Zinot ka dar noriu paklaust
kaip su ta ale VIP palata? Gal kuri emet? Ar ji dar tebera, kiek kainuoja ir kokie privalumai?

QUOTE(Rasked @ 2009 08 10, 19:35)
Tikrai idomu, kaip dabar su tais nagais? Pas mane vasara jie visada ryskus, gal nelieps vaziuot valyt nagu 

tikrai nieko tokio prieš du mėn gimdžiau su raudonais ir nieko

Buvau su ilgais ryskiais nagais-niekas nei zodzio, tiesiog paciai reikes atsargiau, kad su nagais vaikui neidrekstum ar pan.

Jei gerai prisimenu, tai nagai turėtų būti nelakuoti tam, kad gydytojai galėtų matyti, ar nekinta jų spalva (bijau nusišnekėti, bet ko gero jie mėlynuoja, jei kažkas su kraujotaka negerai)

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 08 14, 12:05)
Kiek esu girdejus tai kazkaip lakas kenkia vaikui...
Tai juk daug kas kenkia... ir lakas nagams, lakas plaukams, ir plauku dazymas, bei visa kita,,, bet kazkodel kaip moterys dazesi, taip ir dazosi...
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 08 14, 17:54)
Tai juk daug kas kenkia... ir lakas nagams, lakas plaukams, ir plauku dazymas, bei visa kita,,, bet kazkodel kaip moterys dazesi, taip ir dazosi...
nu ta prasme kenkia jau gimusiam vaikui, o ne dar esant pilve

Man irgi idomu pasidare, kaip del tu nagu
siaip mao trumpi, bet visada lakuoti, nes kitaip labai luzineja, kazin negausiu velniu atvaziavus gimdyt, gal dar yra mamyciu, kurios susidure su siuo klausimu
Ir dar vienas klausimelis - ar visos palatos po gimdymo tikrai vienvietes, nes vakar isgirdau ganda, kad yra net trivieciu....

Ir dar vienas klausimelis - ar visos palatos po gimdymo tikrai vienvietes, nes vakar isgirdau ganda, kad yra net trivieciu....
sveikos,
del nagu, tai pries 3 metus kai gimdziau sesute iskart ispejo,kad nebuciau nusilakavus,nes jeigu netycia prireiktu operacijos,tai geriau kad butu nelakuoti,kaip kazkuri,kad minejo, stebi ar nemelynuoja tie nagai
del nagu, tai pries 3 metus kai gimdziau sesute iskart ispejo,kad nebuciau nusilakavus,nes jeigu netycia prireiktu operacijos,tai geriau kad butu nelakuoti,kaip kazkuri,kad minejo, stebi ar nemelynuoja tie nagai

Man tai niekas nieko nesake nei del nagu, nei del papuosalu...Gimdziau ryskiai lakuuotais nagais ir su visais ziedais, grandinelem ir tt. Kazkaip apie tokius dalykus tuo metu negalvojau ir kitiems tai manau nerupejo.
QUOTE(levrete @ 2009 08 25, 12:27)
treciam aukste tai man rodos visos vienvietes, bet ten guli po cezario