Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 22, 10:55)
Kažin ar nieko tokio, kad aš jau savaitę veidui duodu tik hidrolato (hamamelių arba levandų) ir erškėtuogių aliejaus paakiams ryte ir vakare? Šiaip kai vėsiau, naudoju Weleda Iris kremukus iš ryto... Bet kai šilta ir tik padauginu drėkinimo, iš karto spuogeliai kyla. Iš kitos pusės nežinau, ar visą savaitę gerai taip išbūti be nieko... Ką manote?  ax.gif

Sakyčiau, kad nieko tokio 4u.gif Aš dabar taip pat veidui tik hidrolato duodu ir paakiams vanilės eliksyro. Mano odai atrodo kol kas toks minimalizmas patinka biggrin.gif Maitinsiu ją, kai orai atvės lotuliukas.gif Dabar dieta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 22, 10:55)
Kažin ar nieko tokio, kad aš jau savaitę veidui duodu tik hidrolato (hamamelių arba levandų) ir erškėtuogių aliejaus paakiams ryte ir vakare? Šiaip kai vėsiau, naudoju Weleda Iris kremukus iš ryto... Bet kai šilta ir tik padauginu drėkinimo, iš karto spuogeliai kyla. Iš kitos pusės nežinau, ar visą savaitę gerai taip išbūti be nieko... Ką manote?  ax.gif

tai jei odai tinka, tai ir gerai wink.gif kiekvienai individualiai turbut. mano mama beveik nenaudojo kosmetikos, o oda visad nuostabia turejo. kad taip man... isvis, man atrodo, kad kuo maziau tuo geriau. bet vis tas godumas biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, jei kuri i miskus vaziuotumet. tai KN misinukas "atbaidantis vabzdzius" isvis nieko nebaido sad.gif kvapas, bent man, tai malonus. nepageidaujamu asmenu irgi neturetu baidyt biggrin.gif is manes net juokesi: "tai tave gal tie uodai puola, nes prisikvepinai". o as gi "kvepejau" tik situo "nubaidanciu" misinuku doh.gif tai dvi dienas prasikankinus su tuo misinuku, trecia diena jau skolinausi chemini uodu baidymo purskikli sad.gif
Atsakyti
aš išvis veidui dabar naudoju aliejų ne į temą - bronzinės odos mišinį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 22, 08:59)
Sakyčiau, kad nieko tokio  4u.gif Aš dabar taip pat veidui tik hidrolato duodu ir paakiams vanilės eliksyro. Mano odai atrodo kol kas toks minimalizmas patinka  biggrin.gif  Maitinsiu ją, kai orai atvės  lotuliukas.gif Dabar dieta  lotuliukas.gif

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif dabar ramiau, kad ne aš viena tokia esu biggrin.gif prieš gerus metelius dar prieš mano "pažaliavimą" tepdavau ryte dieninį kremą, vakare - naktinį ir dar rankinėje turėdavau kremo, jeigu kartais veidas išsausėtų. ir įsivaizdavau, kad esu baisi popa su labai sausa oda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Hibisco, pasitikėk savo intuicija ir neabejok 4u.gif

beje, pradėjau paakiams naudoti arganų aliejų - kažkaip ir kvapas nebekliūna, ir poveikis patinka thumbup.gif Užtat tušas kaip nenori ant blakstienų laikytis doh.gif Matyt, liečiasi prie paakių blakstienos ir aliejus tirpdo tušą g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 22, 10:34)
Hibisco, pasitikėk savo intuicija ir neabejok  4u.gif

beje, pradėjau paakiams naudoti arganų aliejų - kažkaip ir kvapas nebekliūna, ir poveikis patinka  thumbup.gif Užtat tušas kaip nenori ant blakstienų laikytis  doh.gif Matyt, liečiasi prie paakių blakstienos ir aliejus tirpdo tušą  g.gif

as ir nieko nenaudoju, mano veidas ir taip siltom dienom itin pariebejes...

iseitis teptis tada, kai nesidazai, pvz, gal koki savaitgali smile.gif bet kaip idomiai, tai aliejus susigeria, bet vis tiek tirpdo?
Atsakyti
manau, kad ne visas tikrai idealiai susigeria, juk net nuo kremo šiltesnę dieną jaučiam odos pariebėjimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, neseniai grizau is KN. Ir visai nemazai merginu buvo prisirinke tuo metu bigsmile.gif.
Bandziau naujus hidrolatus. Ir pats paciausias is kvapo pasirode Campako thumbup.gif. Na, dar Maliku butu galima bandyti (siaip esu turejus tik levandu ir hamamelio).
Dar bandziau mango seklu alieju - labai smagiai tepasi, svelni patepta vieta ishlieka. Nuziurejau ir naujuosius tamanus - tikrai skystesni ir sviesesni nei mano turimi "senesnes serijos".

Ir mano liudesiui, vaniles eliksyras pasirodo jau buvo ispirktas verysad.gif cray.gif
jau taip uzsisvaigau, jau taip norejau...ir va... gal kas zino, kada papildymas bus (kazkaip neuzklausiau) rolleyes.gif

Atsakyti
o gal zinot kiek like tu skaniai kvepianciu hidrolatu? Noresiu draugei nenaturalistei dovanele naturalia padaryti, tai reikes ko nors su "geru" kvapu, kad neisgasdinti ir bijau kad nepasibaigtu viskas iki kitos savaites...
Atsakyti
Odora, deja neuzklausiau apie likuti. Manau pasiskambink jiems pries vaziuojant ir pasiteirauk... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 22 liepos 2009 - 11:58
skaitau, varvinu vis seilę kaip jūs ten Vilniuje svaigstat nuo kvapų blush2.gif , o pati galimybės nulėkt iki KN neturiu, tai bandysiu per Kauno Agnum centrą daryt užsakymą.Gal kuri jau pirkot per juos, kaip ten viskas vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 07 22, 15:40)
skaitau, varvinu vis seilę kaip jūs ten Vilniuje svaigstat nuo kvapų blush2.gif , o pati galimybės nulėkt iki KN neturiu, tai bandysiu per Kauno Agnum centrą daryt užsakymą.Gal kuri jau pirkot per juos, kaip ten viskas vyksta? g.gif

reikia jiems savo norus nusiusti emailu (agnumcentras@gmal.com), nepamirsti tel nr. savo ir parasys, kai tik prekeles tures Kaune 4u.gif
Atsakyti