QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 10:43)
Mes aplankėm, ir nei kiek nesigailiu. bet čia grynai kiekvieno pasirinkimo reikalas
Mano tevelis visai nesenai isejo is sio pasaulio, kai bus musu vestuves bus metai ir menuo. Tai dabar vis galvoju ka daryti, ir noriu ir bijau. Bet jei vaziuosim tai tik mudu dviese eisim (aisku ir sese su broliu mano) jokiu foto ir jokiu filmavimu.
na mano westuwes buwo wisai neseniai, ir as sita dilema lb ilgai galwojau, kaip apsispresti...bet nusprandziau waziuoti i kapines pas teweli sawo, fotografus isiunciau kad waziuotu i sale,o wisa pulka palikau sedeti masinoj, ejau i pacias kapines tikas mano wyras ir sese...ir dziaugiuosi kad nuwaziawau, nes jauciau pareiga ten nuwykti
QUOTE(salexa @ 2010 09 08, 19:37)
Tai dabar vis galvoju ka daryti, ir noriu ir bijau.
Jei nori - nesuprantu, kodėl bijai?
mano vyro tevelio taip pat jau nebera, tai mes per saviskes, kurios buvo dar tik pries savaite su trupuciu
vykom i kapines ir man tai nesudare jokiu problemu, ir ne pareiga tai buvo, o pagarba zmogui. bet cia tikrai kiekvieno asmeninis reikalas ir nemanau, kad kas gali smerkti ar patarineti ka daryti. Jei nori tai vyksti, jei taves ten netraukia ir mani, kad tam si diena netinkama - nevyksti. Va ir viskas.
QUOTE(hegs @ 2010 09 13, 17:24)
na mano westuwes buwo wisai neseniai, ir as sita dilema lb ilgai galwojau, kaip apsispresti...bet nusprandziau waziuoti i kapines pas teweli sawo, fotografus isiunciau kad waziuotu i sale,o wisa pulka palikau sedeti masinoj, ejau i pacias kapines tikas mano wyras ir sese...ir dziaugiuosi kad nuwaziawau, nes jauciau pareiga ten nuwykti
manau, kad tai labai grazus poelgis
Mano tevelio taip pat nebuvo su manim per mano vestuves, jis mintim buvo su manim, i kapines vaziavau isvakarese, nors pries tai buvau apsisprendus vaziuoti per vestuves ir vyras sutiko, bet mamyte prase nevaziuoti ( prisiklausiusi prietaru ) na taip ir padariau
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 28, 18:05)
o man sita tema tikrai skaudi
mes sventem savo vestuves ir antra vestuviu diena mire mano tevelis
tai palike visus svecius ir baliu islekem i laidotuves
praejo 3men, o vien apie tai pagalvojusi apsipilu asaromis 
Ojej uzjauciu labai labai
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 28, 21:45)
Ojej uzjauciu labai labai
tikrai zinau ka reiskia netekti tecio
o dar per pacios vestuves,tai is vis
stiprybes Jums 
aciu labai uz palaikyma
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 29, 12:43)
na toks cia ir palaikymas