Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 08 27, 08:21)
treciam aukste tai man rodos visos vienvietes, bet ten guli po cezario smile.gif o kur naturaliai gimdziusios tai guli antram aukste, tai ten yra ir keturvieciu jei neklystu smile.gif

Biskiuka pataisysiu tave-gulejau 3-iame aukste po Cezario ir yra ne tik vienvietes palatos, bet ir dvivietes, trivietes smile.gif
Atsakyti
Tai sudetinga tada, jei salia vaikutis verkia, nuraminti savaji turbut... maniau, kad visos vienvietes unsure.gif taip noretusi po viso gimdymo kosmaro ramybes.
Atsakyti
Kiek as maciau tai tose dvivietese ir trivietese palatose guldo po viena zmogu tik.
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2009 08 28, 07:57)
Kiek as maciau tai tose dvivietese ir trivietese palatose guldo po viena zmogu tik.

Pagal situaciją, žiūrint, kiek gimdyvių yra. Cezarinukės tikrai po vieną guli, o natūraliai gimdžiusios gali ir po dvi ir po tris gulėti. Aš gulėjau vieną parą su kita mamyte tol, kol atsilaisvino vienvietė. Tą naktį aš turėjau vaiką prie savęs, o ta kita mama ne, tai nesmagu... schmoll.gif
Atsakyti
Zinoma, kur kas geriau butu, kad visos galetu guleti po viena ir dziaugtis ramybe ir savo vaikuciu.
dar norejau paklausti mamyciu, kurios neseniai gimde Siauliu GN, ar reikia vyrui slepetes veztis, jei planuoja buti drauge iki to, kai jau prasides baisiausioji gimymo dalis - stumimas. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 08 30, 18:17)
Zinoma, kur kas geriau butu, kad visos galetu guleti po viena ir dziaugtis ramybe ir savo vaikuciu.
dar norejau paklausti mamyciu, kurios neseniai gimde Siauliu GN, ar reikia vyrui slepetes veztis, jei planuoja buti drauge iki to, kai jau prasides baisiausioji gimymo dalis - stumimas. dekui  4u.gif

taigi duoda ant batu uzsideti tuos maisiukus, tai manau su kokiais nori batais su tokiais buni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 08 30, 17:17)
dar norejau paklausti mamyciu, kurios neseniai gimde Siauliu GN, ar reikia vyrui slepetes veztis, jei planuoja buti drauge iki to, kai jau prasides baisiausioji gimymo dalis - stumimas. dekui  4u.gif

galit isimest tasen, maniskis gailejos kad nepasieme, su kedais tuose maiseliuose karsta mirksiukas.gif
o palatu laisvu tikrai buvo bent jau pries savaite
Atsakyti
Sveikos mamytes,besilaukincios ir esamos 4u.gif
Galiu papasakoti savo gymdymo istorija nors nera cia kazko ypatingo bet susiduriau su Sovietine santvarka.Mano pirmi du vaikai gime labai seniai bet tuo metu nebuvo pasirinkimo kur ka kaip ir ir t.t.vaziuoji ir gimdai verysad.gif
Bet dabar manyciau jei turite galimibe tai tik rinkites gerus gydytojus.As dabar susilaukiau jau trecio vaiko po 20metu pertraukeles ir is dalies pamaciau ta pacia nusistovejusia tvarka ligoninese,bet Siauliuose nera privaciu gimdymo namu ir vel neteko pasirinkti bet jau TAMSTA gyd.SUKLYS yra siaubingiausias is man sutiktu gydytoju.Per 9 val.praguletas priesgimdyviniame skyriuje maciau ji tik 2kartus,ir gerai kad viskas gerai baigesi thumbup.gif bet jei ne....Akuseres UNZE tokia jauna panite daugiau stengesi ir pries ir po to.Be komentaru apie ji geriau nekalbeti tik patarimas nesusidurti su juo linkeciau arba paruoskite storesni vokeli daiktareliui doctor.gif
Atsakyti
Vieni blogi atsliepimai apie gyd.Sukli.Ir negi niekas nesiskundzia vadovams GN,juk turetu reaguot i atsiliepimus...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 08 27, 08:21)
treciam aukste tai man rodos visos vienvietes, bet ten guli po cezario smile.gif o kur naturaliai gimdziusios tai guli antram aukste, tai ten yra ir keturvieciu jei neklystu smile.gif

as gulejau treciame aukste,buvau naturaliai gimdziusi ir dar gulejau ne viena mirksiukas.gif bet nesigailiu kad ne viena gulejau, nes kita mergaite geriau jautesi tai ji ir duris padarinedavo ir valgyt atnesdavo,lekstes nunesdavo thumbup.gif aisku su dviem leliukais buvo sunkiau,nors mes tik viena is triju nakti juos turejom unsure.gif manau i trecia auksta guldo kur buna su komplikacijomis gimdymas,po cp, kai reikia atidziau leliukus stebeti ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien kai pasiklausiau vieno kolegos, kurio zmona gimde Siauliu GN pries metus, tai pakraupau. Nors buvau girdejusi, kad ten visiems reikia atsilyginti, nors ir tai man atrodo nelogiska - juk jie uz tai gauna atlyginima, bet kad ten toks akiplesu lizdas nemaniau blink.gif pasirodo turi tik nuvaziaves pulti aiskintis, koks bus daktaras, anesteziologas ir paskui juos lakstyt su vokeliais, nes kitaip busi nepriziureta, jei reiks cezario, susius bet kaip blink.gif , o jei neduosi kysio anesteziologui - nenuskausmins... nori vienvietes palatos - duok pinigu, nori, kad seseles rupintusi - duok ir t.t. O jei padavus gydytojui vokeli jam pasirodys per mazai - mes Tau atgal cia pat perskaiciaves ir geros prieziuros gali nebesitiketi.... Zodziu esu pakraupusi ir bijau dar labiau nei pries suzinodama situos gandus.
Atsakyti
Man jau baisu ir gimdyt prisiklausius blink.gif Siauliu GN namuose tvarka tai ka zinau... nori "normaliai" pagimdyt turi visiems moket...
O apie ta Sukli ( ar kaip ten ji), tai tikrai vien blogi atsiliepimai...Ir is kur jis toks isdygo?.. doh.gif Ir nejaugi niekas juo nesiskundzia?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 03 rugsėjo 2009 - 13:28