Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

Atleiskite, jei kam pasirode, kad be reikalo parasiau tai, ka isgirdau. Na bet kai zmogus pasiklausai tokiu blogu nuomoniu ir norisi jomis pasidalinti tikintis, kad gal isgirsi ir geru atsiliepimu. as pati tai nezinau situacijos ir nieko neteigiu, o kadangi po pasidalinimo gauta informacija perskaiciau ir daug teigiamu atsiliepimu, pasidare drasiau ir tikiuosi, kad isanstinis draugiskas mano nusiteikimas duos gera rezultata ir galesiu grizusi po gimdymo cia pasidalinti teigiamais ispudziais apie Siauliu GN.
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 09 05, 18:22)
LEVRETE, nu nėra taip baisiai kaip aprašėt  smile.gif būsit ir nuskausminta, ir susiūta gerai  mirksiukas.gif nu nežinau, gimdžiau 2 kartus, bet nei karto niekas nelakstė iš paskos, kad iš manęs gautų pinigų  schmoll.gif  g.gif
sumokėjau savo daktarui, daugiau niekam nė lito nedaviau  schmoll.gif tik reanimacijos personalas buvo toks geras, toks malonus, kad atsidėkojau šokoladu... pinigų nesinorėjo kišti... dėkingumui išreikšti manau užtenka šokolado ar saldainių dėžutės  blush2.gif   mirksiukas.gif
seselės savo darbą irgi atliko kaip priklauso...
nesuprantu, ko daugiau norėt  rolleyes.gif atguli tas kelias dienikes, tavim ir vaikučiu pasirūpinta, tikrai niekas specialiai kažko blogo nedarys  mirksiukas.gif

Na girti irgi nelabai yra ko. Su reanimacijos sesutėmis man "pasisekė", gal tk taip pasitaikė. Bet vyras padavė būdinčiai 20 lt, prieš 3 metus tai buvo. Tai tos akiplėšos net nesislėpdamos, kad aš girdėčiau šaipėsi. Va, gavom 20 lt, kiekvienai po 5 litus. Nu nežinau, ar čia jau taip gražu, aš jų vietoje pasidžiaugčiau ir nusipirkčiau kavos bei saldainių ir draugiškai prie kavos pasėdėčiau. Nesakau, kad visi tokie, mačiau ir daug gerų puikių sesučių bei gyd.-jų, bet pasitaiko neblogų "perlų", taip kad nėra visi tie blogi dalykai visai nepagrįsti. Reiktų turbūt pridėti, kad ryte atėjo sesutė į reanimaciją tai tikrai puikus žmogus buvo, labai maloni ir nuoširdį, bet toli gražu ne visos tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta29: 07 rugsėjo 2009 - 14:53
QUOTE(levrete @ 2009 09 07, 13:56)
Atleiskite, jei kam pasirode, kad be reikalo parasiau tai, ka isgirdau. Na bet kai zmogus pasiklausai tokiu blogu nuomoniu ir norisi jomis pasidalinti tikintis, kad gal isgirsi ir geru atsiliepimu. as pati tai nezinau situacijos ir nieko neteigiu, o kadangi po pasidalinimo gauta informacija perskaiciau ir daug teigiamu atsiliepimu, pasidare drasiau ir tikiuosi, kad isanstinis draugiskas mano nusiteikimas duos gera rezultata ir galesiu grizusi po gimdymo cia pasidalinti teigiamais ispudziais apie Siauliu GN.

Reikia dalintis savo patirtimi, o ne pliatkais mirksiukas.gif Apie kiekviena gydytoja galima pasakyt tiek blogu, tiek geru dalyku. Galu gale gydytojai irgi yra zmones, kurie gali suklyst, zinoma, kartais klaidos buna ypac skaudzios. Bet netikiu, kad nors vienas gydytojas tycia darytu kazka blogai, vien del to, kad jam neidejo i kisene. O ir mums pacioms nereiketu taip susireiksmint ir galvot, kad esam vieninteles visuose GN, apie kurias reiketu sokinet. Mums gimdymas - tai didziulis ivykis, o gydytojams - tai kasdieninis darbas, kaip saltkalviui autoservise.
Atsakyti
Sutinku su nuomone,kad visokių gydytojų,seselių yra.Remdamasi asmenine patirtim(prieš 3 metus),galiu pasakyt,kad pinigų daviau.Ir savo gydytojai ir anesteziologui,bet jau po visko.Nors jie ir nezinojo gaus litu ar ne,elgesi maloniai.Na gydytoją tai sąmoningai pasirinkau ir negaila buvo tų pinigėlių.
Atsakyti
Labas visoms busimoms ir esamoms mamytems 4u.gif ,as cia dar naujoke,bet jau spejau ir issigasti paskaicius apie tuos gydytojus ir visa kita doh.gif , nejaugi zmones pasirinke tokia atsakinga gydytojo profesija del keliu litu rizikuoja susigriauti savo reputacija g.gif . Is tiesu tai manau, kad jei mamytes pinigelius-padeka gydytojams ar personalui duotu po visko, o ne pries, gal ir personalas ismoktu mandagumo, juk kaip sauksi taip ir atsiliepta bus. Na ne man kazka mokinti, bet tiesiog savo nuomone parasau,pati neuzilgo ten gausiu apsilankyti, ir manau kad pagimdyti lengviau nebus kad ir koks geras gydytojas butu, o vyras savo dalyvavimu manau man pades bent jau savo buvimu salia, kartu pasitiksim savo angeliuka blush2.gif . Sekmes visoms, nenusistatykime taip blogai, paskui tik pacioms sunkiau bus, cia ir save taip drasinu, nenoriu bijodama kazko ko visai gal bijoti nereikia vaziuoti gimdyti, juk nei viena is anksto nezinome kaip bus, tad is anksto geriau apie tai negalvoti.
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti informacija del mokamos palatos - girdejau, kad para kainuoja 50Lt ir kad ten yra vietoje wc, dusas ir vystymo stalas. Ar tiesa?
Atsakyti
As ir noreciau suzinot...jau kazkada klausiau, bet taip niekas ir nepakonsultavo.... Beje, apie vystymo satala, bent pries 7,5 m jis budavo ir nemokamose palatose, negi vaika ant lovos "tvarkysi" unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 09 13, 14:20)
Gal kas galite pasidalinti informacija del mokamos palatos - girdejau, kad para kainuoja 50Lt ir kad ten yra vietoje wc, dusas ir vystymo stalas. Ar tiesa?

QUOTE(Rasked @ 2009 09 15, 09:39)
As ir  noreciau suzinot...jau kazkada klausiau, bet taip niekas ir nepakonsultavo.... Beje, apie vystymo satala, bent pries 7,5 m jis budavo ir nemokamose palatose, negi vaika ant lovos "tvarkysi"  unsure.gif  unsure.gif

Dušo tikrai nėra. WC yra, lyg ir šaldytuvas nedidelis yra g.gif
Vystumo stalai yra kiekvienoj palatoj mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai nera visi ten tokie blogi gydytojai ir seseles.. visokiu yra.. va kaip kazkas rase tai reanimacinej palatoj po operacijos ir man pakliuvo labai faina sesute ar kas ten ji.. begalo maloni ir be jokiu pinigu smile.gif O va patologiniam kai gulejau tai visko buvo.. gavau pylos uz tai kad kateteri paprasiau pakeist, mat negalima taip keitinet kada uzsimanai nes jis turi but kelias dienas lotuliukas.gif nesvarbu kad man baisiai skaudejo su juo ir vaistai normaliai nebego.. o geriausiai tai per operacija.. stato eilini syki man nauja kateteri.. pradeda lasinti pri ji vaistus ar ka ten lasina.. o jis leidzia pro sonus.. tai klijuoja ant jo pleistrus kad nebegtu.. vistiek bega.. klijuoja dar kruva pleistru.. as ziuriu, o ji man sako, prasti kateteriai doh.gif lotuliukas.gif
Arba po operacijos jau palatoje, kas ryta ar antra perrisineja pjuvi, klausiu kada galesiu eit maudytis? Sako siandien neik, eik rytoj ir kai issimaudysi paprasysi vel perris tvarsti lotuliukas.gif (supraskit, kad siandien man nereiktu perrisinet eik maudytis rytoj, rytais gi pamaina keiciasi, perris kita akusere) doh.gif
Dar is patologinio.. ateina viena ryte akusere pamainai pasikeitus ir klausia kiek skysciu isgeriau ir kiek slapimo padariau? unsure.gif skyscius taip greit primeciau kiek isgeriau o slapimo sakau nezinau doh.gif nu tai kad neprades ant manes saukt kodel neskaiciuoju??? sakau niekas man nesake, tai vel gavau rekt kad meluoju doh.gif tai nuejom parode man kaip ten ji skaiciuot biggrin.gif o paskui vakare atsibudo kad sumaise mane su kita paciente, sako nebeskaiciuok, tai nereikia doh.gif lotuliukas.gif
Dar po operacijos, man leido vaistus, per kateteri vel sad.gif tai kai leidzia baisiai skaudedavo ir visi vaistai kaupdavosi prie kateterio, zodziu po oda, o akusere man pareiske kad cia nieko tokio, issivaikscios tie vaistai. Tai vakare vel kai suleido, nebeistveriau, nuejau pasizadinau as ta akusere ir paprasiau isimt man ta kateteri, iseme, paskui kelias dienas dar is rankos lasejo vaistai lauk...
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2009 09 15, 09:48)
Dušo tikrai nėra. WC yra, lyg ir šaldytuvas nedidelis yra g.gif
Vystumo stalai yra kiekvienoj palatoj mirksiukas.gif

tai nelabai ir apsimoka pinigus moket g.gif Saldytuvas - nereikalingas, tik del "nuosavo" tualeto.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 09 16, 08:12)
tai nelabai ir apsimoka pinigus moket  g.gif Saldytuvas - nereikalingas, tik del "nuosavo" tualeto.... g.gif

pas mane abu kartus WC palatoj buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 09 16, 08:12)
tai nelabai ir apsimoka pinigus moket  g.gif Saldytuvas - nereikalingas, tik del "nuosavo" tualeto.... g.gif

manau, kad tas WC tiek nevertas schmoll.gif
Man asmeniškai tai buvo aktualu, kad WC šalia, kai gulėjau nėštumo pradžioj (su abiem nestuke.gif ) pratisai vemdama, o po gimdymo tai galima būtų ir su bendru WC apsieti

su pirmąja mano palatoj po gimdymo WC irgi buvo
Atsakyti