Atleiskite, jei kam pasirode, kad be reikalo parasiau tai, ka isgirdau. Na bet kai zmogus pasiklausai tokiu blogu nuomoniu ir norisi jomis pasidalinti tikintis, kad gal isgirsi ir geru atsiliepimu. as pati tai nezinau situacijos ir nieko neteigiu, o kadangi po pasidalinimo gauta informacija perskaiciau ir daug teigiamu atsiliepimu, pasidare drasiau ir tikiuosi, kad isanstinis draugiskas mano nusiteikimas duos gera rezultata ir galesiu grizusi po gimdymo cia pasidalinti teigiamais ispudziais apie Siauliu GN.
QUOTE(Levander @ 2009 09 05, 18:22)
LEVRETE, nu nėra taip baisiai kaip aprašėt
būsit ir nuskausminta, ir susiūta gerai
nu nežinau, gimdžiau 2 kartus, bet nei karto niekas nelakstė iš paskos, kad iš manęs gautų pinigų
sumokėjau savo daktarui, daugiau niekam nė lito nedaviau
tik reanimacijos personalas buvo toks geras, toks malonus, kad atsidėkojau šokoladu... pinigų nesinorėjo kišti... dėkingumui išreikšti manau užtenka šokolado ar saldainių dėžutės

seselės savo darbą irgi atliko kaip priklauso...
nesuprantu, ko daugiau norėt
atguli tas kelias dienikes, tavim ir vaikučiu pasirūpinta, tikrai niekas specialiai kažko blogo nedarys 

sumokėjau savo daktarui, daugiau niekam nė lito nedaviau

seselės savo darbą irgi atliko kaip priklauso...
nesuprantu, ko daugiau norėt

Na girti irgi nelabai yra ko. Su reanimacijos sesutėmis man "pasisekė", gal tk taip pasitaikė. Bet vyras padavė būdinčiai 20 lt, prieš 3 metus tai buvo. Tai tos akiplėšos net nesislėpdamos, kad aš girdėčiau šaipėsi. Va, gavom 20 lt, kiekvienai po 5 litus. Nu nežinau, ar čia jau taip gražu, aš jų vietoje pasidžiaugčiau ir nusipirkčiau kavos bei saldainių ir draugiškai prie kavos pasėdėčiau. Nesakau, kad visi tokie, mačiau ir daug gerų puikių sesučių bei gyd.-jų, bet pasitaiko neblogų "perlų", taip kad nėra visi tie blogi dalykai visai nepagrįsti. Reiktų turbūt pridėti, kad ryte atėjo sesutė į reanimaciją tai tikrai puikus žmogus buvo, labai maloni ir nuoširdį, bet toli gražu ne visos tokios
QUOTE(levrete @ 2009 09 07, 13:56)
Atleiskite, jei kam pasirode, kad be reikalo parasiau tai, ka isgirdau. Na bet kai zmogus pasiklausai tokiu blogu nuomoniu ir norisi jomis pasidalinti tikintis, kad gal isgirsi ir geru atsiliepimu. as pati tai nezinau situacijos ir nieko neteigiu, o kadangi po pasidalinimo gauta informacija perskaiciau ir daug teigiamu atsiliepimu, pasidare drasiau ir tikiuosi, kad isanstinis draugiskas mano nusiteikimas duos gera rezultata ir galesiu grizusi po gimdymo cia pasidalinti teigiamais ispudziais apie Siauliu GN.
Reikia dalintis savo patirtimi, o ne pliatkais

Sutinku su nuomone,kad visokių gydytojų,seselių yra.Remdamasi asmenine patirtim(prieš 3 metus),galiu pasakyt,kad pinigų daviau.Ir savo gydytojai ir anesteziologui,bet jau po visko.Nors jie ir nezinojo gaus litu ar ne,elgesi maloniai.Na gydytoją tai sąmoningai pasirinkau ir negaila buvo tų pinigėlių.
Labas visoms busimoms ir esamoms mamytems
,as cia dar naujoke,bet jau spejau ir issigasti paskaicius apie tuos gydytojus ir visa kita
, nejaugi zmones pasirinke tokia atsakinga gydytojo profesija del keliu litu rizikuoja susigriauti savo reputacija
. Is tiesu tai manau, kad jei mamytes pinigelius-padeka gydytojams ar personalui duotu po visko, o ne pries, gal ir personalas ismoktu mandagumo, juk kaip sauksi taip ir atsiliepta bus. Na ne man kazka mokinti, bet tiesiog savo nuomone parasau,pati neuzilgo ten gausiu apsilankyti, ir manau kad pagimdyti lengviau nebus kad ir koks geras gydytojas butu, o vyras savo dalyvavimu manau man pades bent jau savo buvimu salia, kartu pasitiksim savo angeliuka
. Sekmes visoms, nenusistatykime taip blogai, paskui tik pacioms sunkiau bus, cia ir save taip drasinu, nenoriu bijodama kazko ko visai gal bijoti nereikia vaziuoti gimdyti, juk nei viena is anksto nezinome kaip bus, tad is anksto geriau apie tai negalvoti.

Gal kas galite pasidalinti informacija del mokamos palatos - girdejau, kad para kainuoja 50Lt ir kad ten yra vietoje wc, dusas ir vystymo stalas. Ar tiesa?
As ir noreciau suzinot...jau kazkada klausiau, bet taip niekas ir nepakonsultavo.... Beje, apie vystymo satala, bent pries 7,5 m jis budavo ir nemokamose palatose, negi vaika ant lovos "tvarkysi"

QUOTE(levrete @ 2009 09 13, 14:20)
Gal kas galite pasidalinti informacija del mokamos palatos - girdejau, kad para kainuoja 50Lt ir kad ten yra vietoje wc, dusas ir vystymo stalas. Ar tiesa?
QUOTE(Rasked @ 2009 09 15, 09:39)
As ir noreciau suzinot...jau kazkada klausiau, bet taip niekas ir nepakonsultavo.... Beje, apie vystymo satala, bent pries 7,5 m jis budavo ir nemokamose palatose, negi vaika ant lovos "tvarkysi"

Dušo tikrai nėra. WC yra, lyg ir šaldytuvas nedidelis yra

Vystumo stalai yra kiekvienoj palatoj

na tikrai nera visi ten tokie blogi gydytojai ir seseles.. visokiu yra.. va kaip kazkas rase tai reanimacinej palatoj po operacijos ir man pakliuvo labai faina sesute ar kas ten ji.. begalo maloni ir be jokiu pinigu
O va patologiniam kai gulejau tai visko buvo.. gavau pylos uz tai kad kateteri paprasiau pakeist, mat negalima taip keitinet kada uzsimanai nes jis turi but kelias dienas
nesvarbu kad man baisiai skaudejo su juo ir vaistai normaliai nebego.. o geriausiai tai per operacija.. stato eilini syki man nauja kateteri.. pradeda lasinti pri ji vaistus ar ka ten lasina.. o jis leidzia pro sonus.. tai klijuoja ant jo pleistrus kad nebegtu.. vistiek bega.. klijuoja dar kruva pleistru.. as ziuriu, o ji man sako, prasti kateteriai
Arba po operacijos jau palatoje, kas ryta ar antra perrisineja pjuvi, klausiu kada galesiu eit maudytis? Sako siandien neik, eik rytoj ir kai issimaudysi paprasysi vel perris tvarsti
(supraskit, kad siandien man nereiktu perrisinet eik maudytis rytoj, rytais gi pamaina keiciasi, perris kita akusere)
Dar is patologinio.. ateina viena ryte akusere pamainai pasikeitus ir klausia kiek skysciu isgeriau ir kiek slapimo padariau?
skyscius taip greit primeciau kiek isgeriau o slapimo sakau nezinau
nu tai kad neprades ant manes saukt kodel neskaiciuoju??? sakau niekas man nesake, tai vel gavau rekt kad meluoju
tai nuejom parode man kaip ten ji skaiciuot
o paskui vakare atsibudo kad sumaise mane su kita paciente, sako nebeskaiciuok, tai nereikia
Dar po operacijos, man leido vaistus, per kateteri vel
tai kai leidzia baisiai skaudedavo ir visi vaistai kaupdavosi prie kateterio, zodziu po oda, o akusere man pareiske kad cia nieko tokio, issivaikscios tie vaistai. Tai vakare vel kai suleido, nebeistveriau, nuejau pasizadinau as ta akusere ir paprasiau isimt man ta kateteri, iseme, paskui kelias dienas dar is rankos lasejo vaistai lauk...

Arba po operacijos jau palatoje, kas ryta ar antra perrisineja pjuvi, klausiu kada galesiu eit maudytis? Sako siandien neik, eik rytoj ir kai issimaudysi paprasysi vel perris tvarsti

Dar is patologinio.. ateina viena ryte akusere pamainai pasikeitus ir klausia kiek skysciu isgeriau ir kiek slapimo padariau?

Dar po operacijos, man leido vaistus, per kateteri vel

QUOTE(Darsė @ 2009 09 15, 09:48)
Dušo tikrai nėra. WC yra, lyg ir šaldytuvas nedidelis yra

tai nelabai ir apsimoka pinigus moket

QUOTE(Rasked @ 2009 09 16, 08:12)
Saldytuvas - nereikalingas, tik del "nuosavo" tualeto.... 

pas mane abu kartus WC palatoj buvo

QUOTE(Rasked @ 2009 09 16, 08:12)
Saldytuvas - nereikalingas, tik del "nuosavo" tualeto.... 

manau, kad tas WC tiek nevertas

Man asmeniškai tai buvo aktualu, kad WC šalia, kai gulėjau nėštumo pradžioj (su abiem

su pirmąja mano palatoj po gimdymo WC irgi buvo