Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 03, 07:55)
Dzūke, kantrybės ir nedūsauk, pas mane auga visa armija margalapių vaikučių mirksiukas.gif

Kur čia žmogau nedūsausi doh.gif biggrin.gif
ausrazs, gal turi raudonais žiedeliais žydinčią sanpaulytę(pavadinimo dabar nepamenu ir dar MB sakė,kad visai nieko būtų kokia vėjaraupais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žydinti t.y. taškuotais žiedeliais) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 04 liepos 2009 - 22:29
QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 23:23)
bet jei as neatskyriau motininio lapelio ir dabar yra kupstelis lapeliu, tai labai blogai kazka padariau / sad.gif

Na, tikrai nežinau, kas iš to kupstelio išeis. Kad sanpaulija gerai vystytųsi, t.y., suformuotų gražią skrotelę, gerai žydėti, reikia, kad atskirai augtų vienas augalas.
Gal galite įdėti to kupstelio nuotrauką, atskirti, manau, nevėlu, nes ir senų pramoninių sanpaulijų "krūmai", kad vazone faktiškai yra keli augalai, sėkmingai padalijamas.

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2009 07 04, 23:27)
Kur čia žmogau nedūsausi doh.gif  biggrin.gif
ausrazs, gal turi raudonais žiedeliais žydinčią sanpaulytę

Deja, dabar neturiu ir apskritai šiuo metu užaugusių, atskirtų ir įsitvirtinusių vaikučių nelabai turiu, dar tik auga prie lapų. Raudonai žydėjęs 'Buffalo Hunt' nusigalavo. Man asmeniškai labai patinka 'Bob Serbin', bet šiuo metu pas mane du vaikučiai dar prisiauginėja iš naujo šakneles. Gal atsilieps kas nors, auginantis raudonžiedes, juk tokių veislių yra nemažai. Galima dar būtų ir Rojaus soduose skelbimą įdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 liepos 2009 - 22:49
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 04, 23:47)
Na, tikrai nežinau, kas iš to kupstelio išeis. Kad sanpaulija gerai vystytųsi, t.y., suformuotų gražią skrotelę, gerai žydėti, reikia, kad atskirai augtų vienas augalas.
Gal galite įdėti to kupstelio nuotrauką, atskirti, manau, nevėlu, nes ir senų pramoninių sanpaulijų "krūmai", kad vazone faktiškai yra keli augalai, sėkmingai padalijamas.

Papildyta:

Deja, dabar neturiu ir apskritai šiuo metu užaugusių, atskirtų ir įsitvirtinusių vaikučių nelabai turiu, dar tik auga  prie lapų. Raudonai žydėjęs 'Buffalo Hunt' nusigalavo. Man asmeniškai labai patinka 'Bob Serbin', bet šiuo metu pas mane du vaikučiai dar prisiauginėja iš naujo šakneles. Gal atsilieps kas nors, auginantis raudonžiedes, juk tokių veislių yra nemažai. Galima dar būtų ir Rojaus soduose skelbimą įdėti mirksiukas.gif

Vaje,tai nekas tavo naujagimių skyriuje console.gif
Tiklsiai,gerai sakai,reik pazylioti po sodus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 07 05, 00:27)
Kur čia žmogau nedūsausi doh.gif  biggrin.gif
ausrazs, gal turi raudonais žiedeliais žydinčią sanpaulytę(pavadinimo dabar nepamenu ir dar MB sakė,kad visai nieko būtų kokia vėjaraupais  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žydinti t.y. taškuotais žiedeliais) blush2.gif  ax.gif

Turiu kaip tik Aušros minėtą Bob Serbin vaikiuką. Taip pat raudonžiedę pusiau mini Lucky Lady Bug. Labai graži raudonžiedė Arapahoe, bet šiuo metu turiu tik lapelių. Iš taškuotų - brūkšniuotų šiuo metu turiu Ness Midnight Fantasy smile.gif Jeigu domina, prašom per až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 04, 15:26)
Klausimėlis - gal kas nors kur nors matėte vienkartinių skaidrių (permatomų) 100 ml taurelių pirkti. niekur neaptinku - tik 200 ml stiklinės ir 40 ml "čerkelės".

Vilniuje maciau Vilkpedeje (bazeje), bet ten 100 vnt. ipakavime. Kaina nesidomejau nes triu atsargu dar nuo praeitu metu prisikaupus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 04, 23:03)
Lapelius taip pat merkiu tik į stiklinius indus. Vienkartines plastikines mažas stiklinaites naudoju vaikučiams auginti iki starterių.
Aš taip pat, jeigu noriu, kad atrodytų gražiau, statau sanpaulijas į keraminius vazonėlius. O auginu vien tik plastikiniuose.
Iš lapelio atsiradusius augaliukus, t.y., vaikučius būtina atskirti nuo motininio lapo ir išsodinti atskirai - į atskirus nedidelius vazonėlius ar kitokius indelius.

hm.. g.gif na kita karta ir as taip darysiu 4u.gif o dabar jau pasodinau ,lai auga tuose vazoneliuose ax.gif
manaja Alans's fallen angels jau reiks atskirti nuo motininio lapelio rolleyes.gif o ka daryti su tuo lapeliu?pasodinti vel? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas sanpaulyčių mylėtojos ir augintojos
Turiu tokį klausimuką ar galima sanpaulytes su žiedais persodinėti,kažkada buvau gavusi 5 lapukus,jie sėkmingai prigijo,apsikrovė vaikučiais,aš tuos vaikiukus nupjoviau ir susodinau į bet kokius indukus su ta nuostata kad prigys ne visi,bet kaip tyčia nė vienas nenužuvo,buvau išvykus 6 savaitėm tai dabar pas mane sanpaulyčių miškas ir kai kurios jau žydi ar krauna žiedukus.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2009 07 05, 00:44)
Turiu kaip tik Aušros minėtą Bob Serbin vaikiuką. Taip pat raudonžiedę pusiau mini Lucky Lady Bug. Labai graži raudonžiedė Arapahoe, bet šiuo metu turiu tik lapelių. Iš taškuotų - brūkšniuotų šiuo metu turiu Ness Midnight Fantasy smile.gif Jeigu domina, prašom per až ax.gif

Žinoma domina ir dar kaip domina bigsmile.gifassa.gif biggrin.gif Parašiau į AŽ'ą
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 07 04, 21:49)
kaip tai sanpaulijas statai i juos? rolleyes.gif ta prasme sanpaulija su vazoneliu i grazu vazoneli? rolleyes.gif

nu taip gelyte su vazoneliu i grazu vazona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 07 05, 13:23)
nu taip gelyte su vazoneliu i grazu vazona biggrin.gif

aš vieną gražuolikę turiu įtupdžiūsi į gražų vazoniuką.Jame gyvena jau 2 metai ir jai patinka ax.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 07 05, 14:00)
aš vieną gražuolikę turiu įtupdžiūsi į gražų vazoniuką.Jame gyvena jau 2 metai ir jai patinka ax.gif  smile.gif
user posted image

bet kiek ziedu daug wub.gif wub.gif grazu liabai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 07 05, 14:05)
bet kiek ziedu daug wub.gif  wub.gif grazu liabai thumbup.gif

aciuks.gif tik priekinių lapų nėr(anyta nuskabė bash.gif: )
Atsakyti