1400 Lt

Prasom saltini nurodyt, is kur tokia informacija

Atsizvelgiant i tai, kad jei gimdymas normalus, ligonineje laiko 3-4 dienas. Jei padalinam jusu mineta suma is dienu skaiciaus gaunasi, kad dienai skiriama 350-450 Lt. Pamatysit, ka ten duoda valgyt, kokius duoda naktinius mamai, rubelius vaikui

Nepanasu, kad visa tai kainuotu 1400 Lt. Vaistus dazniausiai reikia paciai nusipirkt, higienos priemones sau ir kudikiui taip pat. Nebent i ta 1400 iskaiciuoti atlyginimai aptarnaujanciam personalui.
O pinigai, patikekit, palengvina gimdyma

Man asmeniskai daug maloniau gimdyt pas savo gydytoja, kuri mane priziurejo visa nestuma, zino kas ir kaip. Gimdziau pries 4 metus, tariausi su gydytoja, norejau, kad butent ji dalyvautu gimdyme. Ir uz tai, kad ja pakeliau 2 val, nakties, kad ji visa nakti buvo salia, tiesiog privalejau jai sumoket. Ji neprivalejo aukot savo laisvo laiko uz dyka. Gimdymas man buvo kaip svente. Gimdziau su epiduru. Ir su siaubu klausiausi moters saukimo is kitos gimdyklos. Taip saukt gali turbut tik zudomas zmogus
Ir dabar gimdysiu pas ta pacia gydytoja, tarsiuosi, mokesiu, kad ir kiek kainuos, nes galiu sau tai leist. Tiesiog as jauciuosi geriau, kai salia yra zmogus, kuriuo galiu pasitiket