Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 10:43)
Nesamone, kapus galima lankyt ir kitomis dienomis  schmoll.gif

drinks_cheers.gif na aš ir taip galvoju unsure.gif bet kadangi mūsų draugų vestuves tai nieko negalime nuspręsti, čia nuo jų priklauso tik unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes aplankėm, ir nei kiek nesigailiu. bet čia grynai kiekvieno pasirinkimo reikalas
Atsakyti
Mano tevelis visai nesenai isejo is sio pasaulio, kai bus musu vestuves bus metai ir menuo. Tai dabar vis galvoju ka daryti, ir noriu ir bijau. Bet jei vaziuosim tai tik mudu dviese eisim (aisku ir sese su broliu mano) jokiu foto ir jokiu filmavimu.
Atsakyti
na mano westuwes buwo wisai neseniai, ir as sita dilema lb ilgai galwojau, kaip apsispresti...bet nusprandziau waziuoti i kapines pas teweli sawo, fotografus isiunciau kad waziuotu i sale,o wisa pulka palikau sedeti masinoj, ejau i pacias kapines tikas mano wyras ir sese...ir dziaugiuosi kad nuwaziawau, nes jauciau pareiga ten nuwykti
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2010 09 08, 19:37)
Tai dabar vis galvoju ka daryti, ir noriu ir bijau.

Jei nori - nesuprantu, kodėl bijai?
Atsakyti
mano vyro tevelio taip pat jau nebera, tai mes per saviskes, kurios buvo dar tik pries savaite su trupuciu wub.gif vykom i kapines ir man tai nesudare jokiu problemu, ir ne pareiga tai buvo, o pagarba zmogui. bet cia tikrai kiekvieno asmeninis reikalas ir nemanau, kad kas gali smerkti ar patarineti ka daryti. Jei nori tai vyksti, jei taves ten netraukia ir mani, kad tam si diena netinkama - nevyksti. Va ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 09 13, 17:24)
na mano westuwes buwo wisai neseniai, ir as sita dilema lb ilgai galwojau, kaip apsispresti...bet nusprandziau waziuoti i kapines pas teweli sawo, fotografus isiunciau kad waziuotu i sale,o wisa pulka palikau sedeti masinoj, ejau i pacias kapines tikas mano wyras ir sese...ir dziaugiuosi kad nuwaziawau, nes jauciau pareiga ten nuwykti

manau, kad tai labai grazus poelgis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano tevelio taip pat nebuvo su manim per mano vestuves, jis mintim buvo su manim, i kapines vaziavau isvakarese, nors pries tai buvau apsisprendus vaziuoti per vestuves ir vyras sutiko, bet mamyte prase nevaziuoti ( prisiklausiusi prietaru ) na taip ir padariau 4u.gif
Atsakyti
o man sita tema tikrai skaudi sad.gif mes sventem savo vestuves ir antra vestuviu diena mire mano tevelis sad.gif tai palike visus svecius ir baliu islekem i laidotuves sad.gif praejo 3men, o vien apie tai pagalvojusi apsipilu asaromis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 28, 18:05)
o man sita tema tikrai skaudi sad.gif mes sventem savo vestuves ir antra vestuviu diena mire mano tevelis sad.gif tai palike visus svecius ir baliu islekem i laidotuves sad.gif praejo 3men, o  vien apie tai pagalvojusi apsipilu asaromis sad.gif

Ojej uzjauciu labai labai verysad.gif tikrai zinau ka reiskia netekti tecio cray.gif o dar per pacios vestuves,tai is vis verysad.gif stiprybes Jums console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 28, 21:45)
Ojej uzjauciu labai labai  verysad.gif  tikrai zinau ka reiskia netekti tecio  cray.gif  o dar per pacios vestuves,tai is vis  verysad.gif  stiprybes Jums  console.gif

aciu labai uz palaikyma friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 29, 12:43)
aciu labai uz palaikyma  friends.gif

na toks cia ir palaikymas blush2.gif zinau,kad tokioj situacijoj nelabai ir padeda tie palaikymai is salies, juolab kai tiek nedaug laiko praeje verysad.gif pas mane jau 5 metai praejo,kai tevelis mire,tai dbr jau kiek ramiau galiu apie tai sneket, o pradzioj vien nuo minciu asaros pylesi cry.gif na bet kokiu atveju, suprantu Jusu skausma ir nuosirdziausiai linkiu stiprybes, laikas gydo tikrai,pati tai pajutau, nors zinoma visada skausmas isliks sirdyje verysad.gif
Atsakyti