Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

Man kai gimdymas ne uz kalnu, tai oi kiek klausimu pradejo listi smile.gif
Merginos, o kaip su anestezologu taretes? Priemimo skyriuje saket, kad noresit, ar jau gimdykloje?Ir beje, kokios "atsidekojimo" stavkes dabar? ax.gif Pries beveik 8m buvo 100, o dabar?.. Ir ar tiesa, kad i gimdykla leidzia isinesti tik tapkes, chalata ir atsigerti?..O likusia manta dek kur nori?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 05 rugpjūčio 2009 - 13:20
QUOTE(Rasked @ 2009 08 05, 14:19)
Merginos, o kaip su anestezologu taretes? Priemimo skyriuje saket, kad noresit, ar jau gimdykloje?Ir beje, kokios "atsidekojimo" stavkes dabar?  ax.gif  Pries beveik 8m buvo 100, o dabar?.. Ir ar tiesa, kad i gimdykla leidzia isinesti tik tapkes, chalata ir atsigerti?..O likusia manta dek kur nori?..

teko girdėt kad 100 ir dabar
Atsakyti
Merginos, o kaip su anestezologu taretes? Priemimo skyriuje saket, kad noresit, ar jau gimdykloje?Ir beje, kokios "atsidekojimo" stavkes dabar?  ax.gif  Pries beveik 8m buvo 100, o dabar?.. Ir ar tiesa, kad i gimdykla leidzia isinesti tik tapkes, chalata ir atsigerti?..O likusia manta dek kur nori?..

Pasiėmiau į gimdykla tik tapkes ,o chalatą užsivilkau priėmimo skyriuje(ten persirengiau).Visus daiktus palikau mašinoje,o vyras atnešė vėliau į palatą po gimdymo.Man daktarė neleido gerti vandens,nes sakė,kad maža kas gali nutikti-dar reikės cezario.Jei kartu bus vyras-turekit 10 lt,nes tiek kainuoja jam apranga biggrin.gif .Anestezologą man iškvietė daktarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridule @ 2009 08 05, 16:56)
Pasiėmiau į gimdykla tik tapkes ,o chalatą užsivilkau priėmimo skyriuje(ten persirengiau).Visus daiktus palikau mašinoje,o vyras atnešė vėliau į palatą po gimdymo.Man daktarė neleido gerti vandens,nes sakė,kad maža kas gali nutikti-dar reikės cezario.Jei kartu bus vyras-turekit 10 lt,nes tiek kainuoja jam apranga biggrin.gif .Anestezologą man iškvietė daktarė smile.gif

pirma karta girdziu kad uz apranga moketi,musu neprase kad duoti 10lt uz chalata ir tapkytes vyrui,gerti leido tik po maza gurksniuka nes tikrai istroksite,pagalvokite jei gimdymas truks 8val kaip man nejau gerti nenoresite, mirksiukas.gif juk ir i tualeta leidzia eiti jei nori ax.gif arba kisa basona jei negali nueiti o nori
Atsakyti
QUOTE(ausmeja @ 2009 08 05, 18:05)
pirma karta girdziu kad uz apranga moketi,musu neprase kad duoti 10lt uz chalata ir tapkytes vyrui,gerti leido tik po maza gurksniuka nes tikrai istroksite,pagalvokite jei gimdymas truks 8val kaip man nejau gerti nenoresite, mirksiukas.gif juk ir i tualeta leidzia eiti jei nori ax.gif arba kisa basona jei negali nueiti o nori

Taip,10lt mokėjom ir kasos čekį gavom smile.gif Na,aš gerti nenorejau,nes viskas vyko tik porą val.Viską parašiau iš patirties. 4u.gif
Atsakyti
Pimamajam pasakiau, kad noresiu epiduro ir pasake OK, anest. atejo i gimdykla. Visi daiktai buvo gimdykloj, lagaminelyje, kuris stovejo kamputyje. Gerti ledo vos vos. 4u.gif
Vyrui dave rubus, bet pinigu nemokejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriulis 25: 05 rugpjūčio 2009 - 21:20

As gimdziau beveik pries 5 menesius-tai kas liecia anesteziologo-gimdykloje bunant pasakiau daktarei, kad nori epiduro, tai ji pakviecia anesteziologa. Oficialios kainos nera uz epidura, o "atsidekojimo" nepaeme, nors vyras visaip bande duoti, bet thumbup.gif zmogus pasitaike. (na bet vistiek teko Cezari daryti-tai paskui tas pats gydytojas pilna narkoze man dare, ir dar leido vyrui reanimacineje palatoje kartu buti visalaik). Chalata, tapkes uzsidesi jau priemimo kabinete, o visa kita manau nebutina-viskas buvo masinoje, po to vyras atnese. Nebent jei neturi automobilio-tai tikrai niekas neisvarys su tasem taves smile.gif
Ir jokiu mokesciu uz vyro apranga nereikejo moketi, na nebent per 5 menesius GN visai krize paveike blink.gif
Sekmes ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti

Del anesteziologo, tai jau gimdykloje pasakiau gydytojai, kad noresiu ir ji pakviete. Priimamajame persirengti reikia chalata ir tapkes, visus rubus vyras nese i masina, o savo tasyte, kurioje buvo daiktai, reikalingi palatoje, buvom pasideje gimdykloje i kamputi. Del mokejimo uz vyro apranga ir as pirma karta girdziu, mums nieko moketi nereikejo smile.gif
Atsakyti
gimdziau pries men. ir tikrai apie jokius mokejimus vyrui uz rubus nebuvo ne kalbos...
o daiktus gali ir gimdykloj pasidet prie lovos, niekas nedraudzia, o geriausiai zinoma atsinesti jau i palata....
sekmes visoms gimdyvems nestuke.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz konsultacija 4u.gif Taip ir reikes daryt, paliksiu viska masinoj, paskui atnes. Kuo arciau "ta" diena, tuo labiau as bijau blink.gif Nu, bet nevaiksciosiu juk visa gyvenima nestuke.gif
Beje, gal ka girdejot apie klinikos atidaryma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 08 rugpjūčio 2009 - 13:42
gal galetumet pasakyti ar savo ranku nagus reikia trumpai nusikirpti ar ne?Nes ai sesuo Klaipedoje gimde pries 5m.tai priimamojo seseles buvo labai nepatenkintos kad su ilgesniais ir dar nulakuotais nagais atvaziavo i gimdykla.
Atsakyti
Tikrai idomu, kaip dabar su tais nagais? Pas mane vasara jie visada ryskus, gal nelieps vaziuot valyt nagu g.gif
Atsakyti