Deja ne 2 ir ne 5 tukstanciai. As ne Lietuvoje, o UK. Ir kaina arti £3000. Man pinigais cia nelyja, todel ir svarstau.
QUOTE(Pumma78 @ 2010 08 11, 12:29)
Deja ne 2 ir ne 5 tukstanciai. As ne Lietuvoje, o UK. Ir kaina arti £3000. Man pinigais cia nelyja, todel ir svarstau.
Bilietai is UK i Lietuva kainuoja nebrangiai, galima pasiimti keleta iseiginiu arba atvykti savaitgaliui ir susitvarkyti akis, tada nereikes £3000

Fia, galvojau ir apie LT, bet nezinau kas yra nebrangiai. Jei sudejus keliones ir viska, tai man ir LT kaina bus £3000. As ne vilniete, taigi dar reiktu kazkur gyvent. Manau, kad reiks sugryzt prie linziu, bent jau kuriam laikui, palauksiu su ta korekcija.
QUOTE(Pumma78 @ 2010 08 11, 16:03)
Fia, galvojau ir apie LT, bet nezinau kas yra nebrangiai. Jei sudejus keliones ir viska, tai man ir LT kaina bus £3000. As ne vilniete, taigi dar reiktu kazkur gyvent. Manau, kad reiks sugryzt prie linziu, bent jau kuriam laikui, palauksiu su ta korekcija.
Na jei operacija 2000 Lt, tai kelionė ir nakvynė tikrai nekainuos tiek, kad visa kaina išaugtų iki 3000 svarų

Tiesa, aš ir pati ilgokai taupiau operacijai... Kiekvienas žiūri pagal savo situaciją, linkiu sėkmės

QUOTE(Mari @ 2010 08 10, 20:43)
Kavinuke, Ulvi, Pasakyte - kaip jauciates?
ačiū, jaučiuosi visai neblogai.

vis dar būna ir juokingų situacijų, kai, pvz., eidama praustis noriu nusiimti akinukus arba, kai noriu pasikasyti akį, pirmiausia bandau pakelti akinių rėmelius, kad galėčiau tą padaryti.

QUOTE(kavinuke @ 2010 08 11, 16:22)
ačiū, jaučiuosi visai neblogai.

labai smagu girdeti

o as buvau Novoje Zrenije pasitikrinti, deja mano situacija negereja

vel tinklaine koaguliavo, ir gydytojas man pasake kad tikriausiai teks pamirsti apie regejimo korekcija

QUOTE(Fia @ 2010 08 11, 19:15)
labai smagu girdeti
vel tinklaine koaguliavo, ir gydytojas man pasake kad tikriausiai teks pamirsti apie regejimo korekcija
jo zodziai buvo tokie "juk su akiniais arba linzem irgi visai neblogai galima gyventi, nenusiminkit"...

kaip suprantu, antrą kartą dar nebuvai nuvykusi į kliniką? juk turbūt jau gavo tą lazerį, kuris reikalingas tavo ligai gydyti. minėjai, kad turėtų gauti birželio pabaigoje.
QUOTE(kavinuke @ 2010 08 11, 20:04)
kaip suprantu, antrą kartą dar nebuvai nuvykusi į kliniką? juk turbūt jau gavo tą lazerį, kuris reikalingas tavo ligai gydyti. minėjai, kad turėtų gauti birželio pabaigoje.
buvau antra karta, kaip sakiau, koaguliavo su lazeriu, ir pasake kad tikriausiai dar reikes. vaziuosiu dar sestadieni

QUOTE(Fia @ 2010 08 11, 20:08)
buvau antra karta, kaip sakiau, koaguliavo su lazeriu, ir pasake kad tikriausiai dar reikes. vaziuosiu dar sestadieni 

aaa.. dabar supratau..

QUOTE(Fia @ 2010 08 11, 19:15)
jo zodziai buvo tokie "juk su akiniais arba linzem irgi visai neblogai galima gyventi, nenusiminkit"...

Gaila... Na, bet nors akis susitvarkysi, nebus rimtesnių bėdų nei akiniai ar linzės

QUOTE(Pasakyte @ 2010 08 06, 07:41)
tai kad ne... kaip suprantu ir dabar jis kaune dirba .. ir yra Akių traumų punkto vadovas. (2010-07-20 duomenys)
Kauno medicinos universiteto Akių ligų klinikoje buvo įkurtas nacionalinis oftalmologijos centras. Kasmet jame įvairiausios pagalbos sulaukia apie 60 tūkstančių pacientų, čia daromos sudėtingiausios operacijos. Vieninteliame mūsų šalyje Akių traumų sektoriuje, vadovaujamame aukščiausios kategorijos okulisto daktaro Remigijaus Griciaus, pacientai susidomi stendu, kuriame parodomi iš akių pašalinti daiktai, vienokiu ar kitokiu būdu į jas patekę. Tai ir trišakis meškerės kabliukas, ir vinys, didžiulis peilio geležtės gabalas, ir įvairiausių formų medinių, stiklinių daiktų gabalai, ir dar galybė visokiausių kliuvinių, patekusių į neatsargių žmonių akis. Kai pažiūri į R.Gricių po sudėtingos operacijos, jo pavargusiose akyse pamatai ir nuovargį, ir nepiktą priekaištą: žmonės, kaip jūs elgiatės su akimis, kol neatsitinka nelaimė, kol jos nepradeda gesti?
Aukščiausia kategorija Remigijus Gricius
Kaunas, Eivenių g. 2
(8 37) 32 6497
akiuklin@kmu.lt
Specializacijos
Oftalmologija
Darbovietės
Kauno Medicinos Universiteto Klinikos, VšĮ Kaunas, Eivenių g. 2
Papildoma informacija
KMUK Akių klinikos Akių traumų punkto vedėjas
Daugiau: http://www.sveikas.l.../#ixzz0vnVFLtNv
aktaras Remigijus Gricius
Disertacija: Astigmatizmo esant ragenos žaizdoms diagnostikos ir medikamentinės korekcijos metodai
Mokslo laipsnis: daktaras
Gynimo data: 1991.12.03
Mokslo kryptis: 07 B
Institucija: SSRS sveikatos apsaugos ministerijos centrinis gydytojų tobulinimosi institutas
beje, mokslus baigė ir tobulinosi Rusijoje ...
Kauno medicinos universiteto Akių ligų klinikoje buvo įkurtas nacionalinis oftalmologijos centras. Kasmet jame įvairiausios pagalbos sulaukia apie 60 tūkstančių pacientų, čia daromos sudėtingiausios operacijos. Vieninteliame mūsų šalyje Akių traumų sektoriuje, vadovaujamame aukščiausios kategorijos okulisto daktaro Remigijaus Griciaus, pacientai susidomi stendu, kuriame parodomi iš akių pašalinti daiktai, vienokiu ar kitokiu būdu į jas patekę. Tai ir trišakis meškerės kabliukas, ir vinys, didžiulis peilio geležtės gabalas, ir įvairiausių formų medinių, stiklinių daiktų gabalai, ir dar galybė visokiausių kliuvinių, patekusių į neatsargių žmonių akis. Kai pažiūri į R.Gricių po sudėtingos operacijos, jo pavargusiose akyse pamatai ir nuovargį, ir nepiktą priekaištą: žmonės, kaip jūs elgiatės su akimis, kol neatsitinka nelaimė, kol jos nepradeda gesti?
Aukščiausia kategorija Remigijus Gricius
Kaunas, Eivenių g. 2
(8 37) 32 6497
akiuklin@kmu.lt
Specializacijos
Oftalmologija
Darbovietės
Kauno Medicinos Universiteto Klinikos, VšĮ Kaunas, Eivenių g. 2
Papildoma informacija
KMUK Akių klinikos Akių traumų punkto vedėjas
Daugiau: http://www.sveikas.l.../#ixzz0vnVFLtNv
aktaras Remigijus Gricius
Disertacija: Astigmatizmo esant ragenos žaizdoms diagnostikos ir medikamentinės korekcijos metodai
Mokslo laipsnis: daktaras
Gynimo data: 1991.12.03
Mokslo kryptis: 07 B
Institucija: SSRS sveikatos apsaugos ministerijos centrinis gydytojų tobulinimosi institutas
beje, mokslus baigė ir tobulinosi Rusijoje ...
Aš jau konsaltavausi pas jį Kaune, man jis pasiūlė važiouti i Rygą ir ten atliks labai gera įranga korekciją akių (na jo tie duomenys mane ir apramino, kad atlieka tokias operacijas, aš daug skaičiau apie jį, o jis prieš 6 metus atliko draugui korekciją su sena įranga Lietuvoje ir jam viskas ok, na rimtas žmogus su patirtimi...gal dar neserga pinigų liga..ka gali žinoti...)
bet galvoju aš tik dėl kainos 5 ir 2000 čia jau skirtumas, bet jei pagalvoji juk čia akys. Todėl prikibusi ir klausinėju...o kaip matau pagrinde (gal dėl reklamos) vien apie vieną kliniką šnekama...
Sveiki, šiandien buvau NOVOYE ZRENIYE diagnostinėje apžiūroje. Mane apžiūrėjo gydytojas chirurgas-oftalmologas Andrei Radzko. Rusiškai beveik viską suprantu, o pačiam kalbėti sekasi sunkiau, tačiau bendraujant problemų nekilo. Gydytojas patikrino regėjimą, ištyrė akis įvairiais aparatais, tuomet sulašino vyzdžius išplečiančių lašų ir nurodė 20 minučių pasėdėti, kol vyzdžiai išsiplės. Per tą laiką nuėjau namo, nes gyvenu šalia. Po 20 minučių grįžau į kliniką. Einant švietė saulė, buvo sunkoka žiūrėti į apšviestus objektus, viskas pradėjo labai spindėti :), o vaizdas tapo neryškus, lyg nusiėmus akinius, bet visa tai per daug netrukdė eiti gatve. Klinikoje vėl pasodino į krėslą ir pakartojo tas pačias procedūras (na maždaug žiūrėti į visokius taškelius per objektyvą, skaityti rodomas raides ir t. t.), bet šį kartą gydytojas dar ir iš arti apžiūrėjo mano akis per padidinamuosius stiklus. Tuomet pareiškė, kad akyse viskas puiku ir jokių kliūčių operacijai daryti nėra.
Galiu patvirtinti, kad klinikos personalas tikrai labai paslaugus ir malonus.
Man 29-eri, o mano regėjimas yra apie minus 5.
Prieš apžiūrą truputį nerimavau dėl tos sąlygos, kad regėjimas turi būti stabilus ir nekisti pastaruosius metus ar du, nes tenka dažnai dirbti prie kompiuterio ir metams bėgant regėjimas tikrai vis prastėjo. Prieš 10 metų regėjimas buvo apie 4.5. Visą laiką naudojau kontaktinius lęšius ir akinius. Tačiau gydytojas net neklausė, ar regėjimas nekinta, matyt, visus reikiamus parametrus sužino vien iš apžiūros.
Apžiūra kainavo 120 lt (šiaip kainuoja 160 lt, bet jie vis dar tęsia akciją, po klinikos atidarymo buvo 100 lt, dabar 120 lt, tikriausiai palaipsniui grįžta prie įprastos kainos :)).
Registratūroje iš karto užsirašiau operacijai kitam penktadieniui (rugpjūčio 20 d.), nes artimiausią penktadienį visos vietos jau buvo užimtos.
Po apžiūros jau praėjo maždaug dvi valandos, vyzdžiai traukiasi, regėjimas grįžta į iprastinę būseną, greitai galėsiu važiuoti atgal į darbą.
Žiūrėjau per YOUTUBE, kaip atliekamos regėjimo korekcijos operacijos lazeriu, vaizdelis ne itin malonus, bet per daug neįšgąsdino :)
Laukiu operacijos nesijaudindamas, bet gali būti, kad kai ta diena priartės, pradėsiu nerimauti :) Po operacijos parašysiu, kaip viskas baigėsi ir kokie buvo rezultatai.
Galiu patvirtinti, kad klinikos personalas tikrai labai paslaugus ir malonus.
Man 29-eri, o mano regėjimas yra apie minus 5.
Prieš apžiūrą truputį nerimavau dėl tos sąlygos, kad regėjimas turi būti stabilus ir nekisti pastaruosius metus ar du, nes tenka dažnai dirbti prie kompiuterio ir metams bėgant regėjimas tikrai vis prastėjo. Prieš 10 metų regėjimas buvo apie 4.5. Visą laiką naudojau kontaktinius lęšius ir akinius. Tačiau gydytojas net neklausė, ar regėjimas nekinta, matyt, visus reikiamus parametrus sužino vien iš apžiūros.
Apžiūra kainavo 120 lt (šiaip kainuoja 160 lt, bet jie vis dar tęsia akciją, po klinikos atidarymo buvo 100 lt, dabar 120 lt, tikriausiai palaipsniui grįžta prie įprastos kainos :)).
Registratūroje iš karto užsirašiau operacijai kitam penktadieniui (rugpjūčio 20 d.), nes artimiausią penktadienį visos vietos jau buvo užimtos.
Po apžiūros jau praėjo maždaug dvi valandos, vyzdžiai traukiasi, regėjimas grįžta į iprastinę būseną, greitai galėsiu važiuoti atgal į darbą.
Žiūrėjau per YOUTUBE, kaip atliekamos regėjimo korekcijos operacijos lazeriu, vaizdelis ne itin malonus, bet per daug neįšgąsdino :)
Laukiu operacijos nesijaudindamas, bet gali būti, kad kai ta diena priartės, pradėsiu nerimauti :) Po operacijos parašysiu, kaip viskas baigėsi ir kokie buvo rezultatai.