Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(-Braskeele @ 2010 09 01, 08:07)
Mari, kadangi jau "issidavet", kad NZ esate "vietine", gal galetume bent apytiksliai pasakyti iki kada bus ta kaina-999 lt. akiai?Nes kazkaip tiksliai nieks nepasako...Kai mano drauges vyras planavo operuotis (domejosi pavasari, ir va neseniai jau issioperavo) jam tada pasake, kad sita kaina TIK iki vasaros galo. As buvau konsultacijoj rugpjucio vidury, nutariau, kad operuosiuos tik rugsejo gale-spalio pradzioj, kadangi dar zadu vaziuot atostogaut ir zinoma nardyt i chlorkes ir druskas, ko po operacijos daryti negalima, tai darysiuos jau po atostogu. Tai man pasake, kad ta kaina dar bus tokia pat biggrin.gif Tai vat idomu kada realiai planuoja ta kaina kelt???kad po to nebutu, kad uzsirasau pvz. spalio 2 dienai, bet rugsejo 31 ta akcija jau pasibaige doh.gif

NEZINAU sad.gif Viskas priklauso nuo musu vado. Manau, kad pries menesi tai tikrai zinosime. Galesiu Jums pranest. 4u.gif
Galiu garantuoti tik viena - jeigu praeisite diagnostika ir uzsirasysite operacija - kainos nebekelsime. O uzsirasyti galite kad ir po menesio ar pusantro.
Atsakyti
Tai vat ir astaip manau g.gif Man sake, kad tyrimai galioja 3 menesius (dariausi kaip minejau rugpjucio vidury), o operuotis planuoju spalio pirmoje puseje, tai manau "nenuskalpuos" labai biggrin.gif
Atsakyti
Nenuskalpuosime. Atsiuskite savo duomenis - irasysiu i spalio antros puses operaciju tvarkarasti ir, jei kas keisis - tiesiog paskambinsite ir persikelsite i tolesni laika wink.gif Tokiu atveju kaina bus garantuota.
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 09 01, 08:45)
Neee, NZ - 1998 abiem akim, arba 999 Lt akiai. Kol kas wink.gif

oj, supainiojau baisiai... tikrai, norėjau parašyti abiem, o parašiau kad vienai.. atsiprašau ... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2010 09 01, 15:45)
oj, supainiojau baisiai... tikrai, norėjau parašyti abiem, o parašiau kad vienai.. atsiprašau ... blush2.gif  4u.gif

irnesakyk.gif liapsus lingvo cia buvo smile.gif Jokios bedos smile.gif Beje, kaip Jus jauciates? Ar aureoles dingo?
Atsakyti
O daznai pasitaiko tokiu atveju kai nepavyksta korekcija? g.gif Labai noriu jos, bet bijau visokiu pasekmiu negeru doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2010 08 31, 20:29)
O kiek kartu jums koaguliavo tinklaine? Ar is karto po koaguliacijos leido daryti korekcija?

Koaguliavo vienai akiai tik vieną kartą. Po koaguliacijos atrodo turi praeiti mažiausiai savaitė iki operacijos.
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 01, 18:24)
O daznai pasitaiko tokiu atveju kai nepavyksta korekcija? g.gif  Labai noriu jos, bet bijau visokiu pasekmiu negeru doh.gif  ax.gif

Labas rytas,

pas mus dar nebuvo, o ir statistiskai labai labai retai buna ir paprastai prie dideliu minusu. Tokiu atveju dekorekcija arba kitaip vadinama "fine tuning" paprastai atlieka nemokamai. 4u.gif
O del pasekmiu, riziku ir panasiai gydytojai issamiai papasakoja apziuros metu, atsizvelgiant i Jusu individualius parametrus. Patikekite, kad save gerbiantis ir reputacija saugantis gydytojas, o tuo labiau klinika, esant menkiausiai rizikai nesiims operuoti. Juk reputacija uzsitarnauti yra be galo sunku, o ja prarasti galima akimirksniu.
Atsakyti
Man tai įdomu, koks procentas būna papildomų korekcijų? Net nežinau, ar ryžčiausi, bet šiaip smalsu... Aišku, pirmiau reikia susikaupti ir susiruošti apžiūrai, kad išsiaiškinčiau, gerai ten viskas su tomis mano akimis, ar nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir man panasiai gydytojas aiskino per konsultacija, kai paklausiau kokia tikimybe, kad prireiks korekcijos. Pasake, kad su mano minusu (3,75) tikimybe lygi 0, bet su didesniu minusu, nuo -7 ir daugiau pasitaiko, bet retai.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 09 02, 15:24)
Vat ir man panasiai gydytojas aiskino per konsultacija, kai paklausiau kokia tikimybe, kad prireiks korekcijos. Pasake, kad su mano minusu (3,75) tikimybe lygi 0, bet su didesniu minusu, nuo -7 ir daugiau pasitaiko, bet retai.

Mano minusas buvo labai panašus, bet dešinėje akyje dar 1,5 astigmatizmas, toks įspūdis, kad truputis jo liko, todėl dešinei akiai artimi objektai šiek tiek dvejinasi. O kairė, buvusi stipresnioji, po korekcijos patapo silpnesniąja, vaizdas pvz. į monitorių yra puikus, o į tolį - prastesnis, nei dešine akimi. Kartais jaučiu visa tai, kartais nelabai...
Atsakyti
Na, pas mane lyg ir ner astigmatizmo g.gif
Atsakyti