Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

siauliu gimdymo namai katastrofa.as pati is kelmes pirma dukra gimdziau kelmeja pries 10m.tai buvo zimiai geriau zmogiskiau elges
.o api siulius tai gero nieko negaliu pasakyti
.gimdziau pas sukly,tai pastovejo del yvaizdzio
kol pinigu gavo po to dingo
pasiseke su akusere jauna mergaite buvo bet labai maloni aciu jai .po to i salta palata parveze kur minusine temperatura
su leliuku sako ner palatu gimdyviu laisvu ,tikriausiai pinigu norejo.zodziu kosmaras galeciau rasyti ir rasyti.jei kas norit pasidalint ispudziais su manim rasykite
.lauksiu smile.gif
Atsakyti
dukryte gimdziau Siauliuose, nemokejau niekam, ir prieziuros pakankamai buvo..
Atsakyti
QUOTE(ernita @ 2009 10 04, 11:33)
siauliu gimdymo namai katastrofa.as pati is kelmes pirma dukra gimdziau kelmeja pries 10m.tai buvo zimiai geriau zmogiskiau elges
pasiseke su akusere jauna mergaite buvo bet labai maloni aciu jai .po to i salta palata parveze kur minusine temperatura
su leliuku sako ner palatu gimdyviu laisvu ,tikriausiai pinigu norejo.zodziu kosmaras galeciau rasyti ir rasyti.jei kas norit pasidalint ispudziais su manim rasykite
.lauksiu smile.gif

Suklys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 09 17, 21:45)
1400 Lt blink.gif Prasom saltini nurodyt, is kur tokia informacija g.gif Atsizvelgiant i tai, kad jei gimdymas normalus, ligonineje laiko 3-4 dienas. Jei padalinam jusu mineta suma is dienu skaiciaus gaunasi, kad dienai skiriama 350-450 Lt. Pamatysit, ka ten duoda valgyt, kokius duoda naktinius mamai, rubelius vaikui doh.gif Nepanasu, kad visa tai kainuotu 1400 Lt. Vaistus dazniausiai reikia paciai nusipirkt, higienos priemones sau ir kudikiui taip pat. Nebent i ta 1400 iskaiciuoti atlyginimai aptarnaujanciam personalui.
O pinigai, patikekit, palengvina gimdyma mirksiukas.gif Man asmeniskai daug maloniau gimdyt pas savo gydytoja, kuri mane priziurejo visa nestuma, zino kas ir kaip. Gimdziau pries 4 metus, tariausi su gydytoja, norejau, kad butent ji dalyvautu gimdyme. Ir uz tai, kad ja pakeliau 2 val, nakties, kad ji visa nakti buvo salia, tiesiog privalejau jai sumoket. Ji neprivalejo aukot savo laisvo laiko uz dyka.  Gimdymas man buvo kaip svente. Gimdziau su epiduru. Ir su siaubu klausiausi moters saukimo is kitos gimdyklos. Taip saukt gali turbut tik zudomas zmogus blink.gif
Ir dabar gimdysiu pas ta pacia gydytoja, tarsiuosi, mokesiu, kad ir kiek kainuos, nes galiu sau tai leist. Tiesiog as jauciuosi geriau, kai salia yra zmogus, kuriuo galiu pasitiket smile.gif

Teisingas sprendimas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernita @ 2009 10 04, 11:33)
.lauksiu smile.gif

aš irgi šiauliuose.antras su savo gydytoja iš anksto susitarta, tai viskas ok. bet užtat pirmo vaiko vos neuždusino. paguldė, nes mažiukė nesibeldė...gulėjau gulėjau be jokio skatinimo kol pernešiojau (pas domarka skyriuje beje). Gimdymas išvis kraupus. Kažkur jau buvau rašius atsiliepimą, nenoriu ir prisimint tokios nekompetencijos. Įsivaizduokit vaikui širdis stoja. Jau vyras žiūri į tą aparatuką kur matuoja ir sako, kad čia kažkas negerai. O gydytoja atsako: "negerai" .... ir išeina iš palatos... Nužmogėjimas. Keturi metai praėjo, bet vis dar pykstu už tokį abejingumą.
Papildyta:
Bet objektyvumo dėlei turiu pridurti, kad gydytoja Kazlauskienė super. Žmogiškumo ir profesionalumo tobulas derinys.
Atsakyti
QUOTE(alaievuze @ 2009 09 29, 11:55)
Merginos norejau paklausti informacijos apie Marginiene, nes esu is  kito miesto, bet va zadam vaziuot gimdyt pas ja ir su ja tartis, ir dar vienas kalusimelis, kiek kainuoja issikviesti gydytoja, nes kainos ziuriu labai skiriasi, gal kas jau taresi su akusere Marginienekaip ji kaip daktare?

Gal Margeliene? Jei net jos pavardes tiksliai nepamenate kam isvis tuos pinigus duot doh.gif
Atsakyti
Cia rasant klaida isivele tai aisku kad Margeliene blink.gif blush2.gif
Atsakyti
As savo bernuzeli gimdziau susitarus su gyd. Vilutiene. thumbup.gif Prieziura buvo geresne negu tikejausi, visai nesigailiu, kad gimdziau susitarus.
Atsakyti
Man cezari dare Vilutiene, viskas buvo thumbup.gif , randelis visai "grazus" susiformavo. na o apie ligonines aplinka nera ka ir kalbet... Bet personalui, kuris priziuri pooperaciniame skyriuje tai priekaistu neturiu.
Atsakyti
Sveikos, man irgi beveik jau terminas, bet mano susitarta gyd. atostogauja, bet ji rekomendavo savo kolege gyd. Persina. Nesu jos maciusi ar girdejusi apie ja, tad ir sprendziu dilema tartis ar ne.
Aisku cia kiekvienos reikalas, bet del sventos ramybes ax.gif va net nebezinau, daug cia priestaringu nuomoniu.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif norejau pasidalinti savo patirtimi...siaip visa nestuma lankiausi pas savo gydytoja Jonisky bet kadangi uzdare gimdymo skyriu reikejo planuoti gimdyma Siauliuose.pradejau dometis gydytojais ir kainomis ir zinoma likau sokiruota nuo vadinamu "stafkiu" 1200lt gydytojai i kisene plius apie600lt i ligoniu kasa jei tuo metu gydytoja nebudes:D
nestumo pabaigoje teko apsilankyti pas gydytoja Kazlauskiene.. ir deje teko nusivilti kaip paklausiau kiek skolinga, sake jog milijona... iki gimdymo liepe taupyti du milijonus lotuliukas.gif taigi po sio vizito begau neatsigrezdama ir nusprendziau nesiterlioti su tokiu gydytoju izulumu is principo ax.gif
Na zodziu atejus tai lemtingai dienai nestuke.gif tiesiog su vyru nulekem i priemima ir pirmaiusia ten isgirdom klausima su kuo esam "susitare" lotuliukas.gif ta diena budejo gydytoja Maksimaviciene, tai pas ja ir gimdziau. Aisku su vyru is anksto turejom pasiruose pinigeliu jei matysim kad reikes.ir galiu pasidziaugti kad gydytoja ir akusere buvo labai malonios, viskas praejo sklandziai todel "atsidekojom ", beje dar reikejo 100lt sumoketi uz epidura anesteziologui.
o kalbant apie ligonines aplinka tai baisu,kuo greiciau norejosi lekti namo. Maistas prastas, todel vyras veze maista is namu.
Naujagimiu skyriaus seseles buvo labai mielos, labai padejo. O labiausiai nervavo valytojos kurios su kibirais igriudavo i palata 6 ryto ir pradedavo dauzyt sluota per lovos kojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jau cia truputi is fantastikos srities kainas suraset, kaip privacioj klinikoj biggrin.gif
Atsakyti