QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 08, 17:56)
Labas visoms busimoms ir esamoms mamytems

,as cia dar naujoke,bet jau spejau ir issigasti paskaicius apie tuos gydytojus ir visa kita

, nejaugi zmones pasirinke tokia atsakinga gydytojo profesija del keliu litu rizikuoja susigriauti savo reputacija

. Is tiesu tai manau, kad jei mamytes pinigelius-padeka gydytojams ar personalui duotu po visko, o ne pries, gal ir personalas ismoktu mandagumo, juk kaip sauksi taip ir atsiliepta bus. Na ne man kazka mokinti, bet tiesiog savo nuomone parasau,pati neuzilgo ten gausiu apsilankyti, ir manau kad pagimdyti lengviau nebus kad ir koks geras gydytojas butu, o vyras savo dalyvavimu manau man pades bent jau savo buvimu salia, kartu pasitiksim savo angeliuka

. Sekmes visoms, nenusistatykime taip blogai, paskui tik pacioms sunkiau bus, cia ir save taip drasinu, nenoriu bijodama kazko ko visai gal bijoti nereikia vaziuoti gimdyti, juk nei viena is anksto nezinome kaip bus, tad is anksto geriau apie tai negalvoti.
sveika,mano pirmoji zinute supermamoje buvo lb panasi i tavaja

,as ir buvau pasiskaiciusi cia komentaru apie SGN ,kaip ten baisu ,kokie ten visi blogi ir pan.,ir visa tai skiaciau kai iki gimdymo man buvo like vos 10 dienu,jau buvau net sumasciusi vaziuoti gimdyti i kita miesta bet labai dziaugiuosi kad to nepadariau,niekam nemokejau niekam kysio nedaviau,visi elgesi maloniai,tiek gimdykloje,tiek po gimdymo

..palata gavau vienute,uz ja moketi nereikejo,man asmeniskai ir maistas pasirode ten labai geras,pvz as visai nieko nevalgydavau ka artimieji atnesdavo,nes man uztekdavo ligonines maisto

..na bet cia kaip kam aisku

..reziume galiu pasayti,kad nuostabus ten gydytojai,seseles ir akuseres SGN ir antra karta ten mielai gimdyciau,tad drasiai vaziuokit ten busimos mamytes viskas bus gerai,pamatysit