Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

biggrin.gif
Oi, kiek daug personalo turetu buti TEN. bigsmile.gif Ir tiek daug nematytu koleguuuuu doh.gif
As is TEN 4u.gif Ir niekada to neslepiau. Tad jei kas turi klausimu - visada mielai atsakysiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 26 rugpjūčio 2010 - 19:00
O as TEN planuoju daryti smile.gif nes kitur-man kainos neįkandamos . O ir atsiliepimai yra labai geri,tad... smile.gif
Gal kas žinote,kodėl negalima daryti operacijos maitinant kūdikį? Vien dėl operacijos nutraukt maitinimo nenorėčiau,o laukti nebeturiu kantrybės...Noriu pagaliau gerų akyčių rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif As irgi TEN planuoju darytis biggrin.gif
Atsakyti
O as planuoju lazerines chirurgijos centre ir tai turetu ivykti siandien 11 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 08 27, 09:28)
O as planuoju lazerines chirurgijos centre ir tai turetu ivykti siandien 11 val. smile.gif

Lauksim atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Ten, kaip ir supratote NOVOJE Z., nereikia jausmintis man tik keista kodėl nėra kitų firmų pavadinimų ir kodėl čia kainos mažeswnės...o dėl darbuotojų ..aš ir galiu tiek nikų turėti...
man nesvarbu aš tik už geras ir esamas rekomendacijas, norisi patarimų tikrų... 4u.gif
Tikrai nesnori jokių piktų diskusijų, man įrodinėti nieko nereikia tik tokia mano nuomonė aš jūsų ir išklausau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2010 08 26, 17:36)
Gal kas žinote,kodėl negalima daryti operacijos maitinant kūdikį? Vien dėl operacijos nutraukt maitinimo nenorėčiau,o laukti nebeturiu kantrybės...Noriu pagaliau gerų akyčių  rolleyes.gif

Nėra taip, kad griežtai būtų negalima. Bet nerekomenduotina, nes
- visgi tai yra stresas organizmui, dėl to gali sumažėti pieno, o ir stresinės nuotaikos gali persiduoti vaikui;
- maitinant, organizme yra hormoninių pokyčių, dėl kurių sunkiai prognozuojamas gijimo procesas, didėja regreso tikimybė.

Papildyta:
QUOTE(ASARITE @ 2010 08 27, 08:55)
Ten, kaip ir supratote NOVOJE Z., nereikia jausmintis man tik keista kodėl nėra kitų firmų pavadinimų ir kodėl čia kainos mažeswnės...o dėl darbuotojų ..aš ir galiu tiek nikų turėti...
man nesvarbu aš tik už geras ir esamas rekomendacijas, norisi patarimų tikrų... 4u.gif
Tikrai nesnori jokių piktų diskusijų, man įrodinėti nieko nereikia tik tokia mano nuomonė aš jūsų ir išklausau drinks_cheers.gif

Nesijausminame tikrai smile.gif
Kainos yra tokios, nes klinika yra naujai atsidariusi ir reikia pritraukti pirminiu pacientu, kurie gavo puiku rezultata, rata. Kad gera rezultata gave paskleistu teigiama informacija kitiems. Tokios kainos amžinai tikrai nelaikys.
O apie neegzistuojančius pacientus ir keliais nikais rašymus - galima kreiptis į supermama.lt adminus. Jie mato kiekvieno nario IP ir tada tikrai aišku, ar vienas žmogus rašė, ar ne 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif O kiek laiko maximum gali praeiti nuo konsultacijos iki operacijos? Tarkim tyrimus darau dabar,o operuojuosi po 3-4 mėn.? Ar taip daryti neverta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylli: 27 rugpjūčio 2010 - 16:50
QUOTE(ylli @ 2010 08 27, 14:49)
Ačiū už atsakymą  4u.gif O kiek laiko maximum gali praeiti nuo konsultacijos iki operacijos? Tarkim tyrimus darau dabar,o operuojuosi po 3-4 mėn.? Ar taip daryti neverta?

Tyrimai galioja 3 men. Taip kad daryt galima kaip kam patogu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 26, 17:26)
Esu aktyvi šios temos dalyvė jau dveji metai. Operavausi ne TEN biggrin.gif

O aš TEN biggrin.gif , tai ką, tylėt, uodegą suraukus, ir niekam neatsakinėt, nors galiu patirtimi pasidalinti? biggrin.gif
Atsakyti
Rasyti dar biski sunku, bet siaip tai jau viskas gerai, kazkaip nebuvo labai jautrtios akys, tiesa puse dienos po to miegojau. Negaliu pasakyti, kad ir vakre labai blogai matau. Vis dar laukiu kol susinormalizuos regejimas.
Labai bijojau, bet nebuvo taip baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 08 28, 11:50)
Rasyti dar biski sunku, bet siaip tai jau viskas gerai, kazkaip nebuvo labai jautrtios akys, tiesa puse dienos po to miegojau. Negaliu pasakyti, kad ir vakre labai blogai matau. Vis dar laukiu kol susinormalizuos regejimas.
Labai bijojau, bet nebuvo taip baisu  smile.gif

na va smile.gif smagu skaityti kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti