QUOTE(ylli @ 2010 08 26, 17:36)
Gal kas žinote,kodėl negalima daryti operacijos maitinant kūdikį? Vien dėl operacijos nutraukt maitinimo nenorėčiau,o laukti nebeturiu kantrybės...Noriu pagaliau gerų akyčių
Nėra taip, kad griežtai būtų negalima. Bet nerekomenduotina, nes
- visgi tai yra stresas organizmui, dėl to gali sumažėti pieno, o ir stresinės nuotaikos gali persiduoti vaikui;
- maitinant, organizme yra hormoninių pokyčių, dėl kurių sunkiai prognozuojamas gijimo procesas, didėja regreso tikimybė.
Papildyta:
QUOTE(ASARITE @ 2010 08 27, 08:55)
Ten, kaip ir supratote NOVOJE Z., nereikia jausmintis man tik keista kodėl nėra kitų firmų pavadinimų ir kodėl čia kainos mažeswnės...o dėl darbuotojų ..aš ir galiu tiek nikų turėti...
man nesvarbu aš tik už geras ir esamas rekomendacijas, norisi patarimų tikrų...
Tikrai nesnori jokių piktų diskusijų, man įrodinėti nieko nereikia tik tokia mano nuomonė aš jūsų ir išklausau
Nesijausminame tikrai

Kainos yra tokios, nes klinika yra naujai atsidariusi ir reikia pritraukti pirminiu pacientu, kurie gavo puiku rezultata, rata. Kad gera rezultata gave paskleistu teigiama informacija kitiems. Tokios kainos amžinai tikrai nelaikys.
O apie neegzistuojančius pacientus ir keliais nikais rašymus - galima kreiptis į supermama.lt adminus. Jie mato kiekvieno nario IP ir tada tikrai aišku, ar vienas žmogus rašė, ar ne