpriesoniuota ir kepta su svoguniuku),ant virsaus pomidoro,sviezio agurko(galima rauginto),svoguniuka.Jei megstat astriai uzsidekite koki marinuota jelapena,isvis bus fantastika ir kepkit keptuvej arba orkaitej iviniota folijoj