Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Miaška @ 2010 05 27, 17:31)
Šeštadieniai man aukso vertės biggrin.gif , nea, aš geriau kurią darbo dieną susidėliosiu, kad spėčiau. Juolab, problemos kaip ir nėra, laukiau pusantrų metų, palauksiu ir dar... smile.gif

Labai teisingas poziuris drinks_cheers.gif

As darysiu korekcija birzelio 11 diena. MB - birzelio 25. Abu numesim akinukus i sali. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 05 27, 20:34)
Labai teisingas poziuris  drinks_cheers.gif

As darysiu korekcija birzelio 11 diena. MB - birzelio 25. Abu numesim akinukus i sali.  bigsmile.gif

Šioje klinikoje? bigsmile.gif Gal jau ir žinote, kas operuos? Smagu numesti tuos akinukus... rolleyes.gif
Atsakyti
Jo, sioje. Ir kas operuos zinau smile.gif
Atsakyti
Ir kas, jei ne paslaptis? biggrin.gif
Atsakyti
tikrai ne paslaptis. stai sis gydytojas:oftalmologas
Atsakyti
Su šiuo gydytoju nebendravau. Mane operavo Muraško, ir dar viena gydytoja konsultavo, pati prieš metus pasidariusi korekciją - Furmančiuk, labai faina, kadangi buvau atsivežusi mamą kaip lydintį asmenį, tai pasikvietė mus abi, detaliai viską aiškino, net lietuviškai keletą žodžių prisiminė. Na, čia smulkmenos, tiesiog liko geri įspūdžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 05 28, 06:24)
Su šiuo gydytoju nebendravau. Mane operavo Muraško, ir dar viena gydytoja konsultavo, pati prieš metus pasidariusi korekciją - Furmančiuk, labai faina, kadangi buvau atsivežusi mamą kaip lydintį asmenį, tai pasikvietė mus abi, detaliai viską aiškino, net lietuviškai keletą žodžių prisiminė. Na, čia smulkmenos, tiesiog liko geri įspūdžiai smile.gif

O aš buvau pas ji diagnostikoje. Paliko labai šilto, kompetetingo žmogaus įspūdį. O pas Anna Furmančiuk vežiau savo 6 mėnesių dukrą - tiesiog mieliausia moteris. Dabar jau ji gan gerai kalba lietuviškai, nes intensyviai mokosi lietuvių kalbos.
Atsakyti
Laba

Gal kas žinote tikslesnes kainas Vilniuje klinikoje Novoje Zrenyje?
Labai jau nerealiai skamba tie 999Lt smile.gif
Atsakyti
O kokių "tikslesnių" pageidaujate - didesnių, mažesnių? biggrin.gif Beje, nurodyta kaina - vienai akiai, taigi dviejų akių korekcijai reikėtų dauginti iš dviejų. Ir bet kokiu atveju galima ten paskambinti ir visko smulkiai išsiklausinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2010 05 31, 10:51)
Laba

Gal kas žinote tikslesnes kainas Vilniuje klinikoje Novoje Zrenyje?
Labai jau nerealiai skamba tie 999Lt smile.gif

Taigi jos tiksliau negu tikslios. 999 lt vienai akiai.

QUOTE(Miaška @ 2010 05 31, 12:03)
O kokių "tikslesnių" pageidaujate - didesnių, mažesnių? biggrin.gif  Beje, nurodyta kaina - vienai akiai, taigi dviejų akių korekcijai reikėtų dauginti iš dviejų. Ir bet kokiu atveju galima ten paskambinti ir visko smulkiai išsiklausinėti smile.gif

drinks_cheers.gif
Diagnostika kol kas kainuoja 100 Lt.Jeigu korekcija galima - tada dar 1998 Lt abiem akim ir viskas. Pooperacine apziura nekainuoja wink.gif
Atsakyti
Pradėjau įkalbinėti savo vyrą, kad operuotųsi, kol kainų nepakėlė...
Atsakyti
prieš keletą metų norėjau darytis, bet savo okutistės buvau skeptiškai nuteikta, kad neverta, kad geriau prasčiau matanti, bet sveika akis... bet pasidarė draugė -labai patenkinta, o ir čia skaitau - dauguma patenkinti... dar bijau, bet jau vėl pradėjau mąstyti apie operaciją...
ar kas nors darėtės pas baltarusius su dideniu minusu, pvz. -5?
Atsakyti