Aš kartais prasčiau matau vakarais, kai ilgai dirbu prie kompo, bet ryte vėl - kaip nebuvę

QUOTE(Miaška @ 2010 06 02, 07:56)
Aš kartais prasčiau matau vakarais, kai ilgai dirbu prie kompo, bet ryte vėl - kaip nebuvę 

O man nepriklauso nei nuo paros meto, nei nuo sėdėjimo prie kompo laiko...
QUOTE(Miaška @ 2010 05 27, 16:53)
Kavinuke, labai cekava bus įspūdžius paskaityt: kaip Vilniaus filialas atrodo, koks personalas, ir žinoma - kas bus nuspręsta, galima korekcija ar ne.
Aš dar nesiregistruoju - vis tik 2 valandos darbo metu man kaip ir prabanga, bandysiu kada ištaikyt ramesnį laiką...
Aš dar nesiregistruoju - vis tik 2 valandos darbo metu man kaip ir prabanga, bandysiu kada ištaikyt ramesnį laiką...
dalinuosi įspūdžiais.

Kavinuke, smagu girdėti gerus įspūdžius
, man po konsultacijos Minske (prieš tai konsultavausi dviejose klinikose Vilniuje) irgi liko fantastiški įspūdžiai, tiek apie patį bendravimą, tiek apie aparatūrą, patį tyrimo procesą...
Linkiu sėkmingos korekcijos

QUOTE(Miaška @ 2010 06 02, 13:03)
Kavinuke, smagu girdėti gerus įspūdžius
, man po konsultacijos Minske (prieš tai konsultavausi dviejose klinikose Vilniuje) irgi liko fantastiški įspūdžiai, tiek apie patį bendravimą, tiek apie aparatūrą, patį tyrimo procesą...

ačiū už linkėjimus.

beje, dar pamiršau paminėti, kad vis dėlto diagnostika su konsultacija užtruko 2.5val.

QUOTE(kavinuke @ 2010 06 02, 13:15)
ačiū už linkėjimus.
beje, dar pamiršau paminėti, kad vis dėlto diagnostika su konsultacija užtruko 2.5val.

tai tik į gerą - o ne -tep liap... vadinasi tiria nuodugniai... sėkmės
Tai panašiai ir Minske buvo... Pradėjau lyg apie 9 val., užbaigiau - apie 12, paskui tik ilgokai laukiau eilėje jau pačios korekcijos. O ten tai greitas reikalas!

buvau konsultacijai klinikoje Novoje zrenije
super faini daktarai
kaupiuosi operacijai birzelio 25 dienai
baisiai bijau

super faini daktarai

baisiai bijau

QUOTE(Kajaus mama @ 2010 06 03, 18:15)
buvau konsultacijai klinikoje Novoje zrenije
super faini daktarai
baisiai bijau