Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 22, 16:19)
reikia jiems savo norus nusiusti emailu (agnumcentras@gmal.com), nepamirsti tel nr. savo ir parasys, kai tik prekeles tures Kaune 4u.gif

ačiū 4u.gif pabandysiu, daugmaž atsirinkau kas man tiktų, beskaitydama jūsų komentarus.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 22, 16:19)
reikia jiems savo norus nusiusti emailu (agnumcentras@gmal.com), nepamirsti tel nr. savo ir parasys, kai tik prekeles tures Kaune 4u.gif

QUOTE(Vilmora @ 2009 07 22, 16:24)
ačiū  4u.gif  pabandysiu, daugmaž atsirinkau kas man tiktų, beskaitydama jūsų komentarus.

tik pasitaisau, gal kartais nebus aisku, kad ten gmail.com 4u.gif
Atsakyti
pakeitė mano aliejų mišinukas mišriai odai kvapą, turbūt sugedo... verysad.gif
va kaip būna, kai prisiperki ir nespėji naudot doh.gif
Atsakyti
Aš turiu normaliai užsipirkusi, irgi kažkaip nebenaudoju sad.gif o į mišinius daryti, tai man ten per daug primaišyta visko. Jaučiu ir man suges. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 22, 20:47)
pakeitė mano aliejų mišinukas mišriai odai kvapą, turbūt sugedo... verysad.gif
va kaip būna, kai prisiperki ir nespėji naudot doh.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 07 22, 20:59)
Aš turiu normaliai užsipirkusi, irgi kažkaip nebenaudoju sad.gif o į mišinius daryti, tai man ten per daug primaišyta visko. Jaučiu ir man suges. unsure.gif

as tokiu misinuku likucius sunaudojau kunui vietoj kremo.. aisku jie buvo geri, bet cia del to sunaudojau, kad nesugestu bestovedami ir nenaudojami.. veidui man vasara jie nelabai tiko..
Atsakyti
Tai jaučiu reiks taip ir daryi. Bet vis tiek man kokosai po ranka patys palenda smile.gif kad juos naudočiau. wub.gif
Papildyta:
Jei kam aktualu- šiandien skambinau į KN dėl gamybinių vakarėlių. Yra vietų liepos 20 dienai. O paskui jau tik nuo rugpjūčio 18 jei ne į rezervą.
Atsakyti
kryyste Paskelbta Šiandien, 21:42
  Tai jaučiu reiks taip ir daryi. Bet vis tiek man kokosai po ranka patys palenda  kad juos naudočiau. 

O kur laikote kokosus? Aš laikiau spintelėje vonios kambaryje,tai man po gero mėnesio jau nelabai kvapas malonus buvo.Tik pas mane ne KN o iš SP. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 22, 20:42)
Yra vietų liepos 20 dienai. O paskui jau tik nuo rugpjūčio 18 jei ne į rezervą.

esu vėliau užrašyta į rezervą smile.gif Bet sakė, priims pasėdėti ant kampučio, jeigu ką biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 07 22, 21:02)
O kur laikote kokosus? Aš laikiau spintelėje vonios kambaryje,tai man po gero mėnesio jau nelabai kvapas malonus buvo.Tik pas mane ne KN o iš SP. unsure.gif

laikau kambaryje spintelėje smile.gif Kvepia labai skaniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 22, 19:59)

Manau, kad cia vasaros sezonas kaltas. Vasara oda paprastai pariebeja, todel man, asmeniskai, niekuo nesinoriu jos tepti, tik ryte skruostus kokiu kokosu aliejum ar kremu, nes mano oda misri. O kaktai, smakrui tikrai nieko nesinori.

Mno kokosai ir kitos KN gerybes stovi tokioje dezuteje-lagaminelyje su uzrakteliu miegamajame. Viskas jiems gerai, kvepia valgomai wub.gif . Ir tamanai man skaniai kvepia, bet jau sviestmedis doh.gif . Jokiu budu negaleciau prisiversti ji viena tepti ant lupu, kaip kad rekomenduota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasulyte: 23 liepos 2009 - 08:06
QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 23, 09:03)
Ir tamanai man skaniai kvepia, bet jau sviestmedis  doh.gif . Jokiu budu negaleciau prisiversti ji viena tepti ant lupu, kaip kad rekomenduota.

man sviestmedzio kvapas is pradziu, kai tik nusipirkau irgi nelabai patiko, bet paskui kazkaip pripratau ir dabar sakyciau, kad netgi kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 23, 08:10)
man sviestmedzio kvapas is pradziu, kai tik nusipirkau irgi nelabai patiko, bet paskui kazkaip pripratau ir dabar sakyciau, kad netgi kvepia biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tas pats su sviestmedžiu, iš pradžių nepatiko, o dabar jau patinka. Levandų hidrolatą, kai nusipirkau, tai netgi sakyčiau, pykino tas kvapas, o dabar netgi labai patikti pradėjo blink.gif
Esu prisipirkusi kokosų aliejaus iš SP, viskas gerai su juo, jį naudoju plaukams ir kūnui, gal kiek prastesnis už KN, bet kaip daug ekonomiškesnis variantas labai pasiteisina thumbup.gif Truputį atsibodo jo kvapas... Norėčiau padaryt iš jo ką nors kūnui... norėčiau pasidaryti mišinuką, kad būtų priešceliulitinis, tai galvoju įdėti pačiulio ir levandų EA. Ką manote? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 23, 10:03)
Ir tamanai man skaniai kvepia, bet jau sviestmedis  doh.gif . Jokiu budu negaleciau prisiversti ji viena tepti ant lupu, kaip kad rekomenduota.

O man iš pradžių ir tamanai, ir sviestmadis smirdėjo, o dabar ir tie, ir tie kvepia biggrin.gif Matyt, nosis mano "lavinasi" ir darosi pakantesnė įvairiems kvapams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 23 liepos 2009 - 08:29