Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

rolleyes.gif
Atsakyti
Zinot ka dar noriu paklaust ax.gif kaip su ta ale VIP palata? Gal kuri emet? Ar ji dar tebera, kiek kainuoja ir kokie privalumai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 08 10, 19:35)
Tikrai idomu, kaip dabar su tais nagais? Pas mane vasara jie visada ryskus, gal nelieps vaziuot valyt nagu  g.gif

tikrai nieko tokio prieš du mėn gimdžiau su raudonais ir nieko smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Buvau su ilgais ryskiais nagais-niekas nei zodzio, tiesiog paciai reikes atsargiau, kad su nagais vaikui neidrekstum ar pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alingintaute: 14 rugpjūčio 2009 - 09:50
Kiek esu girdejus tai kazkaip lakas kenkia vaikui...
Atsakyti
Jei gerai prisimenu, tai nagai turėtų būti nelakuoti tam, kad gydytojai galėtų matyti, ar nekinta jų spalva (bijau nusišnekėti, bet ko gero jie mėlynuoja, jei kažkas su kraujotaka negerai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 08 14, 12:05)
Kiek esu girdejus tai kazkaip lakas kenkia vaikui...

Tai juk daug kas kenkia... ir lakas nagams, lakas plaukams, ir plauku dazymas, bei visa kita,,, bet kazkodel kaip moterys dazesi, taip ir dazosi...
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 08 14, 17:54)
Tai juk daug kas kenkia... ir lakas nagams, lakas plaukams, ir plauku dazymas, bei visa kita,,, bet kazkodel kaip moterys dazesi, taip ir dazosi...

nu ta prasme kenkia jau gimusiam vaikui, o ne dar esant pilve smile.gif taigi net masazistes kurios masazuoja vaikus negali buti nusidaziusios nagu.. bet kazi ar kas to paisto pas mus g.gif
Atsakyti
Man irgi idomu pasidare, kaip del tu nagu g.gif siaip mao trumpi, bet visada lakuoti, nes kitaip labai luzineja, kazin negausiu velniu atvaziavus gimdyt, gal dar yra mamyciu, kurios susidure su siuo klausimu 4u.gif

Ir dar vienas klausimelis - ar visos palatos po gimdymo tikrai vienvietes, nes vakar isgirdau ganda, kad yra net trivieciu....
Atsakyti
sveikos,

del nagu, tai pries 3 metus kai gimdziau sesute iskart ispejo,kad nebuciau nusilakavus,nes jeigu netycia prireiktu operacijos,tai geriau kad butu nelakuoti,kaip kazkuri,kad minejo, stebi ar nemelynuoja tie nagai ax.gif
Atsakyti
Man tai niekas nieko nesake nei del nagu, nei del papuosalu...Gimdziau ryskiai lakuuotais nagais ir su visais ziedais, grandinelem ir tt. Kazkaip apie tokius dalykus tuo metu negalvojau ir kitiems tai manau nerupejo.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 08 25, 12:27)
Ir dar vienas klausimelis - ar visos palatos po gimdymo tikrai vienvietes, nes vakar isgirdau ganda, kad yra net trivieciu....

treciam aukste tai man rodos visos vienvietes, bet ten guli po cezario smile.gif o kur naturaliai gimdziusios tai guli antram aukste, tai ten yra ir keturvieciu jei neklystu smile.gif
Atsakyti